פורסם:
שני מאי 09, 2011 ב-15:04
נזכרתי גם במשחק 2097 One Must Fall
מצב הטורניר של המשחק בהחלט מוסיף לתוכן שלו, ואגב, ניתן לבצע מעין Fatality לרובוטים של היריב במשחק.
VirtualVoid שחקן מתקדם
פורסם:
שני מאי 09, 2011 ב-15:27
DARKES כתב:
VirtualVoid כתב:
הם דחפו כל כך הרבה תוכן ל-Tyrian שזה פשוט לא נתפס! כל הפקודות שאפשר לכתוב לפני המשחק, הקודים למצבי ה-Super Arcade, המיני-גיים שאתה מקבל אם אתה כותב Destruct בתפריט, הרמות קושי הנוספות - בנוסף ל-Easy, Normal ו-Hard יש Impossible ואז Suicide ואז Lord of the Game שזה מטורף לגמרי. הצלחתי לסיים על Suicide אבל לא על Lord. יש גם לכל חללית מהלכים סגנון סטריט פייטר שנחמד לגלות בטעות מדי פעם (דברים כמו למעלה ימינה להחזיק ירייה שמאלה לשחרר בשביל לעשות איזה משהו מיוחד).
הורדתי את המשחק והוא פועל על הD-FEND (דוסבוקס) אבל כשיש עננים אז הכל מאט וממש קשה לשחק. מישהו יודע איך לסדר את זה?
תעלה את ה-Cycles או שתשים על Maximum/Auto, אני לא יודע כלום על D-FEND, אני משתמש רק בדוסבוקס המקורי.......
פורסם:
שני מאי 09, 2011 ב-19:32
ל-D-Fend יש את אותן אופציות, פשוט תכנס 'להגדרות' של המשחק שם אתה יכול לשחק באופציות איך שהמשחק ירוץ
פורסם:
שלישי מאי 10, 2011 ב-12:58
היכנס להגדרות של טיריאן עצמו ותוריד את רמת הפרטים, דוסבוקס הוא אמולטור למחשב ישן יותר מפנטיום 1, וזו הסיבה להאטות.
VirtualVoid שחקן מתקדם
פורסם:
שלישי מאי 10, 2011 ב-15:16
הייתה לי תקופה שהייתי מכור למשחקי פינבול, האחד שתמיד בלט רמות מעל כולם, Psycho Pinball:
ומה כל כך טוב בו? הכל! הלוחות מגוונים ומכילים אלמנטים מעניינים שלא קיימים בהרבה משחקי פינבול, הסאונד מוצלח והפיזיקה מספקת. אלמנט נוסף שמאוד מוסיף למשחק הוא המיניגיימס שמשולבים בלוחות ומאפשרים להשיג נקודות/כדורים, למשל בלוח המערב הפרוע אחרי שפוגעים ב-4 מטרות בצורת קלפים אפשר להכניס את הכדור לחור של קזינו ולשחק בלאק ג'ק. אחד הלוחות, שנקרא Psycho ומבוסס על קרקס מאפשר מעבר לשלושת הלוחות האחרים וברגע שאתה נפסל בהם אתה חוזר, זאת כמובן אחלה דרך להשיג נקודות כי זה כמו עוד כדור (רק בלוח אחר).
חרשתי על המשחק המון ועדיין אני מדי פעם נותן לו עוד סיבוב, הנה הדגמה קצרה של מה החרישה שלי מאפשרת לי לעשות:
בעיקר Bang Backs מגניבים ו-Jackpot מהיר בשולחן Psycho (שדורש הכנסה רצופה של הכדור למסילה הרבה פעמיפ בלי לפספס ואז הכנסה לאוהל תוך 30 שניות).
מסתבר שיש למשחק גם גרסה ל-Genesis, שווה לבדוק אותה.
פורסם:
שלישי מאי 10, 2011 ב-15:50
גם אני ממש אהבתי לשחק בפינבול. את הגרסא הזו אני לא ממש מכיר כי היא כנראה לפני התקופה שלי. אחרי שיצא לי לשחק בפינבול אמיתי הפסקתי לשחק במחשב כי זה הרבה יותר כיף במציאות (למרות שנדיר למצוא את זה בארץ).
בכל מקרה, למישהו יש איזה משחק דוס תוצרת הארץ להמליץ לנו לכבוד יום העצמאות?
_________________ ציטוטים נבחרים:
ספוילר:
vg4ever כתב:
meir22 כתב:
קצת נכון אני נוב אבל יש לי גם סוני 3 אבל אף פעם לא כל כך הצלחתי להבין את הקונסולות אחרות היה לי פעם גימבוי
אחי אתה נשמה מוגבל אם איך שאתה מנסה להביא את עצמך
רונן יצחק כתב:
אבל ההורים לא צריכים לדעת, נכון? אם תבוא, אני אתן לך סוכריה על מקל. כדאי לך.
Anbu שחקן גיבור
פורסם:
רביעי מאי 11, 2011 ב-23:22
אגב יש גם פורטים של DOSBOX גם לאנדרואיד.. הוא נקרא aDosbox.
אחלה של דבר =P מריץ כל מה שאני רוצה חיחיחיחי
פורסם:
חמישי מאי 12, 2011 ב-14:53
יש גם פורט לסימבייאן. מאפשר אפילו להריץ חלונות 3.1 ו-95 על גרסאות S60V5 ועל גרסה ^3.
_________________ The Church of the Flying Spaghetti Monster
The Out Campaign: Scarlet Letter of Atheism
Anbu שחקן גיבור
פורסם:
שישי מאי 13, 2011 ב-07:40
כן את זה אני מכיר...
בתאוריה אפשר לעשות את זה גם על האנדרואיד.
אני בינתיים נהנה לאללה לשחק הירוס 2 בפלאפון XD
פורסם:
שבת מאי 28, 2011 ב-12:02
לי היה מחשב אנטיקה היה לי רק זורק וטטריס
חח מה טוב בו? אם... "יש לו את הכרטיס מסך הכי משוכלל בעולם, המוח האנושי." - שלדון קופר.
יוצאים למשימה, נלחמים במפלצות, מרביצים למחשב כי יש קטעים שאין מושג מה הולך שם, (להזיז שטיח אחרי שלוקחים מנורה ואז לפתוח את דלת הסתרים שהשטיח הסתיר? קאמאן!) ונהנים בטירוף. השיא שלי זה לא משהוא... שלוש שעות נראה לי.. בקיצור משחק מעולה אבל לא מאוד טוב
אני ממליץ להוריד.
Slim מנהל אתר
פורסם:
ראשון ספט' 29, 2013 ב-11:45
יש גם פורט נוסף לאנדרואיד שנקרא DosBox Turbo אבל הוא לא חינמי, אמור להיות מהיר ולתמוך גם
במשחקי windows ועוד כל מיני פיצ'רים
מצאתי גם פורט פשוט שמישהו עשה פעם ל-Dreamcast, אני צריך לבדוק את זה מתישהו
בכל אופן עדכנתי את ההודעה הראשונה של הדיון והוספתי גם קישור ל-D-Fend Reloaded הפרונטאנד
הכי פופולארי לדוסבוקס, ממש אחלה ונוח מהניסיון שלי
צפה בנושא הבא צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה