| מחבר |
הודעה |
Anbu
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני פבר' 07, 2011 ב-12:38 |
 |
בעיקרון כמו דיון "מה קניתי" רק על משחקים שסיימתם ומה החוות דעת שלכם על המשחק בסופו.
אני סיימתי את The Force Unleashed ^^
משחק טוב עם רגעים אפיים רק שהמערכת מטרות שם על הפנים...
כאילו אתה מנסה להעיף דברים על אנשים וזה בכלל עף לכיוון אחר לגמריי X_X
סה"כ שווה אם מוצאים אותו במחיר זול ואם אתם אוהבים את סטאר וורס.. |

|
|
|
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
שני פבר' 07, 2011 ב-12:51 |
 |
הממ המשחק האחרון שסיימתי היה Dark Arms (שנקרא גם Beast Busters) ל-Neo Geo Pocket Color.
זה סוג של אקשן תפקידים, פותח והופץ ע"י SNK ובעקרון מבוסס על משחק ארקייד עם שם דומה,
העלילה חביבה אם כי קצת מאבדת מעצמה אחרי שמשחקים הרבה, במשחק אתם נמצאים בסוג של
realm שנמצא בין העולם הזה לעולם הבא, יש דגש על נשקים, בהתחלה מתחילים עם נשק אחד שנקרא The Catcher
שבעזרתו אפשר לתפוס מפלצות שאת הנשמות שלהן אתם "מאכילים" את הנשקים שלכם כדי לפתח אותם.
יש המון סוגי נשקים וככל שמשתמשים יותר בנשק מסויים אז הוא עולה רמות וככה הוא מתחזק וגם
התחמושת שלו גדלה, אפשר להחזיק עד שלושה נשקים בו-זמנית פלוס הקאצ'ר.
המשחק עצמו אורך בסביבות ה-5~7 שעות פחות או יותר, תלוי כמה תפתחו את הנשקים שלכם וכמה
סודות תמצאו במשחק, בעקרון גם אחרי סוף המשחק הוא לא ממש נגמר ואפשר להכנס למבוך ארוך במרתף
שגם בו אפשר לתפוס מפלצות חדשות ולהביס בוסים, בעקרון המטרה היא לתפוס את כל המפלצות במשחק לפחות
פעם אחת ולאסוף את כל "הזרעים" במשחק (זרע אפשר לפתח לנשק) ככה שיהיו לכם את כל הנשקים
הכי מפותחים במשחק (מוסיף עוד כמה שעות טובות)
הקיצר אחלה משחק, יש אפילו מצב מולטיפלייר שאם אני אשיג עוד קלטת של המשחק אני אנסה חח
 |
 |
biggoron
חבר צוות

|
פורסם:
שני פבר' 07, 2011 ב-13:36 |
 |
אחלה דיון.
סיימתי בשבוע שעבר את lufia curse of the sinistrals ל- DS
מדובר במשחק אקשן תפקידים שממשיך את עלילות הסידרה בעולם בו כלי נשק משולבים בקסם
ויכולות הגיבורים מתעצמות בעזרת שידרוג של אבני כוח.
המשחק הוא קצר יחסית שכן הסיפור לוקח כ-16 שעות ואם רוצים להשיג את הפריטים החזקים ביותר
אז יש צורך להתאמץ ולעבור במקדשים אשר נמצאים עמוק בלב האדמה, הרחק מהישג יד של אדם פשוט.
סה"כ משחק מומלץ מאוד ואם לומר את האמת העליה בשלבים בו מאוד מהירה וניתן לסיים את המשחק עם הגיבור הראשי בלבד
אם עושים לו לבל בוסט למעל 60, ואין צורך לדאוג לשאר הדמויות מכיוון שיש כאן מערכת של שיתוף EXP אוטומאטית.
כך שכל שאר הגיבורים תמיד יהיו כ-10 שלבים פחות מכם.
ציון 7.5/10
 |
_________________ מדריך ה- Wii השלם שלי.
הכל על חיבור לרשת, מוצרים נלווים ומכס.
http://www.consouls.com/forum/viewtopic.php?t=5186 |
|
|
 |
TheOrev
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
שני פבר' 07, 2011 ב-15:59 |
 |
המשחקים האחרונים שסיימתי היו GTA IV ואחד מהDLCים שלו THE LOST AND THE DAMNED, נשאר לי עוד לסיים את THE BALLAD OF GAY TONY |
_________________ " אני שונא להטיף לסמים, אלימות, אלכוהול או טירוף לאף אחד, אבל הם תמיד עבדו בשבילי. "
Hunter S. Thompson |
|
|
 |
FirePhoenix
שחקן מתקדם

|
פורסם:
שני פבר' 07, 2011 ב-16:35 |
 |
המשחק האחרון שסיימתי הוא call of duty modern warfare mobilazed. הסוף נחמד, אבל תכלס לא כל כך אהבתי. |
 |
zaom
שחקן אלוף

|
פורסם:
שני פבר' 07, 2011 ב-17:31 |
 |
אחלה דיון!
המשחק האחרון שסיימתי הוא Need For Speed Hot Pursuit.
משחק מאוד כיף ומהנה לאוהבי משחקי מרוצים שביננו. במשחק הזה ניתן גם לשחק את תפקיד השוטר שלא זכור לי מהמשחקים הקודמים של NFS. שזה נותן ראיה חדשה למשחק והמון הנאה. |
|
 |
Meta Ridley
חבר צוות

|
פורסם:
שני פבר' 07, 2011 ב-17:34 |
 |
סיימתי את ראצ'אט CIT ואנצ'רטד 2,שני משחקים מדהימים ומהנים בטירוף. אני חושב שאין טעם שאני אדבר עליהם עוד כי חפרתי עליהם כבר 1000 פעם כבר P: |
 |
alonva2
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
שני פבר' 07, 2011 ב-18:30 |
 |
סיימתי היום את hotel mario בפעם ה17 שלי יאי
סתם star fox 64 על hard mode |
|
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
שני פבר' 07, 2011 ב-22:24 |
 |
הרבה ראצאט וקלאנק, לואנקויש,הילו ריץ,AC BH ועוד כמה.
אני חייב לדבר על הילו ועל הואנקויש.
ואנקויש הוא משחק מיוחד מאוד! הוא בהתחלה כיפי בטירוף המון אקשן שנמשך עד הסוף בקצב גבוהה רק שלפי דעתי נמשך יותר מידי ומסטיקי.
אני לדוגמא לא יכולתי לשבת עליו יותר משעה שעתיים ולעבור למשחק אחר הסיפור בו על הפרצוף ואפשר לומר שזו ישות לא קיימת והוא די נמצא שם רק כידי לעבור הלאה, והבוס בסוף לא מאוזן בכלל ברמה שגורמת לך לדפוק תראש בקיר. אבל מה עדין משחק מומלץ כמובן לא במחיר מלא.
הילו ריץ מה אני יגיד שלא נאמר קודם אני יפתח ויאמר שזה ההילו הראשון שבאמת התחברתי אליו ודבר שני הוא החבילה המלאה מסינגל פלייר מדהים שסיימתי אשכרה לבד(ויש הסג כזה לסיים לבד על הרמה הכי קשה בלי חבר) וזה אשכרה השיג מטורף כי בסוף בשלב האחרון זה כל מסדרון עם אויבים שעה וחצי כל אחד עם מאה פסילות.
המשחק הזה הוא שלם ברמה שכל דבר אפשר לשחק יחד וזה כיף או במצב פורג שזה גם אפשרי עם חבר וגם אפשרי לשחק את הקאווננט נגד אותו חבר שזה מצב כיפי שמעביר שעות על גבי שעות תוסיפו לזה רשת ממכרת וקיבלתם משחק מעולה ששוה לסיים למרות שהסוף הייה ידוע מראש. |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
lidor_Sa
שחקן גיבור

|
פורסם:
שלישי פבר' 08, 2011 ב-13:37 |
 |
סיימתי את angry birds גרסאת החגים.. |
 |
TheOrev
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
שלישי פבר' 08, 2011 ב-18:52 |
 |
עשית שלושה כוכבים בהכל ?
| lidor_Sa כתב: |
| סיימתי את angry birds גרסאת החגים.. |
|
_________________ " אני שונא להטיף לסמים, אלימות, אלכוהול או טירוף לאף אחד, אבל הם תמיד עבדו בשבילי. "
Hunter S. Thompson |
|
|
 |
Anbu
שחקן גיבור

|
פורסם:
שלישי פבר' 08, 2011 ב-22:35 |
 |
סיימתי לפני 2 דקות את Dead Space בXbox360
המשחק מדהים! האווירה המלחיצה, הויזואליות הנהדרת, התאורה המצמררת, הסאונד המטריף! המשחק הזה פשוט מטורף!
הוא לא נופל בכלל מרזי 4 ואולי אפילו טוב ממנו בכמה אספקטים.
מומלץ לגמריי לכל חובבי ז'אנר ההישרדות/אימה ולכל מי שרוצה חוויה =P
10/10 לחלוטין! ^^
 |

|
|
|
 |
Kiwovo
שחקן גיבור

|
פורסם:
שלישי פבר' 08, 2011 ב-23:13 |
 |
נראה לי בא לי לשחק עכשיו..  |
 |
Anbu
שחקן גיבור

|
פורסם:
שלישי פבר' 08, 2011 ב-23:18 |
 |
| Kiwovo כתב: |
נראה לי בא לי לשחק עכשיו..  |
לשחק מה? XD |

|
|
|
 |
SexyPenguin
שחקן מתקדם

|
פורסם:
רביעי פבר' 09, 2011 ב-21:01 |
 |
סיימתי לפני כמה שעות את The Last Story לווי. אחד המשחקים הכי ממכרים וטובים שיצא לי לשחק בווי בזמן האחרון, אף על פי שכמעט כולו ביפנית ומהסיפור עצמו כמעט לא הבנתי כלום. עדיין יש למשחק הזה מערכת קרבות טובה, כיפית וממכרת, אונליין נחמד מאוד וסיפור (שאם אתה יפני) יכול מאוד לרתק אותך.
אז 8.5/10. זה לא משחק לכל אחד, אבל אני יודע שאני מאוד אהבתי אותו.
אה, ולפני איזה שבוע וחצי סיימתי את Ghost Trick: Phantom Detective לדיאס, שהוא גם משחק טוב מאוד. |
|
|
|
 |
|
|
|
|