|
|
|
| מחבר |
הודעה |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
שבת אפר' 02, 2011 ב-15:15 |
 |
טוב ככה אז ניסיתי להזרים סרט מהמחשב לטלויזיה באיכות DVDRIP הסרט עובד גם כתוביות בעברית עובדות אבל לא שומעים כלום, הורדתי קודאק למחשב , במחשב זה פתר תבעיה.
חיפשתי באתר של סוני אולי לקודאק או משהוא בסגנון לא ראיתי משהוא יודע מה הבעיה לעזעזל? |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
שלישי אפר' 05, 2011 ב-11:33 |
 |
אף אחד לא ניסה להזרים דרך הPS3 שלו סרטים? |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
שלישי אפר' 05, 2011 ב-12:33 |
 |
|
|
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
רביעי אפר' 06, 2011 ב-06:41 |
 |
בPS3 אתה לא יכול להתקין קודקים, מה ששם הוא שם, אם אין קודק לסאונד - נדפקת.
אבל, יש כל מיני פתרונות הזרמה (שלא התעסקתי איתם, אני בעיקר משתמש בWindows Media Server המובנה, הוא מספיק לי) שאולי יכולים לפתור לך את זה.
Google is your friend. |
 |
|
|
|
|
|
צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|