| מחבר |
הודעה |
רונן יצחק
שחקן גיבור

|
פורסם:
רביעי אוג' 19, 2009 ב-04:44 |
 |
מה זה, יכול להיות שגם למשחק הענק הזה טרם נפתח דיון רשמי? היה זכור לי שכן, חיפשתי...
בכל אופן, מדובר במשחק לא כל כך שגרתי, שמוגדר יותר כספר אינטרקטיבי. יש עלילה, יש קבלת החלטות, והעלילה מושפעת מהן. המשחק בלעדי ל-PS3 והסיבה של המפתחת - חומרה יותר חזקה, רצתה ליצור את הגרפיקה הכי ריאליסטית כדי להשיג את מה שמבקשת במשחק (שימו לב שמשחקים בלעדיים, תמיד ייראו הרבה יותר טוב לקונסולה מאשר משחקי מולטיפלטפורמס, כי במקרה של מולטי גרסאות ה-PS3 לעתים מדשדשות).
החברה המפתחת יצרה בעבר את Fahrenheit, שידוע בשמו בדרום אמריקה כ- Indigo Prophecy, משחק באותו סגנון ל-Heavy Rain ושזכה להערכה רבה. הפעם מובטח משחק הרבה יותר טוב מהקודם.
תראו סרטון טיזר למשחק, כפי שנחשף לראשונה ב-E32007 (למרות שרק טיזר, הוא מאוד דרמטי ומרשים):
במשחק תשלטו במספר דמויות לפרקים, כל דמות והסיפור שלה, כאשר אם דמות תמות לכם, יסתיים חלקה בסיפור (מן הסתם, זה יקצר לכם את המשחק). כמובן, הדמויות קשורות זו לזו בעלילה. בסופו של דבר, המטרה לפענח ולמצוא את רוצח האוריגמי (אם אינני טועה).
עכשיו החברה הכריזה על שאר הדמויות הראשיות במשחק. בואו קראו עליהן כאן.
דמו חי של המשחק:
ויש גם טריילר חדש!
מקור: IGN |
נערך לאחרונה על-ידי רונן יצחק בתאריך ראשון מרץ 07, 2010 ב-03:16, סך-הכל נערך 5 פעמים |
|
|
 |
Jack Frost
שחקן גיבור

|
פורסם:
חמישי אוג' 20, 2009 ב-02:36 |
 |
סרטונים אדירים וגרפיקה מציאותית לאללה |
 |
Kazura
שחקן גיבור

|
פורסם:
חמישי אוג' 20, 2009 ב-12:33 |
 |
אחלה גרפיקה, אבל המשחק נראה... בנאלי בטירוף. |
|
|
|
 |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
חמישי אוג' 20, 2009 ב-12:53 |
 |
לא הבנתי מה בכלל הלך במשחק הזה, גרפיקה מרשימה ללא ספק אבל מה הרעיון מאחורי המשחק? |
|
 |
PT
מנהל

|
פורסם:
חמישי אוג' 20, 2009 ב-15:57 |
 |
זה משחק הרפתקאות פוניט & קליק כמו מאנקי איילנד (או אינדיגו פרופיסי שהמפתחים עשו לפניו)
אז הדגש פה הוא יותר על עלילה ואווירה מאשר גיימפליי. |
 |
Jack Frost
שחקן גיבור

|
פורסם:
חמישי אוג' 20, 2009 ב-18:26 |
 |
זה נובל גראפי |
 |
Kazura
שחקן גיבור

|
פורסם:
חמישי אוג' 20, 2009 ב-20:15 |
 |
יש לי הרגשה שכל האנשים שעושים Hype למשחק בכלל לא הבינו על מה מדובר.
מעט מאוד אנשים אוהבים את הז'אנר הזה (הרפתקאות, וביחוד Point and Click) אבל איכשהו הוא נחשב לאחד המצופים לPS3. |
|
|
|
 |
Nimiauredhel
שחקן אלוף

|
פורסם:
חמישי אוג' 20, 2009 ב-20:40 |
 |
כי הוא בלעדי, לפיכך +10 הייפ. למה נראה לך רונן התרגש שיוצא משחק של 'המעניש' ל-PSN?  |
|
|
|
 |
Nimiauredhel
שחקן אלוף

|
פורסם:
חמישי אוג' 20, 2009 ב-21:35 |
 |
לא ידעתי שקודמו כל כך מוערך. בכל מקרה, לשום משחק בז'אנר הזה לא היה כזה הייפ בשנים האחרונות - הסיבה היחידה היא שהוא בלעדי ומדגים את היכולות של ה-PS3. |
|
|
|
 |
Jack Frost
שחקן גיבור

|
פורסם:
שישי אוג' 21, 2009 ב-01:35 |
 |
| רונן יצחק כתב: |
| Nimiauredhel כתב: |
| לא ידעתי שקודמו כל כך מוערך. בכל מקרה, לשום משחק בז'אנר הזה לא היה כזה הייפ בשנים האחרונות - הסיבה היחידה היא שהוא בלעדי ומדגים את היכולות של ה-PS3. |
כמובן. זו הסיבה היחידה. לך תתלהב מ-The Conduit, פ'סדר?
ואני התרשמתי שקודמו מוערך מאוד, למרות שלא יצא ל-PS3, ולא היה בלעדי, אז די קשקשת ברשת
ו-VR יהיה טוב יותר בכל מובן, כמובן, זו עוד סיבה להתלהבות הרבה.
לידור, שיחקת בקודם? למה היה כל כך טוב? אולי תסביר לאדון שממציא תאוריות וקובע שהן נכונות בלי לבצע שום עבודת מחקר מלומדת?
לא יישאר לי שער בקצב הזה  |
כן שיחקתי בפרנייט והיה לי מקורי למחשב עד שהלוויתי אותו לחבר שנעלם לי =< |
 |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
שישי אוג' 21, 2009 ב-09:29 |
 |
מממ, טוב נחכה לגרסת הPC שתיהיה עידפה יותר  |
|
|
|
 |
Jack Frost
שחקן גיבור

|
פורסם:
שישי אוג' 21, 2009 ב-14:16 |
 |
| רונן יצחק כתב: |
| shgadlic כתב: |
מממ, טוב נחכה לגרסת הPC שתיהיה עידפה יותר  |
עוד פעם אחת אתה אומר את זה, אני, אני, אני...
|
בנתיים בלעדי לפס3. וגרסת המחשב אכן הייתה יותר טובה |
 |
matan
שחקן באימונים

|
פורסם:
שבת אוג' 22, 2009 ב-18:15 |
 |
כחובב של הז'אנר, אני מרגיש צורך להגיב פה למרות שאין לי PS3. שיחקתי במשחק הקודם של החברה (פרנהייט או אינדיגו פרופסי) וגם במשחק הקודם-קודם שלהם (אומיקרון). שניהם היו מרשימים מאוד גרפית בזמנם, ובשניהם היו רעיונות פורצי דרך ביחס לז'אנר, אבל בתור קווסטים שניהם היו ככה-ככה. ספציפית אינדיגו התחיל מעולה אבל בשלב מסויים (די בהתחלה) התחילה הדרדרות תלולה - גם מבחינת העלילה, שנעשתה מטופשת במיוחד, וגם מבחינת המשחקיות - שהפכה להיות מורכבת בעיקר ממיני-גיימס לא קשורים של זיכרון (כמו המשחק "סיימון" עם הצבעים, למי שמכיר).
הבי ריין נראה טוב מאוד, ואני שמח להייפ הגדול שמשחק מהז'אנר מקבל. אני מקווה מאוד שהמשחק בסופו של דבר יהיה באמת טוב, ולא מאכזב כמו אינדיגו. מי יודע, אם המשחק יקבל ביקורות מספיק אוהדות, אולי הוא (יחד עם brutal legend) ישכנע אותי סוף סוף לרכוש PS3... |
|
|
|
 |
Nimiauredhel
שחקן אלוף

|
פורסם:
שבת אוג' 22, 2009 ב-18:43 |
 |
הם עשו את אומיקרון? נורא רציתי לשחק בו, לא יצא לי. |
|
|
|
 |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
ראשון אוג' 23, 2009 ב-07:03 |
 |
מסכים עם מתן, אם הכותר הזה אכן יעמוד בצפיות - והאמת יש לו יותר מדי הייפ אז אני מפחד שהוא יתרסק בגלל זה (גרפיקה מעולה אבל זה לא מה שמוכר לי משחק) -אז הוא יהיה אחת הסיבות, יחד עם בוטאל פאקינג לג'נד, סיבה לרצות לרכוש PS3 (במיוחד עכשיו אחרי שההתלהבות ירדה מכל הפרוייקט נתאל הזה שכנראה בכלל לא יספק את הסחורה, אלא אם כן יצא לו סרביס פאק 1 או 2 ).
הו ורונן, אין מה לעשות גרסאות הPC תמיד יראו טוב יותר מגרסאות הקונסולה של אותו משחק - הPC הרבה יותר חזק משתי קונסולות הHD - ובז'אנרים מסויימים אף השליטה עדיפה. |
|
|
|
 |
|
|
|
|