| מחבר |
הודעה |
nemesh
שחקן מכור

|
פורסם:
שלישי מאי 14, 2013 ב-17:27 |
 |
תודו שהחתימה שלי ממש מגניבה |
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
חמישי מאי 16, 2013 ב-23:05 |
 |
|
|
 |
nemesh
שחקן מכור

|
פורסם:
חמישי מאי 16, 2013 ב-23:19 |
 |
למה מטרידה? |
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
חמישי מאי 16, 2013 ב-23:25 |
 |
כי זה קופים שמנענעים את התחת. |
|
|
|
 |
nemesh
שחקן מכור

|
פורסם:
חמישי מאי 16, 2013 ב-23:31 |
 |
אתה מודע לכך שזה מספר הג'ונגל נכון? |
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
חמישי מאי 16, 2013 ב-23:34 |
 |
|
|
 |
nemesh
שחקן מכור

|
פורסם:
שישי מאי 17, 2013 ב-00:04 |
 |
אם דבר כזה מפחיד אותך. יש לך ראש כל כך כחול שעוד שנייה גם העור שלך נהיה כחול |
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
שישי מאי 17, 2013 ב-01:32 |
 |
|
|
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
שני יול' 22, 2013 ב-14:48 |
 |
אם יש לכם איזה 26 אלף שקלים בצד (בלבד) תוכלו לקנות את המכונת ארקייד של מריו קארט בארץ (או כפי שהם קוראים לה "מרלוקארט"): קישור  |
 |
Yanivle
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני יול' 22, 2013 ב-17:51 |
 |
|
|
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
שני אוק' 07, 2013 ב-17:42 |
 |
נפתח ברגע זה קיקסטארטר חדש של דאג טנפל (Doug TenNapel) למי שמכיר, הוא היוצר של דמויות כמו Earthworm Jim
וגם של Klaymen מ-The Neverhood בין השאר, הוא עבד על המשחקים המקוריים גם בתור כותב ומעצב ואפילו דיבב דמויות (את ג'ים עצמו!)
מלבד זה הוא הוציא מגוון של קומיקסים מעולים (הכל נכתב ואוייר על ידו) והיום הוא עובד על המשחק החדש Armikrog
שהוא המשך רוחני לנברהוד
לפני כשנה דאג פתח קיקסטארטר שמטרתו הייתה הכנת ספר שיאגד מגוון איורים שהוא צייר וצבר במשך השנים במחברות שלו
חלקם קשורים לג'ים התולעת, חלקם לנברהוד וחלקם לדמויות וקומיקסים אחרים, יש שם סקיצות שלא פורסמו מעולם
דמויות שלא נעשה בהם שימוש וכל מיני חומרים מעניינים, סה"כ הוא אחלה אמן ויש לו עבודות נהדרות
את הקיקסטארטר הקודם פספסתי אבל עכשיו כפי שאמרתי נפתח קיקסטארטר חדש לספר השני (Vol 2)
שמכיל עוד לפחות 256 עמודים חדשים לגמריי, כמו קודמו גם הספר הזה לא יימכר בחנויות(!) אלא רק בקיקסטארטר הזה
ואחריו יהיה אפשרי רק לקנות אותו מ-backers שיחליטו למכור, באיביי למשל כרגע אני רואה רק אחד כזה והם נמכרים
במחירים די גבוהים יחסית למה שעלו במקור.
בספר השני יהיו עוד המון איורים שלו (מתוך כ-1200 סריקות של המחברות שלו השתמשו רק ב-200 לספר הראשון!)
הוא יכיל קומיקסים שלא פורסמו מעולם, עיצובים מ-Armikrog, כל מיני הערות של דאג ועוד
הספר עצמו עם כריכה קשה מעור, יראה בדיוק כמו הראשון - מאוד מושקע ואחד ה-stretch goals יהיו לנייר מעט עבה יותר
יש מספר אפשרויות לרכישה ואני מתלבט, בגדול לפי מה שראיתי האופציה הכי שווה יוצאת חבילה לשני אנשים
שבה כל אחד מקבל עותק של הספר חתום ע"י דאג ושני עותקים דיגיטאליים אחד של הספר הראשון ואחד של השני (65$ לבנאדם)
או קצת יותר מגניב: כל אחד מקבל עותק חתום של הספר + איור של EW Jim בספר! + הדפסה צבעונית של איור של ג'ים + העותקים הדיגיטליים (80$ לבנאדם)
לדעתי אני יכול לשאול אותו גם אם יש אפשרות לחבילה הראשונה + האיור בספר בלי ההדפסה באותו מחיר או בתוספת קטנה
הספרים אמורים להיות מוכנים ולהשלח עד אפריל 2014, יש מישהו שמעוניין?
 |
 |
kultuk
כתב ביקורות

|
פורסם:
שני אוק' 07, 2013 ב-20:00 |
 |
נשמע מאוד מגניב, אבל אל תבנה עלי.. כנראה שהחודש אני הולך להוציא את הכסף על לחם ומים, סתם ככה כדי להתפנק. |
_________________ פרובוקטור מורשה ויחצ"ן אירועים פיקטיבים.
אני, ענק, יפה וחזק.
מיאו. |
|
|
 |
Yanivle
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני אוק' 07, 2013 ב-20:38 |
 |
די התלהבתי, אבל השליחות של ה40$ די שברה לי את הרצון להשקיע פה..
אני די בטוח שהוא יגיע בלי בעיה לgoal.. |
|
|
|
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
שני אוק' 07, 2013 ב-20:54 |
 |
כן המשלוח יחסית יקר אבל כנראה כמו שהוא כתב למטה שזה אחרי הנסיון שלו מהספר הראשון שהיו לו הפסדים במשלוח למקומות שונים בעולם (והספר די כבד)
אז כדי לאפשר לכולם להזמין כנראה שהוא קבע סכום מסויים שאמור לכסות את כל סוגי המשלוחים מסביב לעולם (אני מניח שמדובר גם
במשלוח רשום עם מעקב Priority ואולי אפילו אקספרס במידת האפשר?), המחירים שרשמתי כוללים משלוח (מחיר המשלוח גם יורד טיפה כשמתחלקים שניים)
ואני מניח שהם סבירים יחסית לספר איכותי ונדיר כזה, פלוס הבונוסים של חתימה על הספר ואיור אישי בתוכו וגם ההדפסה אם לוקחים אותה,
הכל בלעדי לקיקסטארטר הזה בלבד
המוכר היחיד באיביי שמוכר את הספר הראשון רוצה מעל 50$ משלוח לארץ וכמובן מחיר הספר עצמו גבוה מאוד (ואולי גם יעלה בהמשך המכירה הפומבית)  |
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
שני אוק' 07, 2013 ב-20:56 |
 |
| kultuk כתב: |
| נשמע מאוד מגניב, אבל אל תבנה עלי.. כנראה שהחודש אני הולך להוציא את הכסף על לחם ומים, סתם ככה כדי להתפנק. |
חתיכת מפונק!!
מזה אתה לא יכול לחיות על אוויר וחלומות כמו כל פשוטי העם פה!!!
בושה ארץ אוכלי יושביה  |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
|
|
|
|