|
|
|
| מחבר |
הודעה |
kuter
שחקן חדש

|
פורסם:
רביעי דצמ' 01, 2010 ב-12:29 |
 |
יש לי PS3 ואת הגירסאות האירופאיות של רוק בנד 1, רוק בנד 3, ביטלס ולגו.
1. האם אני יכול להוריד DLC דרך החנות האמריקאית או שזה לא יעבוד על הגירסאות האירופאיות?
2. הבנתי כבר שאי אפשר לשלם בחנות בכרטיס אשראי ישראלי, צריך סוג של כרטיס חיוב. אפשר להשיג את הכרטיסים האלו בארץ, או רק בחו"ל?
תודה מראש לעונים! |
|
|
|
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
רביעי דצמ' 01, 2010 ב-12:57 |
 |
1. לפי מה שאני יודע אתה חייב להוריד את ה-DLC מהחנות של האיזור של המשחק, כלומר אם המשחק אירופאי אז ה-DLC
גם צריך להיות מהחנות האירופאית, זה הכלל בכללי אלא אם כן יש פה איזה יוצא מן הכלל או משהו שאני לא יודע.
2. ישנם כרטיסים שאפשר להשיג בקלות מחנויות מקוונות שונות ברשת (גם באיביי יש) ואני מניח שיכולות
להיות חנויות בארץ שמייבאות או מוכרות אבל כמובן שזה יהיה יקר יותר כך שאם יש ברשותך כרטיס אשראי בינלאומי
ו/או חשבון פייפאל זה קל, מהיר וזול.
למען האמת לרב כשתרכוש כרטיסי PSN אירופאיים ברשת אתה תוכל לקנות אותם בזול יותר מאשר השווי שלהם!
או באותו השווי, בכרטיסים אמריקאיים בד"כ תשלם עוד כמה דולרים על עמלה, רווח וכדומה, שים לב בכל מקרה
שאתה קונה כרטיס שמתאים לאיזור החנות שאתה מעוניין לקנות ממנה.
חנויות מומלצות (ברובן תקבל את הכרטיסים ישירות למייל בתוך דקות):
www.maximuscards.com
אפשר לשלם בכרטיסי אשראי אך לא בפייפאל
www.electronicfirst.com
תשלום בפייפאל
Ebay
ויש בעוד המון מקומות, פשוט תבדוק לפי מה שנוח לך, מחיר טוב (וכמובן אמין), בהצלחה!  |
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
רביעי דצמ' 01, 2010 ב-15:30 |
 |
רק להוסיף על מה שיניב אמר (והכל נכון):
גם אם המשתמש הראשי שלך אמריקאי, אם תפתח משתמש אירופאי על אותו מכשיר ותרכוש ותתקין את הDLC דרכו, עדיין תוכל להנות מהDLC על המשתמש האמריקאי
אז אם הסיבה שרצית אמריקאי זה בגלל משתמש הPSN שלך, אל דאגה. זה אפשרי. |
 |
kuter
שחקן חדש

|
פורסם:
רביעי דצמ' 01, 2010 ב-15:35 |
 |
תודה על התשובות המהירות! D:
יש לי משתמש בריטי ומשתמש אמריקאי אז זה לא בעיה.
בנוגע לכרטיסי חיוב, הם עובדים בוודאות בארץ? מישהו מכם קנה כבר דברים דרך הכרטיסים האלו? פשוט זה יהיה די מבאס להשקיע מאה שקל על משהו שאי אפשר להשתמש בו. |
|
|
|
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
רביעי דצמ' 01, 2010 ב-15:51 |
 |
אם אתה קונה את הכרטיס הרלוונטי לחשבון (כלומר, כרטיס בריטי לחשבון בריטי, כרטיס אמריקאי לחשבון אמריקאי) אז כן הם עובדים, זה וודאי, אנחנו משתמשים בזה כל הזמן.
ושמחנו לעזור, נשמח לראות אותך משוטט בפורום גם מחוץ לשאלות טכניות. |
 |
|
|
|
|
|
צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|