הדף נטען.. המתן בבקשה!

הדף עדיין לא מופיע? לחץ כאן

אינדקס הפורומים של ConSouls
!בדקו איך אתם יכולים לתרום לאתר
 חזרה לאתר  •  אינדקס הפורום  •  צ'אט  •  שאלות נפוצות FAQ  •   חיפוש בפורום  •  רשימת חברים  •  קבוצות משתמשים   •  הרשמה  •  פרופיל  •  התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות  •  התחבר
 Mario & Luigi: Bowser's Inside Story צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם

פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב
מחבר הודעה
jenovav
שחקן מתקדם
שחקן מתקדם

הודעהפורסם: שלישי ספט' 15, 2009 ב-21:27 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

התחלתי את המשחק אתמול, ועל פי השעתיים(נדמה לי) ששיחקתי בו, המשחק די נהדר. מי ששיחק במשחקים הקודמים בסדרה, יגלה כי גם כאן נשמרת הנוסחא: ההומור הסלפסטיקי ברובו, העלילה הקלילה והחביבה, הצבעוניות הנהדרת, המשחקיות הפשוטה להפליא שמשלבת RPG קל והמון זריזות בלחיצה על המקשים.

המשחק מתחיל כשפאופול, הHenchman של קקלטה מהמשחק הראשון, נותן לבאווזר פטריית מסתורית שאמורה לעזור לו בניסיון ההשתלטות הדו-חודשי שלו על ממלכת הפטריות. כשהוא בולע אותה הפה שלו הופך לואקום עוצמתי ושואב את מריו, לואיג'י פיץ' וכל הפמלייה שלה, ובאופן תמוה למדי מכווץ אותם לגודל תאי.
המשחק עצמו מתנהל בצורה מבריקה: על המסך העליון נשחק עם באווזר, שמנסה להחזיר לעצמו את הארמון לאחר שפאוופול השתלט עליו, ובמסך התחתון נשחק את מריו ולואיג'י בתוך הגוף של באווזר. הדבר המגניב במשחק זה שמריו ולואיג'י ישתפו פעולה עם באווזר דרך הגוף שלו עצמו; למשל, כאשר באווזר יבלע אויב כלשהו, מריו ולואיג'י ילחמו נגדו בתוך הגוף שלו. כשבאווזר יצטרך למשוך דברים כבדים במיוחד(נגיד, אי), מריו ולואיג'י יגרו את השרירים שלו ויעזרו לו להתנפח. המשחק גם יערב פאזלים בתוך הגוף של באווזר שמשלבים שיתוף פעולה - כאשר באווזר שותה מים, למשל, מריו ולואיג'י יוכלו לשחות בתוכו ולהגיע למקומות שלא יכלו להגיע אליהם כאשר האזור יבש.
התוספת הרצינית למשחקיות כאמור, היא השימוש בבאווזר כשחקן פעיל. לבאווזר יש יכולות פיזיות מרשימות למדיי כמו אגרופים עוצמתיים, יריקת אש, שימוש בפה כוואקום ושלל יכולות מיוחדות אחרות אותם הוא לומד בעצמו או משיג מאיש-בלוק "?" צרפתי והכלב שלו(הלוואי והיה לי את הזמן או הכוח להמציא משהו כזה).

בקיצור, ההתרשמות הראשונה שלי חיובית בהחלט ואני מצפה שהמשחק ימשיך לרענן ולהפתיע גם בהמשך.
ohamer
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שישי ספט' 18, 2009 ב-11:05 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

שיחקתי בשני המשחקים הקודמים.
הראשון היה אחד המשחקים הטובים ביותר שאיי פעם נגעתי בהם, והשני קצת מיחזר ונהיה לינארי, אבל ההומר השתבח והפאזלים נעשו חכמים יותר עם שימוש בשני המסכים.
אני מקווה שהשלישי לא ממחזר יותר מדיי..
Blue blur
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שישי ספט' 18, 2009 ב-11:21 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

גם אני שיחקתי בקודמים,לדעתי השני היה הרבה יותר טוב מהראשון(אם כי מצאתי את הראשון יותר מצחיק,FINK RATS!),אני כל כך הולך לקנות את המשחק!

שחקן מתקדם

הודעהפורסם: שישי ספט' 18, 2009 ב-12:53 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

הו, הוא מתעלה על שני הקודמים גם במשחקיות וגם בהומור, ובניגוד לקודמים בסדרה, יש שימוש אמיתי במסך המגע - אחת מהספיישלים של באווזר זה 20 גומבאס שרצים קדימה וצריך לגעת בהם מהר עם הסטיילוס כדי שבאווזר יבעיר אותם ויעיף אותם באוויר. המשחק לא רק אחד מהטובים בסדרה אלא אחד מהטובים לDS.

שחקן גיבור

הודעהפורסם: שישי ספט' 18, 2009 ב-13:08 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

jenovav כתב:
הו, הוא מתעלה על שני הקודמים גם במשחקיות וגם בהומור, ובניגוד לקודמים בסדרה, יש שימוש אמיתי במסך המגע - אחת מהספיישלים של באווזר זה 20 גומבאס שרצים קדימה וצריך לגעת בהם מהר עם הסטיילוס כדי שבאווזר יבעיר אותם ויעיף אותם באוויר. המשחק לא רק אחד מהטובים בסדרה אלא אחד מהטובים לDS.

ואוו,עכשיו זה נשמע יותר מגניב,זה נשמע כאילו שסהפיישלים הרבה יותר מוזרים מאילו של PAT,אני אוהב את זה!

שחקן באימונים

הודעהפורסם: שישי ספט' 18, 2009 ב-20:08 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

זה בהחלט נשמע כמו משחק חזק! אני כבר הרבה זמן בלי משחק חדש ל-DS, ככה שהמשחק הזה בא לי בול בזמן!

בנוסף - עם ציון של 9.5 מתוך 10 באתר IGN, קשה שלא להתרשם!

קשיור לביקורת: http://ds.ign.com/articles/102/1023475p1.html
EvilMana
שחקן אלוף
שחקן אלוף

הודעהפורסם: ראשון ספט' 20, 2009 ב-12:04 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

איך שיחקת בו כל כך מהר? עשיתי Preorder ועדיין לא קיבלתי אותו Sad

jenovav
שחקן מתקדם
שחקן מתקדם

הודעהפורסם: ראשון ספט' 20, 2009 ב-18:34 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

ב- eBay אפשר לקנות דברים מהר מאוד ובחצי מהמחיר, יום אחרי שהמשחק יוצא.

ו.. הפסד שלך רונן! סדרת הRPG של מריו נורא כיפית, והאמת שהמשחק הזה מזכיר את הימים הטובים של Paper Mario לגיימקיוב. המשחק עמוק פי 2 בערך מPartners in time -  יש הרבה דברים לעשות, הרבה מאוד ספיישלים מגניבים, המון דברים למצוא, והכי טוב, אפשר לשחק את באווזר שזו חוויה חדשה ומרעננת.
אגב - מריו ולואיג'י לא תקועים כל הזמן בתוך באווזר, הם חוקרים את העולם ביחד איתו אבל הם בהחלט לא הMain event במשחק.

אחראי פורום

הודעהפורסם: ראשון ספט' 20, 2009 ב-20:44 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

זה אחד המשחקים שבגללם רציתי לקנות DS שוב אבל בגלל המחיר בארץ הרתיע אותי מעדיף לחכות לדור הבא שיבוא אולי עוד שנה שנתיים ועם תמיכה אחורית לשחק בזה.

תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר

Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
jenovav
שחקן מתקדם
שחקן מתקדם

הודעהפורסם: ראשון ספט' 20, 2009 ב-20:58 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

Yaniryb כתב:
זה אחד המשחקים שבגללם רציתי לקנות DS שוב אבל בגלל המחיר בארץ הרתיע אותי מעדיף לחכות לדור הבא שיבוא אולי עוד שנה שנתיים ועם תמיכה אחורית לשחק בזה.

נשמע כאילו אתה דוחה סיפוקים בצורה קצת לא בריאה, אבל חפיף.
Yaniryb
אחראי פורום
אחראי פורום

הודעהפורסם: ראשון ספט' 20, 2009 ב-21:16 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אני חייל , שרוצה לקנות טלויזית 37 לחדר שעולה 4500 שקל , אז לקנות DS על הדרך יהרוס תתוכנית הזאת, אבל חפיףImage

תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר

Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
eran
שחקן אלוף
שחקן אלוף

הודעהפורסם: ראשון ספט' 20, 2009 ב-21:16 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

Yaniryb כתב:

יש ב-500 שקל
Yaniryb
אחראי פורום
אחראי פורום

הודעהפורסם: ראשון ספט' 20, 2009 ב-21:19 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

תן לי לנחש EBAY בדקתי ודוד שלי שעמוק בזה אמר לי 200 שקל מכס אז כבר עדיף לקנות מחנות אבל גם השיקולים שלי גם שהדור הזה קרוב להגמר ככה שבדור הבא רוב הסיכוים יהיה תמיכה אחורה אפשר יהיה לשחק בזה.

jenovav
שחקן מתקדם
שחקן מתקדם

הודעהפורסם: ראשון ספט' 20, 2009 ב-21:26 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אז תקנה משומש שחודש ב500 ש"ח אצל טורטוגה, עדיף לך.
megadeoxys
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: ראשון ספט' 20, 2009 ב-22:05 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

לא ממש
קניתי אצלו DS חדש לגמרי לפני שנתיים וזה היה בסדר, אבל עכישו אני עדיין בתהליכים של קניית מחודש.
הכוונה היא שלקח לו שנה לשלוח לי, והייתה בעיית סוללה, ואז לקח עוד שנה שישלח חדשה, ואז הבעיה בכלל בDS, ואז שלחתי לו שוב והוא צריך להשיב לי ולשלוח חדש כבר שבוע.
מחר אני אתקשר אליו בשביל לחסוף מיילים.

קפוץ אל:   

צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה