The diabolical Dr. Eggman has hatched another plan for world domination! He has built an amazing interstellar amusement park, floating in space around Sonic’s home planet, bursting with incredible rides and attractions. However, all is not as it seems as Dr. Eggman has abducted an alien race called Wisps and is harnessing their colorful energy to fuel a sinister plot. However, before Dr. Eggman completes his evil plans, Sonic discovers his mysterious theme park in space. When he arrives, Sonic finds he is also able to use these alien powers and is ready to help! Sonic will need all his speed and skill as he faces this test, but, empowered by the alien energy, it’s a test he’ll pass with flying colors!
פיצ'רים:
Non-stop high-speed action
Collect and engage the new power-ups derived from the colored energy of the Wisps!
Unique Color Power for Wii and Nintendo DS
Perfect blend of 3D & classic 2D perspectives on Wii, and solid 2D dual-screen gameplay on Nintendo DS!
פורסם:
חמישי מאי 27, 2010 ב-11:25
העניין הוא שזה רק CGI אני רוצה לראות גיימפליי ואז נדבר.
בכל מקרה סוניק 4 כרגע יותר מצופה עקב הניסיון לחזור למקורות.
_________________ The Church of the Flying Spaghetti Monster
The Out Campaign: Scarlet Letter of Atheism
Blue blur שחקן גיבור
פורסם:
חמישי מאי 27, 2010 ב-13:35
נראה מעניין, והחייזרים האלו נראים כמו פליקים, שזה כבר משהו טוב.
אני מצפה לטוב, במיוחד כשרוב משחקי הסוניק לווי יוצאים לא רע.
גם לדעתי זה יהיה מן הכנה לדבר האמיתי, סוניק 4(בהנחה שקולורס יוצא לפני).
_________________ Just according to keikaku
נערך לאחרונה על-ידי Blue blur בתאריך חמישי מאי 27, 2010 ב-15:18, סך-הכל נערך פעם אחת
Blue blur שחקן גיבור
פורסם:
חמישי מאי 27, 2010 ב-15:16
שבוע הבא יפורסם בקרוב של המשחק בנינטנדו פאוור, והמשחק אפילו יופיע בשער במקום SMG2 שהביקורת שלו אמורה להופיע באותו גיליון.
megadeoxys שחקן גיבור
פורסם:
חמישי מאי 27, 2010 ב-16:43
בלספמי וכאלה.
פורסם:
חמישי מאי 27, 2010 ב-16:44
megadeoxys כתב:
בלספמי וכאלה.
אבל זה קורה ^_^
MARIO שחקן על
פורסם:
חמישי מאי 27, 2010 ב-17:28
ובלי נקאלס?
מקווה שסגה תעשה במשחק הזה את מה שלא נעשה באנלישד.
Blue blur שחקן גיבור
פורסם:
חמישי מאי 27, 2010 ב-18:34
אני מאמין שנאקלס יופיע בפרקים הבאים של סוניק 4, אני מהמר על 3(אם כבר מטאל סוניק יופיע בפרק השני אז למה לא נאקלס וטיילס?).
Slim מנהל אתר
פורסם:
שישי מאי 28, 2010 ב-12:20
האמת שגם עם הביקורות הקוטלות, עדיין ממש בא לי לקנות את אנלישד ל360 מתישהו O.o
אני מאמין שנאקלס יופיע בפרקים הבאים של סוניק 4, אני מהמר על 3(אם כבר מטאל סוניק יופיע בפרק השני אז למה לא נאקלס וטיילס?).
מאטל בפרק 2 של סוניק 4? משהו לא מסתדר לי פה,ואני הולך לצאת פה חנון סוניק
נכון סוניק CD בא לפני סוניק 3 ונאקלס,אבל לפי העלילה,הסיפור של סוניק 3 ונאקלס בא ישר אחרי סוניק 2,רואים את זה בכך שלסוניק יש כבר את 7 יהלומי הכאוס. הסיפור של סוניק 4 קורה ישר אחרי סוניק 3 ונאקלס, משמע שהוא בא אחרי סוניק CD, שעד לפני סוניק 4 ידעו שבא אחרי סוניק 3 ונאקלס,אבל לא ספציפית מתי, ועכשיו אנחנו יודעים שסוניק 4 בא ישר אחרי סוניק 3 ונאקלס, מה שמסביר למה מאטל לא יכול להיות בסוניק 4,בגלל שהוא הומצא רק בסוניק CD.
כמו שאמרתי אני יוצא חנון סוניק
Blue blur שחקן גיבור
פורסם:
שישי מאי 28, 2010 ב-22:07
Meta Ridley כתב:
Blue blur כתב:
מאטל בפרק 2 של סוניק 4? משהו לא מסתדר לי פה,ואני הולך לצאת פה חנון סוניק
נכון סוניק CD בא לפני סוניק 3 ונאקלס,אבל לפי העלילה,הסיפור של סוניק 3 ונאקלס בא ישר אחרי סוניק 2,רואים את זה בכך שלסוניק יש כבר את 7 יהלומי הכאוס. הסיפור של סוניק 4 קורה ישר אחרי סוניק 3 ונאקלס, משמע שהוא בא אחרי סוניק CD, שעד לפני סוניק 4 ידעו שבא אחרי סוניק 3 ונאקלס,אבל לא ספציפית מתי, ועכשיו אנחנו יודעים שסוניק 4 בא ישר אחרי סוניק 3 ונאקלס, מה שמסביר למה מאטל לא יכול להיות בסוניק 4,בגלל שהוא הומצא רק בסוניק CD.
כמו שאמרתי אני יוצא חנון סוניק
לסוניק CD אין בדיוק קשר לסדרה הראשית, אבל ניתן לשער שהוא אחרי סוניק 1(מה שהופך את זה להרבה יותר הגיוני).
בכלל, מה זה משנה?
צפה בנושא הבא צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה