המסניפת הליום הזאת יותר מצחיקה, היא עושה את פיקאצ'ו:
וזה יותר מגניב, הקולות של הסימפסונים:
פורסם:
שלישי אוק' 18, 2011 ב-13:45
וואו איזה רעיון מעולה לדיון! למדתי המון דברים חדשים!
Slim מנהל אתר
פורסם:
חמישי נוב' 03, 2011 ב-10:45
הידעתם שקיים מכשיר בשם Treamcast?
הוא לא סתם מזכיר את השם Dreamcast, זו קונסולה סינית שהיא בעצם חיקוי\העתק של הדרימקאסט של סגה,
הלוגו בפונט דומה ובמקום העיגול המסולסל ישנו ריבוע שכזה!
הקונסולה במראה מאוד דומה לדרימקאסט אך ככל הנראה מעט קטנה יותר והגיעה בצבעים לבן ושחור, אחד המאפיינים
הבולטים שלה הוא שהיא הגיעה עם מסך מתקפל! מלבד זה הקונסולה יכלה להריץ את כל משחקי הדרימקאסט מכל האזורים,
לקרוא גם CD-R, MP3 ו-VCD, היא הכילה firmware פירטי שאפשר את כל זה.
הטרימקאסט יכלה לעשות שימוש בכל השלטים המקוריים של הדרימקאסט והגיעה גם עם שני שלטים "מיוחדים" משלה
שנראים בול כמו שלטי Saturn לבנים ומכילים גם כפתורי טורבו, אך השלטים האלו לא אפשרו לעשות שימוש ב-VMU.
כמובן שסגה לא היו מרוצים מהפרת הזכויות הזו והאשימו את החברה המיצרת וכך הפסיקה את מכירת הקונסולה
באתרים מסויימים, היום אפשר למצוא אותה אולי מדי פעם באתרים כמו איביי או בסין.
קצת נכון אני נוב אבל יש לי גם סוני 3 אבל אף פעם לא כל כך הצלחתי להבין את הקונסולות אחרות היה לי פעם גימבוי
אחי אתה נשמה מוגבל אם איך שאתה מנסה להביא את עצמך
רונן יצחק כתב:
אבל ההורים לא צריכים לדעת, נכון? אם תבוא, אני אתן לך סוכריה על מקל. כדאי לך.
Slim מנהל אתר
פורסם:
חמישי נוב' 03, 2011 ב-17:52
דומה למסך שעשו ל-PS1 בזמנו
האמת שזה מכשיר יחסית לא רע, אמנם איכות הבנייה פשוטה כמו כל החיקויים אבל הבנתי שהחומרה
בפנים היא מקורית או משו וזה עובד לא רע! :O
וזה די נייד, מגיע איתו גם מתאם חשמל לרכב! וויש עליו גם רמקולים והכל חח
הייתי רוצה להשיג אחד, זה נמכר לרב במחירים של 300~400$ לא כולל משלוח לפי מה שראיתי :X
צפה בנושא הבא צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה