| מחבר |
הודעה |
_--Inferno--_
שחקן אלוף

|
פורסם:
שבת אוג' 27, 2011 ב-18:03 |
 |
דיון זה יהיה הדיון הרשמי על המשחק בפורום.
אתחיל בשאלה:
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג גרסא מיוחדת של המשחק לPC? |

נערך לאחרונה על-ידי _--Inferno--_ בתאריך שבת אוג' 27, 2011 ב-21:54, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
שבת אוג' 27, 2011 ב-20:01 |
 |
ואווווו אלעד פתח דיון אני לא מאמין!!!!!! WHATZUPPPPPPP BRO?
ממליץ לך חניחות בחול כי זה ניראה לפחות שחניות קונות רק לקונסולות תגירסאות המיוחדות, אתה תמיד יכול לקנות מVGP,ZAVVI,EBAY... כל המקומות האלה. |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
_--Inferno--_
שחקן אלוף

|
פורסם:
שבת אוג' 27, 2011 ב-21:49 |
 |
Deus Ex זה המשחק האהוב עליי, אם יש נושא שאני יפתח עליו דיון זה זה ^_^
הבנתי שיש Augmented Edition, שזה קצת תוספים של תוכן, ו Collector's Edition, זה מה שאני מחפש ומצאתי רק לסוני 3 בנתיים.
מעניין אם המשחק הזה הוא יצירת מופת כמו הראשון... |
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
ראשון אוג' 28, 2011 ב-00:04 |
 |
רחוק מזה ואפשר לומר שהוא די שבור.
כל ההחלטות שלך לא משפיעות על העולם באמת.
אבל המשחק בכללי הוא הכלאה בין משחק יריות לRPG והוא לא כזה טוב בשינהם.
אבל איך שהוא המשחק גורם לך להמשיך בסיפור שהוא הצד החזק של המשחק. |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
_--Inferno--_
שחקן אלוף

|
פורסם:
ראשון אוג' 28, 2011 ב-15:24 |
 |
מקסימום very hard כמו בראשון XD
אני יקנה אותו ויביא רשמים. נשווה בין זה למקורי. |
 |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
ראשון אוג' 28, 2011 ב-15:51 |
 |
יניר אתה הראשון שאומר שהוא שבור, עד כה כל המבקרים שאני קראתי + ראיתי טוענים שהוא משחק השנה שלהם. |
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
ראשון אוג' 28, 2011 ב-18:07 |
 |
מוזר כי אני הרגשתי שכלמערכת תפיסת מכסה הייתה "נוראית" יחסית למשחקים אחרים בזאנר, שמערכת תפיסת המחסה הייתה נוחה וקלה וזה כבר קרה ב-2008 אז לא צריך להיות בעיה לעשות את זה היום.
יש לי בעייה מוזרה עם הכוונות של הנשק שמרגיש מאוד לא נוח, זזה נשמע קטנוני אבל גם המערכת ירי לא נוחה במשחק אין לי דרך להסביר את זה בלי ממש להרגיש את זה אלא אם כן תשחק את זה.
דבר נוסף, שימוש בסנייפר שאמור לגרום לבנאדם להרדם הוא מאוד בעייתי פעם אחת פגעתי למשהוא בראש או אפשר לומר יותר מפעם אחת ירית בראש למשהוא ולא קרה לו כלום אבל הוא כן הקפיץ את כל החדר וידעו בדיוק מאיזה נקודה אני יורה עליהם ואילו בנסיון אחר פגיעת ראש שלי הרדימה את הבנאדם WTF? זה נקרא שבור.
מבחינת סיפור הוא מאוד יפה ועמוק אבל הבעיה שכל המשימות הצדדיות עד עכשיו (עשיתי 7-8 משימות כאלה) המשימות נותנות לך אשליה של עומק אבל זה לא שבאמת המשימות האלה עוזרות לך במשהוא מעבר לקל עוד XP מכיון שבסופו של יום המשימות האלה גם אם יש קישור כל שהוא לעלילה הראשית(משימה אחת עד עכשיו) הפיתרון לא נתן כלום אלא סתם תיסכל.
בגדול לטעמי לפחות משחק בינוני ביותר ME1 הראה איך לעשות את זה כמו שצריך. |
|
|
 |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
ראשון אוג' 28, 2011 ב-19:11 |
 |
העניין הוא לא ההצד האקשני במשחק אלא האופציות הנרחבות שיש לך.
בעקרון אתה יכול לסיים את המשחק מבלי לירות באף אחד.
יש לך הרבה אפשרויות לסיים כל משימה.
וכן הסיפור הוא מה שחושב, האווירה הקודרת ולכן לא מתייחסים כל כך ל"בעיות" מערכת הקרב שהיא בכלל לא המרכזית במשחק אלא משנית לחלוטין. |
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
ראשון אוג' 28, 2011 ב-20:40 |
 |
סלח לי אבל יש שתי מקומות עד עכשיו שהגעתי אליהם שלא הייתה אופציה להתגנב דרך פתח איורור או כל דרך אחרת וזה פשוט חירפן אותי שאני משתמש בסניפר ואין שום השפעה על האויב גם לא לפגיעה מדויקת בראש.
האופציות הנרחבות הן לא יותר מאשליה כן יש לך אופציה לסיים תמשימות הרשאיות בשלוש דרכים אבל המשימות המשניות שאמורות לתת למשחק מימד נוסף לא מוסיפות כלום.
בנוסף כל הממשק של מערכת הקרב שלדעתך לא חשוב הוא בעצם שמבדיל בין משחק התגנבות טובו למעולה, במקרה פה המשחק פשוט לא ברמה גבוהה וסובל מהרבה בעיות, אם אני יפנה את צומת לבך לרגע הרבה רעיונות מהמערכת התגנבות נלקחו מספלינטר סל קאנביקשן אבל פשוט מיוסמים בצורה עלובה בהשוואה למערכת ההתגנבות בספלינטר סל שלטעמי טובה מאוד אולי לא מושלמת אבל גורמת למשחק לקבל יחודיות ולהחשב מהטוב בדור הזה.
זה שיש לך הרבה אפשריות לסיים כל משימה זה יפה והמפתחים צריכים לקבל שאפו על זה, הבעיה שכל מערכת עם זה התגנבות ואם זה מערכת האקשן שתיהן חצי אפויות וקשה לי אישית להתעלם מהבעיות שיש לכל סגנון דבר שהורס לי תמשחק.
יש שני משחקים כל אחד בזאנר שלו עם עלילה לא פחות טובה אבל לקחו אספקט מסוים ועשו אותו מעולה MGS4,ME1-2,HOMEFRONT והמשחק הזה(דאוס אקס) אפילו לא יכול לטעמי לגרד אף לא אחד מהם בשום אספקט. |
|
|
 |
Blue blur
שחקן גיבור

|
פורסם:
ראשון אוג' 28, 2011 ב-22:25 |
 |
אני עדיין צריך לסיים את הראשון... |
_________________ Just according to keikaku |
|
|
 |
ירדן O
שחקן מתחיל

|
פורסם:
שלישי ספט' 27, 2011 ב-04:17 |
 |
הו אנשים, לא ראיתי את הדיון הזה.
אז... מישהו יודע איך אני גורם לאדם לראות דרך קירות? קניית לו את השדרוג אבל אין לי מושג איך להפעיל את זה, אין שום
עזרה בoption כלום.
אני משחק על הPC
זה משחק מצוין דרך אגב, אני משחק בסגנון התגנבותי לגמרי (מרדים או הורג פעם ב200 שנה) וזה כל כך כייף.
החסרונות היחידים שאני יכול לציין זה שהמשחק נותן לך לשמור יותר מדי פעמים, וככה ההתגנבות הופכת לקלה יותר ופחות
מותחת. נכון שאני יכול להחליט לא לשמור, אבל זה קשה להתאפק שנותנים לך את האופצייה הזאת, .
חוץ מזה משחק מעולה. |
|
|
|
 |
Blue blur
שחקן גיבור

|
פורסם:
רביעי ספט' 28, 2011 ב-13:10 |
 |
| ירדן O כתב: |
אז... מישהו יודע איך אני גורם לאדם לראות דרך קירות? קניית לו את השדרוג אבל אין לי מושג איך להפעיל את זה, אין שום
עזרה בoption כלום.
אני משחק על הPC
זה משחק מצוין דרך אגב, אני משחק בסגנון התגנבותי לגמרי (מרדים או הורג פעם ב200 שנה) וזה כל כך כייף.
החסרונות היחידים שאני יכול לציין זה שהמשחק נותן לך לשמור יותר מדי פעמים, וככה ההתגנבות הופכת לקלה יותר ופחות
מותחת. נכון שאני יכול להחליט לא לשמור, אבל זה קשה להתאפק שנותנים לך את האופצייה הזאת, .
חוץ מזה משחק מעולה. |
אני לא יודע בקשר בשדרוג מאחר ולא השתמשתי בו, ואני גם לא מוצא בו שימוש באמת.
ואני לא מוצא בעיה בשמירות, הוא לא עושה AUTO SAVE כל הזמן, בקושי לדעתי, רק בKEY POINTS במפה, וזה מאוד חשוב לעשות שמירה כל הזמן במשחק כמו זה, הוא ממש לא מחזיק אותך ביד וטעות קטנה אחת יכולה להרוג אותך בקלות. |
_________________ Just according to keikaku |
|
|
 |
_--Inferno--_
שחקן אלוף

|
פורסם:
שבת אוק' 01, 2011 ב-19:46 |
 |
טוב, סיימתי תמשחק. פעמיים XD אם למישהו יש שאלות הוא מוזמן לשאול. |
 |
_--Inferno--_
שחקן אלוף

|
פורסם:
שבת אוק' 01, 2011 ב-19:48 |
 |
| ירדן O כתב: |
עזרה בoption כלום.
|
זהו שידרוג ידני, זתומרת שאותו כמו עם שדרוג ההעלמות, הליכה שקטה וטייפון, אתה מפעיל ידנית עם אחד ממקשי הF. לראות דרך קירות זה F3. |
 |
|
|
|
|