היי, אני לאחרונה קניתי עותק של סוניק 2 למאסטר סיסטם והתפלאתי מכמה שונה הוא מהגרסה המוכרת לכולנו. עשיתי סרטון מפורט על זה ומקווה שתהנו. אם אני זוכר נכון הוא יצא גם לגיים גיר ושם הוא היה יותר פופולארי, אבל זה פשוט מעניין אותי שהם שני משחקים כל כך שונים זה מזה.
Meta Ridley חבר צוות
פורסם:
שני אפר' 09, 2012 ב-14:55
יאפ, זה אותו דבר עם סוניק 1 לגיימגיר.
והאמת שהגרסת ג'נסיס יותר פופולארית מהגרסת גיימגיר. בעיניי רבים זה המשחק סוניק המוצלח ביותר (ויש כאלה כמוני שמחשיבים את סוניק 3 ונאקלס למוצלח יותר)
אישית אני לא מת על הגרסת גיימגיר, הרמת קושי מוגזמת בהרבה מקומות. אבל הגרסת ג'נסיס? פנטסתית.
אחלה סרטון D:
פורסם:
שני אפר' 09, 2012 ב-15:58
תודה. אני יודע, אני התכוונתי שהגרסת גיים גיר יותר פופלארית מהגרסא למאסטר סיסטם
hcsp1 חבר צוות
פורסם:
שני אפר' 09, 2012 ב-20:37
סוניק 2... גיים גיר... קפיצה שבורה... קושי... טיילס פאקינג מת אם אתה מפשל...
אם לא היה ברור, אני שונא את הגרסה הזאת.
_________________ No Copyright Law In The Universe Is Going To Stop Me!!!
dorv שחקן באימונים
פורסם:
רביעי אפר' 11, 2012 ב-17:54
אני שמח לראות סרטונים על משחקים ישנים וקונסולות שאנשים מהארץ עושים ועוד יותר שמח לראות שמדברים על דברים שיש לי.
כל הכבוד על היוזמה אחלה סרטון.
shachaf שחקן חדש
פורסם:
שלישי יול' 24, 2012 ב-16:52
את האמת אם אתה לא אוסף את כל יהלומי הכאוס אז אחרי שאתה מביס את הבוס האחרון סוניק לא מוצא את טיילס אז הסיום הוא שסוניק רץ בשדה ירוק מהבוקר עד הערב בזמן הקרדיטס ואז מסתכל לשמיים והכוכבים עושים צורה של טיילס (תכלס גם אני חשבתי שהוא מת בפעם הראשונה, פשוט אמרתי לעצמי וואט ט'ה פאק) אבל הוא לא מת... זה פשוט שדוקטור רובוטניק (או אגמן או איך שלא תקראו לו) חטף את טיילס לפני שסוניק הספיק להציל אותו. מקווה שעזרתי
צפה בנושא הבא צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה