הדף נטען.. המתן בבקשה!

הדף עדיין לא מופיע? לחץ כאן

אינדקס הפורומים של ConSouls
!בדקו איך אתם יכולים לתרום לאתר
 חזרה לאתר  •  אינדקס הפורום  •  צ'אט  •  שאלות נפוצות FAQ  •   חיפוש בפורום  •  רשימת חברים  •  קבוצות משתמשים   •  הרשמה  •  פרופיל  •  התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות  •  התחבר
 Gears of War 3 נושא רשמי צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם

פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב
מחבר הודעה
Yaniryb
אחראי פורום
אחראי פורום

הודעהפורסם: שבת יול' 31, 2010 ב-02:00 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

טרילר חדש לא רשמי לגירס 3 " WHAT HAVE I BECOMED"

כל מי שכמוני שאוהב את המשחק יקבל פה טעימה קטנה ממה שמצפה בעתיד ולמי שלא קנה עדין XBOX 360 הנה סיבה מעולה לעשות את זה.

קצת תמונות של המשחק: http://kotaku.com/5558742/gears-3-screens//gallery/1

קצת חדשות על המשחק, אחרי הרבה זמן שלא עודכן אפיק החליטו להוציא יחד את גירס 1+2 ביחד שנקראת Epic Edition בנוסף למי שיקנה את הגירסא הזו יקבל את הבטא של גירס 3. פאק אני כול כך רוצהImage.

בנוסף כל מי שיקנה תגירסא הזו שתעלה 60 דולר בנוסף לה יקבל 25 אלף נקודות להתחלה , שיפורים גרפים שרק לגירסא הזו יש למשחק,נעלים שריון ורובה קרבין שנקרא "PEACE MAKER"

תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר

Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!

נערך לאחרונה על-ידי Yaniryb בתאריך רביעי ינו' 05, 2011 ב-10:20, סך-הכל נערך פעם אחת
Slim
מנהל אתר
מנהל אתר

הודעהפורסם: שבת יול' 31, 2010 ב-14:03 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אהבתי, יאללה שייצא כבר שמח מאוד/מרוצה

שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שבת יול' 31, 2010 ב-16:40 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אבל זה לא באמת מהמשחק Oo
זה פאן מייד, איזה טעימה מהעתיד?
הבחור אפילו דאג שהסרטון יעצור כדי שאנשים יקראו את זה..

שחקן חדש

הודעהפורסם: חמישי אוג' 05, 2010 ב-20:02 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

בהחלט עשה לי חשק לשחק ב-1 ו-2 עוד פעם!
Yaniryb
אחראי פורום
אחראי פורום

הודעהפורסם: חמישי אוג' 05, 2010 ב-20:05 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אני סיימתי ת2 פעמיים ועכשיו באמצע עם חבר , כידי להשיג תאציומנטים.

תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר

Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
GolanBerlin
חבר צוות
חבר צוות

הודעהפורסם: חמישי אוג' 05, 2010 ב-20:06 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אני מודה ש-Gears Of War ו-Halo הם כותרים שמאד מושכים אותי, אבל אני לא יכול לשחק בהם, מכיוון שיש לי PlayStation 3.

מתי Gears Of War 3 יוצא?
Yaniryb
אחראי פורום
אחראי פורום

הודעהפורסם: חמישי אוג' 05, 2010 ב-20:09 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

במרץ 2011 מתנה קטנה לשיחרור(אולי) שלי.

Yaniryb
אחראי פורום
אחראי פורום

הודעהפורסם: שבת אוק' 02, 2010 ב-02:47 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

חדשות מבאסות GEARS OF WAR 3 נדחה לסתיו 2011.

מייקרוסופט  אומרת  שהסיבה לדחיה כידי שהמשחק יהיה אחד ממשחקים הכי נקנים בעונת החגים.

גירס 3 שהייה אמור לצאת ב 5 לאפריל 2011 הדחייה הזאת נותנת לאפיק זמן נוסף להוסיף דברים קטנים ולשפר עד הסוף את מה שהם עשו עכשיו.

יאלה כבר אני רוצה שהמשחק הזה יצא הוא אחד המשחקים שאני הכי מצפה לו ב-2011 , רק לזלדה יותר.

Yaniryb
אחראי פורום
אחראי פורום

הודעהפורסם: רביעי ינו' 05, 2011 ב-10:21 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

הקפצה פלוס עידכון לגבי המשחק.

Slim
מנהל אתר
מנהל אתר

הודעהפורסם: רביעי ינו' 05, 2011 ב-10:40 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

נשמע די שווה חבל שכבר יש לי את הראשון Sad

אחראי פורום
אחראי פורום

הודעהפורסם: רביעי ינו' 05, 2011 ב-10:41 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אם אין לך תשני אז תקנה תחבילה גם שיפור גרפי גם יתרון קל ברשת וגם באטה ל3 מה יכול להיות רע?

Slim
מנהל אתר
מנהל אתר

הודעהפורסם: חמישי ינו' 06, 2011 ב-09:22 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אם הייתי קונה זה בטוח לא עכשיו ב60 דולר כי יש לי ימבה משחקים לשחק כפי שאתה יודע שמח מאוד/מרוצה חחח
הייתי עושה את זה אח"כ כדי להשלים ועד אז בטח השלישי כבר ייצא :X

לא נורא, אני אקנה את השני בהזדמנות מאיביי ב50 שקל Wink

אחראי פורום
אחראי פורום

הודעהפורסם: שני פבר' 07, 2011 ב-22:49 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

תמונות חדשות מהמשחק שכל כך מצפה לו!!

http://epicbattleaxe.com/image-galleries/gears-of-war-3/

Anbu
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שלישי פבר' 08, 2011 ב-00:55 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

ארגעעעעעעע!@#!@# שיצא כבר!!!
סיימתי את הראשון והשני אחד אחרי השני במרתון מטורף של שלושה ימים עם הרבה מאוד רד בול (ומצאתי את עצמי בבוקר של היום הרביעי בשעה 1 בלילה בערך אחרי שסיימתי את המשחק השני ב11:49 מקיא את הנשמה XD).

שחקן מכור
שחקן מכור

הודעהפורסם: שלישי פבר' 08, 2011 ב-03:28 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אני זוכר איזה לילות מטורפים הייתי מעביר עם חבר שלי בקו-אופ בקמפיין של גירס 2 על Insane.. לא קל בכלל מה שהלך שם לא קל בכלל... יש איזה קטע בפרק הראשון של המשחק שעולים על סוג של טנק ומטר מטאורים עפים לעברך, הקטע הזה ידוע כאחד הקטעים הקשים במשחק ! ממש אחרי שצולחים את המטאורים מגיע ריבר מצד הספינה ופשוט מחסל אותך במהירות אחרי שני התנגשויות בלבד בספינה. ישבנו על הקטע הזה מעבר לשעה וחצי, בסביבות השעה 1 בלילה, לא ידענו לאן צריך לירות על הריבר. אני הייתי אחראי על המקלע בזמן שחבר שלי מוריד אותו עם הנשק האישי. ניסינו הכל- בעיניים, בזרועות (כמה שזה נשמע מפגר), על האוייב שיושב עליו, פשוט הכל ושום דבר לא עבד! ממטירים עליו מבול של כדורים, תוך כדי החלפת מחסניות מושלמת ונאדה. מצאנו את עצמינו חוזרים על הקטע הזה שוב ושוב מיואשים כבר. לבסוף החלטנו שאנחנו ניגשים לבדוק באינטרנט מה השיטה לעבור אותו. וכמו ששיערנו, נכתב עליו שזה קטע כל כך סיוטי , שאחת העצות שהיתה במדריך היא להיכנס להגדרות של המשחק ולהוריד את הרגישות של הכוונות. עם תקוות חדשות ניגשנו לתפריט ועשינו כמו שהוסבר. עדיין אחרי מספר נסיונות שום דבר לא עזר אבל הרגשנו שיש שיפור כלשהו ואנחנו מחזיקים יותר מעמד מול הריבר. לבסוף זה הגיע, אחרי שפירקנו עליו כל כך הרבה כדורים וכל כדור שלנו נכנס לו הישר לעין.. אנחנו קולטים את הריבר צונח למטה !! צרחות של שמחה מטורפות נשמעו דרך האוזניות של הלייב כמו שלא ידענו מעולם. זה היה אחד הקטעים הקשים אבל המספקים ביותר שזכרתי. ותבינו שהשעה קרובה לשתיים בלילה.. הורים שלי רצו להרוג אותי למחרת :]
הנה הקטע ביוטיוב, כמובן שזה נראה קלי קלות עכשיו אבל זה ממש לא ככה למי שמשחק.

קפוץ אל:   

צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה