משחק הטניס מבית היוצר של 2K, מגיע אלינו ב- 15 במרץ. בתור אחד ששיחק טניס תקופה ארוכה, תחרויות,דירוגים ארציים וכו'.. לא האמנתי שאני אגיד את זה אבל הדמו פשוט נתן לי חוויה שמדמה בצורה הטובה ביותר את המשחק במציאות. כמו כן המשחק אמור לתמוך במוב, ראיתם משחק טניס שלא תומך בבקר תנועה?
הדמו מציג לנו אפשרות לבחור מ-4 שחקנים מהטופ העולמי (ביניהם נדאל ופדרר במחלקת הגברים וסרנה ואיבנוביץ' בנשים) על שני מגרשים אחד פרקט והשני חימר. השליטה מושלמת כאשר כל כפתור אחראי על סגנון חבטה אחר, חבטת הגבהה, חבטה שטוחה, סלייס וספין. ואת כיוון החבטה אנחנו מכוונים על ידי סיבוב הסטיק הימני. לגבי הגשות גם כאן אפשר להגיש בארבע סגנונות שונים ולמי שרוצה לקחת את ההגשות צעד אחד קדימה אפשר לשחק עם הסטיק הימני ולכוון את עוצמת וכיוון ההגשה.
השחקנים דומים אחד לאחד ! אותם תנועות גוף, אותם מכות אופייניות, אפילו הגניחות של הבנות, ושל סרנה וויליאמס בפרט, הן אמיתיות ונשמעות ממש כמו בטורניר גראנד סלאם יוקרתי. כמו כן הדמו נותן לנו אפשרות לבחור מבין שלוש רמות משחק, אני שיחקתי על נורמל ואני חייב לציין שאת רוב המשחקים דווקא כן ניצחתי.. המבחן האמיתי של המשחק יהיה לפי דעתי במולטי. כי כאן טמון כל הכיף של המשחק - לשחק אחד נגד השני. נקווה שהשרתים יהיו יציבים ובלי לאגים. אני נורא נהניתי ממנו וככל הנראה אני אקנה אותו עם קריאת הביקורות הראשונות עליו.
קצת פרטים מעבר רשימת השחקנים כוללת שחקני עבר: Andre Agassi
Bjorn Borg
Roger Federer
Jim Courier (המחבט הראשון שלי היה של קורייר! )
Rafael Nadal
Boris Becker (השחקן השני הכי אהוב עליי)
Serena Williams
Patrick Rafter
Michael Chang
Dinara Safina
Andy Murray
Novak Djokovic
Ana Ivanovic
Ivan Lendel
Pete Sampras
Andy Roddick
James Blake
Caroline Wozniacki
Nikolay Davydenko
Gilles Simon
Bernard Tomic
Eugenie Bouchard
Stanislas Wawrinka
Vera Zvonareva
Jelena Jankovic
חבל שבמשחקי טניס רשימת השחקנים היא יחסית מצומצמת לעומת השחקנים הנמצאים בענף. כמה שמות שללא ספק יחסרו לי כאן הם מריה שראפובה, נבאדיאן, יואיט, ג'סטין הנין, דל פורטו ועוד..
מישהו חושב על קניית המשחק ?
פורסם:
ראשון מרץ 06, 2011 ב-20:45
אני ממש מסכים איתך!
גם אני שיחקתי טניס תקופה והדמו ממש הרשים אותי.
השליטה ממש חלקה ונוחה והרגשתי שאני יכול לשים את הכדור איפה שאני רוצה.
זה ממש חשוב מתי ואיך אתה לוקח את הכדור וגם הAI היה טוב- זה ממש נראה כאילו הוא קולט מצבים במשחק. הגרפיקה גם מציאותית למרות שפדרר נראה קצת כמו קציצהXD אני שוקל קנייה, מאוד התרשמתי.
פורסם:
שני מרץ 07, 2011 ב-07:28
טניס.
מרגש
פורסם:
שישי מרץ 11, 2011 ב-21:22
eyal708 כתב:
אני ממש מסכים איתך!
גם אני שיחקתי טניס תקופה והדמו ממש הרשים אותי.
השליטה ממש חלקה ונוחה והרגשתי שאני יכול לשים את הכדור איפה שאני רוצה.
זה ממש חשוב מתי ואיך אתה לוקח את הכדור וגם הAI היה טוב- זה ממש נראה כאילו הוא קולט מצבים במשחק. הגרפיקה גם מציאותית למרות שפדרר נראה קצת כמו קציצהXD אני שוקל קנייה, מאוד התרשמתי.
יופי !! שמח שאני לא היחידי שאהב ומתחבר למשחק.. כרגע ההחלטה אם לקנות או לא תהיה תלויה רבות בקהילת האונליין של המשחק והאופן שבו הוא ירוץ. מהכתבה הזו עולה כי אחת מהאופציות באונליין, יחד עם משחקי הזוגות והיחידים הרגילים, תהיה סוג של סבב עולמי לשחקן שאנחנו בונים. כל שבוע יעלה טורניר אונליין מיוחד שבו יהיה ניתן לעלות בדירוג העולמי ויוכתר אלוף עולם שבועי. נשמע מעניין .. יאללה שיצא כבר !
שיחקתי פעם טניס הייה כיף עד שהתחלתי לנצח רצוף ושתי משחקים אחרי שזה קרה השתעממתי ולעולם לא הפעלתי שוב.
האם יש סיבה שזה לא יקרה במשחק הזה?
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
JayJayDimaggio שחקן מכור
פורסם:
שישי מרץ 11, 2011 ב-22:47
Yaniryb כתב:
שיחקתי פעם טניס הייה כיף עד שהתחלתי לנצח רצוף ושתי משחקים אחרי שזה קרה השתעממתי ולעולם לא הפעלתי שוב.
האם יש סיבה שזה לא יקרה במשחק הזה?
שמע אני מבין אותך, משחקי ספורט שהם לא הכי פופולאריים כגון טניס, בייסבול, פוטבול, לאחד שלא אוהב את המשחק יותר קשה להתחבר אליהם. מה גם שטניס הוא משחק אישי ופחות שם דגש על הקבוצתיות ולכן הוא מסתמן אצל חלק כמשעמם. אני מאוד מקווה שהאונליין יהיה זה שישמור על חיי המשחק הזה.. ובתקווה שיהיו שחקנים ישראליים שיקנו את המשחק כדי שנוכל לשחק בינינו ולעשות טורנירים.
פורסם:
שישי מרץ 11, 2011 ב-23:16
גם אומרים שיהיה סוג של party mode....
זה יכול להיות נחמד לשחק משהו כמו "מלך"(מי ששיחק פעם טניס בטח מכיר) עם עוד שלושה חברים.
במעבר חטוף וממה שאפשר להסיק מהגביעים אני לא רואה גביעים שהם בלתי אפשריים, אבל בהחלט כמו בכל משחק ספורט יש גביעים שהם זוללי זמן.
פורסם:
שני מרץ 14, 2011 ב-22:37
ביקורת וידאו על המשחק 10\8.5
פורסם:
שבת מרץ 26, 2011 ב-18:56
הזמנתי היום את המשחק מזאבי... can't wait !!
פורסם:
ראשון מרץ 27, 2011 ב-14:15
נראה לי שאני גם אקנה אותו, אני אשמח לשמוע ממך רשמים
פורסם:
שבת אפר' 02, 2011 ב-20:39
ניסיתי את הדמו ודבר אחד בטוח....אני גרוע!
פורסם:
שבת אפר' 02, 2011 ב-21:29
^ קראתי שהכל עניין של טיימניג .. והרבה תלוי באורך שבו אתה משאיר את הכפתור של המכה לחוץ ובכיוונון. כמו שנאמר כבר easy to play, hard to master ! .. המשחק מגיע אליי שבוע הבא אני מת כבר לנסות אותו עם המוב :]
פורסם:
ראשון אפר' 03, 2011 ב-06:39
מקיסמום שחקו בגרסת הווי עם הווימוט. גרסת הPS3 תומכת במוב?
ולמה אין את שחר פאקינג פאר!
_________________ The Church of the Flying Spaghetti Monster
The Out Campaign: Scarlet Letter of Atheism
JayJayDimaggio שחקן מכור
פורסם:
ראשון אפר' 03, 2011 ב-07:03
shgadlic כתב:
מקיסמום שחקו בגרסת הווי עם הווימוט. גרסת הPS3 תומכת במוב?
ולמה אין את שחר פאקינג פאר!
כמובן תומכת במוב.. ואין את שחר כי היא פאקין גרועה ! ודירוג השחקניות בטניס הנשי הוא כל כך שקרי שזה לא יאומן.
ומי ירצה לשחק עם שחקנית ישראלית בכלל ? סתם סתם, כמובן שחבל שאין יותר שחקנים ואפשרויות בחירה, חסרים לנו כמה מהטובים בכותר הזה.
צפה בנושא הבא צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה