| מחבר |
הודעה |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
שני ספט' 27, 2010 ב-12:50 |
 |

ספורטס צ'מפיונס (מכאן והלאה - אלופי הספורט) הוא כותר השקה לPS Move החדש של סוני, קיבלתי אותו ואת האביזר שבוע שעבר.
המשחק מחולק ל6 סוגי ספורט שונים:
טניס שולחן (פינג פונג)
Bocce (אין לי מושג מה השם של זה בעברית, לידור יודע)
כדורעף
חץ וקשת
קרבות גלדיאטורים
ופריזבי גולף.
אתה בוחר כל פעם אחת מ10 דמויות (הדמויות לא מדברות אבל הן מעוצבות נהדר, יש עוד 7 דמויות לפתוח אבל זה קשה רצח לעשות את זה) כאשר לכל דמות יש את החוזקות והחולשות שלה, וכל ספורט נותן לך שלושה אפשרויות בסיסיות:
לשחק את התחרויות גביע העיקריות (ארד, כסף, זהב, אלופים), כל אחת מהן מורכבת מ11-12 משחקים נגד יריבים שהולכים ונהיים קשים יותר, היריבים כל כך קשים, שכבר בגביע כסף או ביריב האחרון של הארד אתה תתקשה מאוד.
משחק חופשי: פה אפשר לשחק מולטיפלייר, ולבחור זירה וחוקים. בחלק מהדברים (טניס שולחן), הזירה לא משפיעה הרבה, בחלק מהדברים (Bocce, Disc Golf) היא עושה הבדל עצום.
יש גם צ'אלנג' מוד שמנצל את העקרון של כל ספורט ונותן לו טוויסט מיוחד, לדוגמא בטניס שולחן אתה צריך לפגוע ברובוט שמולך, בקשתות יבואו מולך גובלינים שאתה צריך להוריד עם Headshot
יש הרבה ציודים (תלבושות, סוגים שונים של ציוד) לפתוח, והרבה עומק לניקוד שקובע איזה ציון קיבלת בסוף המאטץ'.
בוא נקצר ונגיד שזה עולם אחר לגמרי מויי ספורטס ומריזורט, ואני לא מדבר רק על השליטה (שהיא מדהימה ד"א). |
 |
megadeoxys
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני ספט' 27, 2010 ב-13:07 |
 |
יש טורפיז? |
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
שני ספט' 27, 2010 ב-13:14 |
 |
ראית משחק פס3 אמריקאי בשנים שמאז הפאטץ' שאין לו טרופיז? ברור שיש, בקלאס של פלטיניום.
אבל הם ממש ממש קשים, דברים כמו לנצח את כל הGold Cups ולהשיג 600 כוכבים (מתוך כ800 אפשריים) |
 |
Meta Ridley
חבר צוות

|
פורסם:
שני ספט' 27, 2010 ב-13:26 |
 |
ווי ספורט גרסת מוב |
 |
Jack Frost
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני ספט' 27, 2010 ב-13:32 |
 |
bocce זה פיטונג בעברית
לידור כל כך התרשם שלידור רוצה לקנות אותו |
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
שני ספט' 27, 2010 ב-13:32 |
 |
רק שויי ספורטס רדוד ואלופי הספורט לא, לויי ספורטס יש Replay Value של 2-5 שעות (וזה Stretch, כי אני מחשיב את הגביעים השונים על השלבי אימון) ולזה יש הרבה יותר מזה.
וכמובן, ויי ספורטס משוחק ע"י דמויות בלי ידיים בגרפיקת פס2 ועם שליטה שלא מבדילה בין חבטה של 200 קמ"ש לבין סיבוב פרק היד במהירות, והמשחק הזה עוקב אחרי התנועה שלך ב1:1 ב99% מהזמן.
הא.... |
 |
Meta Ridley
חבר צוות

|
פורסם:
שני ספט' 27, 2010 ב-14:07 |
 |
| I.T.P כתב: |
רק שויי ספורטס רדוד ואלופי הספורט לא, לויי ספורטס יש Replay Value של 2-5 שעות (וזה Stretch, כי אני מחשיב את הגביעים השונים על השלבי אימון) ולזה יש הרבה יותר מזה.
וכמובן, ויי ספורטס משוחק ע"י דמויות בלי ידיים בגרפיקת פס2 ועם שליטה שלא מבדילה בין חבטה של 200 קמ"ש לבין סיבוב פרק היד במהירות, והמשחק הזה עוקב אחרי התנועה שלך ב1:1 ב99% מהזמן.
הא.... |
הטענה שלך עם הדמויות והגרפיקה זה סתם דרך כדי לחפש את המשחק בקטנות. ווי ספורט הדגים מעולה את הווי, ואני באמת לא מאמין שהמשחק הזה שונה ממנו. זה עדיין לדעתי ווי ספורט גרסת מוב |
 |
EpicShow
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני ספט' 27, 2010 ב-14:12 |
 |
| Meta Ridley כתב: |
הא.... |
הטענה שלך עם הדמויות והגרפיקה זה סתם דרך כדי לחפש את המשחק בקטנות. ווי ספורט הדגים מעולה את הווי, ואני באמת לא מאמין שהמשחק הזה שונה ממנו. זה עדיין לדעתי ווי ספורט גרסת מוב |
מה?
הגרפיקה זה כדי לחפש את המשחק בקטנות?
הגרפיקה של המשחק זאת בעיה "בקטנה"?
dude.
חוצמזה, הטיעונים שלו די נכונים..
ווי ספורטס לא בא להציג לנו את היכולות של הWII, ואם כן אז זה ממש רע לWII..
ווי ספורטס זה סתם משחק של יומיים הכנה לחברה שהם יוכלו לשים בכל מארז ולומר "אנחנו שמים חבילה בכל מארז!"..
מספורטס צ'מפיונס אתה יכול להינות גם אם אתה לא שיכור.. |
 |
eyal708
שחקן מכור

|
פורסם:
שני ספט' 27, 2010 ב-14:39 |
 |
שיחקתי בספורט צ'מפיונס. זה כמו ווי ספורטס רק לא כיף. תגיד מה שאתה רוצה על שליטה וגרפיקה, ואתה צודק, אבל מבחינתי המשחק הזה ממש ממוצע. גם בign עשו השוואה ביניהם(אמנם השוו בין המוב לריזורזט), אבל המסקנה הייתה שריזורט יותר כיף.
דרך אגב, הכדורעף לא מאתגר בשיט והשליטה בו לא כזאת טובה. גם אם אתה עושה את התנועה שעה לפני הזמן הנכון אתה תצליח... |
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
שני ספט' 27, 2010 ב-15:01 |
 |
באייג'יאן ממש לא העדיפו את ריזורט, העורך של נינטנדו העדיף את אלופי הספורט, והעורך של סוני העדיף את ריזורט.
לגביי הכדורעף, את בטח שיחקת ברמת קושי הקלה, אני רוצה לראות אותך אומר את זה אחרי שתשחק ברמה הקשה. |
 |
eyal708
שחקן מכור

|
פורסם:
שני ספט' 27, 2010 ב-15:26 |
 |
שיחקתי בבינונית. |
 |
EpicShow
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני ספט' 27, 2010 ב-15:28 |
 |
ולא חשבת על להעלות את רמת הקושי?
זה הפתרון המזדמן לבעיות של חוסר אתגר O_o |
 |
eyal708
שחקן מכור

|
פורסם:
שני ספט' 27, 2010 ב-15:30 |
 |
בכל זאת, שיחקתי אצל חבר לקצת זמן ורציתי לעבור על כל המשחקים. לא משנה, הנקודה העיקרית שלי היא שאני לא חושב שהמשחק הזה כיפי. |
 |
רונן יצחק
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני ספט' 27, 2010 ב-15:31 |
 |
באייג'יאן ממש לא העדיפו את ריזורט, העורך של נינטנדו העדיף את אלופי הספורט, והעורך של סוני העדיף את ריזורט.
|
איך זה קרה?
נראה שזה פחות "העדיף", אלא כל צד התבקש להציג את החיוב של המשחק המתחרה בקונסולה האחרת. הרי שימו לב שהעורך של סוני צידד בגרסה של נינטנדו, וזה של נינטנדו בגרסה של סוני.
בכל פרמטר, גרסת ה-PS3 נראית טובה יותר, בפער של שמים וארץ. |
 |
eyal708
שחקן מכור

|
פורסם:
שני ספט' 27, 2010 ב-15:34 |
 |
נראית ויזואלית נכון. שני המשחקים האלה אמורים להיות משחקי מסיבות ומסתכלים על מה שיותר כיף. אני יודע שכל החברים שלי מעדיפים את הווי ספורטס. זהו, אין לי מה להוסיף(: |
 |
|
|
|
|