הדף נטען.. המתן בבקשה!

הדף עדיין לא מופיע? לחץ כאן

אינדקס הפורומים של ConSouls
!בדקו איך אתם יכולים לתרום לאתר
 חזרה לאתר  •  אינדקס הפורום  •  צ'אט  •  שאלות נפוצות FAQ  •   חיפוש בפורום  •  רשימת חברים  •  קבוצות משתמשים   •  הרשמה  •  פרופיל  •  התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות  •  התחבר
 שמועה: כניראה ב-2015 תגיע קונסולת XBOX חדשה. צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם

פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב
מחבר הודעה
Yaniryb
אחראי פורום
אחראי פורום

הודעהפורסם: חמישי מרץ 24, 2011 ב-18:37 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

טוב אז לאחר 7 שנים של קונסולת אקס בוקס 360 מתחילות השמועות על המחליפה שלה כניראה ב2015 מה שאומר שיחלוף מחזור חיים של 10 שנים וכרגע בטוח של תגיע המחליפה שלה בשנה שנתיים הקרובות כרגע מייק מתחילים להתחייב לפיתוח הראשוני גם כי הם פירסמו מודעות לאנשים לעבוד על הקונסולה עצמה.

בנוסף בן פיטרסון שמי שלא יודע הוא מעצב של מוצרים טכנולגים שעובד על מספר פרויקטים עם MS הוסיף לרישמה עוד משפט מיוחד:" שיתוף פעולה עם חטיבות העיצוב של מייקרוסופט, במחקר חוויות משתמש חדשות וחומרה ל2015".

ולאחר שמספר אתרים גדולים ברשת שהוסיפו תידיעה הזו פיטרסון הוריד תידיעה מהפוסט שלו, אך לא הוא או מייק לא פירסמו הכחשה מטעמם.

אז לכל מי שמחזיק קונסולת אקס בוקס יכול לדעת שיש לו לפחות עוד שלוש שנים של הנאה ממנה.

תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר

Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
Anbu
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: חמישי מרץ 24, 2011 ב-20:42 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

ואוו מחזור חיים מטורף לאללה!...

אני רגיל למרווח של 5 שנים מקסימום בין קונסולות לחברה ספציפית =P

אחראי פורום
אחראי פורום

הודעהפורסם: חמישי מרץ 24, 2011 ב-20:45 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

כן תכלס זה הזמן של נינטנדו להוציא קונסולה וככה גם יהיה לה שנתיים פלוס מינוס על האחרות

תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר

Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
biggoron
חבר צוות
חבר צוות

הודעהפורסם: שישי מרץ 25, 2011 ב-07:32 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

7 שנים, ווואוו, חתיכת מחזור חיים, לא יאמן שייצרו כזאת חומרה.
2015 אבל נראה ממש רחוק, עדיף שיוציעו משהו ב-2013

Yaniryb
אחראי פורום
אחראי פורום

הודעהפורסם: שישי מרץ 25, 2011 ב-08:01 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אכן מחזור חיים ארוך אבל למה שיוציאו ב-2013? אם יש להם תקינקט שהצליח מאוד במכירות וכל עוד זה לא עוצר למה להחליף?

דבר שני כרגע ההבדל הגרפי בין משחקי מחשב ומשחקי קונסולות(XBOX 360 PS3) לא כזה גדול שבשבילו צריך לקפוץ דור קדימה, תזכור את זה שהמפתחים משקיעים מליונים כידי לפתח לקונסולות חדשות אז כרגע כל עוד אין קפיצה גדולה קדימה בואו נשאר אם הטוב והבטוח.

kultuk
כתב ביקורות
כתב ביקורות

הודעהפורסם: ראשון מרץ 27, 2011 ב-03:17 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

עושה רושם שפשוט מתייחסים לקינקט כדרך חדשה לראות את הקונסולה ועל כן, אין צורך להוציא דור נוסף... עכשיו כשיש להם בקר חדש למשחקים, אפשר להתייחס אליהם בצורה אחרת לגמרי..

לעומת זאת לנינטנדו הגיע הזמן כבר... טעות טקטית רצינית אם הם לא מכריזים עד סוף 2011 על הדור הבא...

אני, ענק, יפה וחזק.
מיאו.
הצג הודעות מלפני:      
פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב

קפוץ אל:   

צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה