הדף נטען.. המתן בבקשה!

הדף עדיין לא מופיע? לחץ כאן

אינדקס הפורומים של ConSouls
!בדקו איך אתם יכולים לתרום לאתר
 חזרה לאתר  •  אינדקס הפורום  •  צ'אט  •  שאלות נפוצות FAQ  •   חיפוש בפורום  •  רשימת חברים  •  קבוצות משתמשים   •  הרשמה  •  פרופיל  •  התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות  •  התחבר
 דיון ראשי-Killzone 3, החלה הבטא למנויי PlayStation Plus עמ 6 צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם

פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב
מחבר הודעה
רונן יצחק
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שני מרץ 22, 2010 ב-01:12 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

PlayStation Plusלאחרונה קיבלנו אישור רשמי לכך ש-Killzone 3 בדרך, והנה אנו מקבלים פרטים ואף תמונות ראשונים - די מפתיע בהתחשב בכך שאוטוטו תערוכת E3 וסוני בחרה לא לשמור את החשיפה לאותו מועד.

הנה הפרטים הראשונים, כפי שנחשפו בגיליון Gamepro שיצא ב-1 ביוני:

• Guerrilla Games לוקחת את הסדרה לרמה חדשה לגמרי.
  • השינוי הכי בולט בגיימפליי הוא השימוש בתרמיל הריחוף (Jetpack) אשר יקנה את האפשרות לקפוץ בצורה קלילה ומהירה למרחקים ארוכים. מדווחים שהשימוש בתרמיל הריחוף כאן מרגיש הרבה יותר יעיל וטוב מאשר זה מיושם במשחקים אחרים.
  • אם תירו באויב אשר משתמש בתרמיל הריחוף בעצמו, אז הוא יתפוצץ.
  • המשחק יתמוך בתלת ממד אמתי, ומדווחים שהאפקט נראה מרשים מאוד: פתיתי שלג ייראו בצורה יותר ניכרת, וקליעי האויבים ייראו חולפים ליד ראשיכם, מגניב לגמרי (רק חבל שהתענוג הזה צפוי להיות לא זול, אבל נו, התחלתי לחסוך Image).
  • בגדול, מערכת הקרבות נותרה כשהייתה, אך מדווחים שמערכת התגרה (Melee) תאפשר שילוב של מכות קטלניות שונות.
  • דווח על נשק חדש אחד: "הצרעה" (The Wasp): פורק טילים אשר נראים כמו נחיל שרצים רובוטיים.
  • השלבים יהיו גדולים בקנה מידה רב הרבה יותר מהמשחק הקודם (וזה מרשים, כי בקודם הם היו ענקיים).
כמו כן, בעבר המפתחת אמרה שהיא שיפרה מאוד את המנוע הגרפי של KZ2, לכן KZ3 ייראה מטורף כי KZ2 עדיין נחשב בעל מנוע גרפי חזק מאוד. למרות שמדובר בתמונות סרוקות, נסו לבחון האם אתם רואים שיש בסיס לטענה הזו (זכרו שזה גם לא בתנועה):
Image
Image
Image
Image
Image

נערך לאחרונה על-ידי רונן יצחק בתאריך חמישי מאי 27, 2010 ב-02:32, סך-הכל נערך 8 פעמים
רונן יצחק
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שבת מאי 22, 2010 ב-05:52 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אגב. אתם יכולים להוסיף עוד משחק גדול לסוני ב-E3. עד לרגע זה, לא הייתי בטוח שייחשף.

והנה דעה של מישהו שטען שראה אותו בפעולה:

ציטוט:

"Two days ago I was able to play Killzone 3 behind closed doors in Amsterdam and have to say that it looks crazy.

The graphics are still based on the same engine as its predecessor, but was immensely improved.
While the playable areas of the second part of the series were pretty linear, we can assume that there will be wider areas like those of Battlefield BC 2.
What impressed me the most in the 30 minutes were the snow effects. It just looks fantastic how the snow lays down on the weapon and melts when shooting - and all that in 3D!
To be honest, I was a bit sceptical but KZ3 looks phenomenal in 3D, the explosions, the rain and the snow seem to be so real, that hollywood blockbusters like Avatar pale in comparison.
According to Guerilla each exemplar will be shipped with 2 killzone-styled 3D glasses.
I can't say anything about the controls, because Sony didn't show anything about them, but KZ3 is targeted to be played with a generic controller or the Arc.

P.s. You should all mark your calendars for March 13th"

הנה פרטים נוספים מהגיליון של Gamepro. נשמע ממש טוב.

ADi
שחקן מכור
שחקן מכור

הודעהפורסם: שבת מאי 22, 2010 ב-08:27 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

וואו, אפקטים של שלג ב-3D!!!!! זהו, אפשר לסגור את הבסטה וללכת הביתה. סוני ניצחה את הדור הזה.
Kazura
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שבת מאי 22, 2010 ב-11:01 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

ADi כתב:
וואו, אפקטים של שלג ב-3D!!!!! זהו, אפשר לסגור את הבסטה וללכת הביתה. סוני ניצחה את הדור הזה.

XD לא ברור אם אתה ציני או לא
למקרה שכן, אני דווקא חושב שאפקט שלג ב3D נשמע די אדיר
Blue blur
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שבת מאי 22, 2010 ב-12:17 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

הולך להיות ממוצע כמו הראשון והשני.
ובאמת שאני לא רואה שום שיפור גרפי מהשני.

שחקן גיבור

הודעהפורסם: שבת מאי 22, 2010 ב-14:03 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

^גם אם יהיה לי PS3 אני לא עומד לקנות את קילזון 2 מעצם העובדה שאני שונא FPSים שהם לא HL, שלא נדבר על FPSים שהם לא עם עכבר ומקלדת, אבל פאק... לקילזון יש איזה ממוצע 91 במטה-קריטיק.
ממוצע לא הייתי קורא לו
Blue blur
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שבת מאי 22, 2010 ב-14:18 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

Kazura כתב:
^גם אם יהיה לי PS3 אני לא עומד לקנות את קילזון 2 מעצם העובדה שאני שונא FPSים שהם לא HL, שלא נדבר על FPSים שהם לא עם עכבר ומקלדת, אבל פאק... לקילזון יש איזה ממוצע 91 במטה-קריטיק.
ממוצע לא הייתי קורא לו

זב הייפ, עוד לפני שהוא יצא פאנבויים התחילו לצעוק שהוא היילו קילר, מה שבסוף לא קרה.
שיחקתי בו, וגם חברים שלי שיחקו בו, ואף אחד מאתנו אהב את המשחק הזה.

שחקן גיבור

הודעהפורסם: שבת מאי 22, 2010 ב-17:09 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

Blue blur כתב:

כמו היילו?

Image
רונן יצחק
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שבת מאי 22, 2010 ב-18:20 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

Kazura כתב:
"
למקרה שכן, אני דווקא חושב שאפקט שלג ב3D נשמע די אדיר Image

ויקר Image  

ואני יותר אהבתי את הכדורים שחולפים ליד הפנים של השחקן.

blue blur כתב:

על מה אתה מדבר? השני נהנה מממוצע של 90%, ולא הייתי מגדיר זאת כמשחק ממוצע. גם שיחקתי בו, והיה באמת אחד ה-FPS הכי כיפיים ואדירים ששיחקתי בהם.

אם הבא באמת לוקח את הסדרה לשלב הבא, אז לדעתי יש לו סיכוי ליהנות מממוצע טוב יותר מהשני, על אף שהיה מספק מאוד.

ציטוט:

כמובן שאי אפשר לזהות בתמונות סרוקות. המון אפקטים הולכים לאיבוד.

קראתי ש-ND וגרילה משתפים פעולה באופן ישיר כדי לשפר את המנוע של KZ3, ולהוסיף אלמנטים שהיו במנוע של U2.

ציטוט:

זב הייפ, עוד לפני שהוא יצא פאנבויים התחילו לצעוק שהוא היילו קילר, מה שבסוף לא קרה.
שיחקתי בו, וגם חברים שלי שיחקו בו, ואף אחד מאתנו אהב את המשחק הזה.

כמובן, כל ממוצע שאיננו מסכימים אתו, זה הייפ. יאן, לא מדובר ביותר מאשר הדעה האישית. עצם העובדה שאתה כבר קובע שהוא יהיה ממוצע כמו הראשון והשני, כבר אומר שהדעה שלך היא מוטה ומקובעת מראש, ולא של המבקרים.

ואני שיחקתי בו, וחשבתי שהוא ראוי לממוצע. ואני מכיר נוספים שממש אהבו. אז?אם לא אהבתם אותו כי הוא הרגיש כבד, זה לא אומר שהוא לא טוב. זו החלטה עיצובית.

Blue blur
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שבת מאי 22, 2010 ב-19:41 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

מצטער שאני לא מצפה למשהו מגרילה, קילזון 2 הרגיש מסורבל מידי, והרגיש יותר מידי כמו וואנבי היילו מאשר משהו שעומד בפני עצמו.

אני קובע כל ממוצע שאני לא מסכים איתו שזה הייפ?למה מה עם אנלישד?

ודי כבר להסתמך יותר מידי על ממוצע, ועוד אתה אומר לי ש"לא מדובר בדעה אישית", גם הביקורת היא הדעה האישית של המבקר.
אז אולי אני קצת הקצנתי את הדעה שלי, אבל קילזון הראשון היה ממוצע(אם כבר אני משתמש בנשק של עצמך הראשון קיבל בסביבות ה70), והשני היה מאוד רחוק מהציפיות שהוא הבטיח, וממש אין לי ממה לצפות מ3, בטח שלא היילו קילר.

שחקן גיבור

הודעהפורסם: שבת מאי 22, 2010 ב-19:42 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

ADi כתב:

תלת ממד מוכר, כפי שאתה בעצמך יודע Image  

הבעיה זה המחיר כרגע, מה שמפחית מהאטרקטיביות של זה.

רונן יצחק
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שבת מאי 22, 2010 ב-19:55 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

Blue blur כתב:
מצטער שאני לא מצפה למשהו מגרילה, קילזון 2 הרגיש מסורבל מידי, והרגיש יותר מידי כמו וואנבי היילו מאשר משהו שעומד בפני עצמו.

זה בדיוק מה שאמרתי, הוא הרגיש לך כבד ולכן התאכזבת. זה לא אומר שזו צריכה להיות גם דעת המבקרים.

אם הוא ניסה להיות היילו וואנבי, מדוע הוא כבד ביחס אליו? בהיילו גם אין מערכת מחסות, אז על מה אתה מדבר? יש לו ייחוד. הוא אולי ניסה לשחזר את ההצלחה והמוניטין של היילו, וזה לגיטימי.

ציטוט:

ודי כבר להסתמך יותר מידי על ממוצע, ועוד אתה אומר לי ש"לא מדובר בדעה אישית", גם הביקורת היא הדעה האישית של המבקר.

לכן לוקחים ממוצע. אם עשרות מבקרים תרמו לממוצע הזה, אז לגיטימי שאסתמך. אתה יכול להביע את דעתך האישית, אבל הבכיינות פעם אחר פעם כלפי הלגיטימיות של דעות אחרות, היא זו שאינה מובנת בעיניי.

ציטוט:

אז אולי אני קצת הקצנתי את הדעה שלי, אבל קילזון הראשון היה ממוצע(אם כבר אני משתמש בנשק של עצמך הראשון קיבל בסביבות ה70), והשני היה מאוד רחוק מהציפיות שהוא הבטיח, וממש אין לי ממה לצפות מ3, בטח שלא היילו קילר.

אכן KZ הראשון אכזב, אך השני תיקן רבות. מדוע המבקרים לא נתנו לשני את אותם הציונים שנתנו לראשון, אם הוא כל כך גרוע? אז איפה פה ההייפ? גם ל-Alan Wake היה הייפ גבוה מאוד, ובסופו של דבר קיבל 84.54%.

עצם העובדה שלך יש דעה שהוא מסורבל, לא מוכיחה שמגיעים לו ציונים אחרים מהמבקרים, כי אולי זו החלטה עיצובית שאו שאתה אוהב או שלא, והמבקרים אהבו, או לכל הפחות חשבו שזו לא בעיה. גם אני ואנשים שאני מכיר.

תפסיקו להפוך את המבקרים לחבורה של ילדים בגן חסרי שיקול דעת ומקצועיות.

megadeoxys
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שבת מאי 22, 2010 ב-20:13 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

רונן, דאבל פוסט?! תתבייש.

הודעהפורסם: שבת מאי 22, 2010 ב-20:18 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

megadeoxys כתב:
רונן, דאבל פוסט?! תתבייש.

בדיונים אחרים יש הרבה יותר הודעות עוקבות שלי (זה מתבקש כי אין תגובות אחרות, ולעתים אתה רוצה לעדכן תוך כדי הקפצת הדיון). ואף פעם לא הבנתי מדוע זה אמור להיות חוק Image

megadeoxys
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שבת מאי 22, 2010 ב-21:40 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אני צוחק אני צוחק

בכ"מ, אני מצפה למשחק, בטח יהיה ענק.

קפוץ אל:   

צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה