| מחבר |
הודעה |
edward
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
שבת מרץ 17, 2012 ב-19:49 |
 |
היום בסביבות הצהריים שיחקתי לי בפלייסטיישן בRDR ולפתע החלטתי לעשות הפסקה, אז עצרתי את המשחק והלכתי לי.
לפני כחצי שעה חזרתי כדי להמשיך, ולהפתעתי גיליתי כי המכשיר כבוי, ואפילו נורית החיווי שליד הכפתור שמפעיל את המכשיר לא האירה.
חשבתי לעצמי שאולי הייתה הפסקת חשמל או משהו בסגנון, אז ניתקתי את המכשיר מחשמל, חיברתי שוב ופתחתי אותו מחדש.
המשכתי לשחק, ופתאום באמצע המשחק המכשיר פשוט כיבה את עצמו, ועוד פעם הנורית חיווי כבתה גם היא.
מה לעזאזל קורה פה? נדפק המכשיר? |
 |
guyho
חבר צוות

|
פורסם:
שבת מרץ 17, 2012 ב-20:55 |
 |
המממ... קרה לי, האם לפני שהתחלת לשחק שוב הופיעה לך הודעה של:"המכשיר כובה בפעם האחרונה באופן לא ראוי, ויכול להיות שהמערכת הושחתה בידי גורם כלשהו. אם היא באמת הושחתה, ייקח 2-3 שעות לסדר את הקבצים מחדש" או משהו כזה... אם לא לקח לזה 2-3 שעות לסדר את הקבצים, אלא דקה-שתיים, אז המערכת לא בעייתית, וזה קורה המון פעמים שיש הפסקת חשמל או קצר, ובמקרים האלו נורית החיווי לא מאירה באופן לגיטימי אז... יכול להיות? כמובן, אני לא הכי אמין כי יש לי פס3 רק 5 חודשים ואני לא ממש מבין בתחום... |
_________________ THAT TORNADO... I MEAN, MARIJUANA PLANT IS CARRYING A CAR!!! SHIT JUST GOT REAL!!! |
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
שבת מרץ 17, 2012 ב-20:58 |
 |
בגדול תבדוק ביוטיוב את הבעיה.
תבדוק את המשחק RDR אולי סרוט או לחלופין הכונן בלו ריי של מכשיר הPS3 בשימוש ממושך נחלש מאוד לאחר שנה אולי זה הבעיה והוא עומד ללכת לעולמו.
אל תקפוץ למסקנות, אם מצאתה בגוגל שיש בעיה במכשיר באיזה שהוא מקום ועברה האחריות של השנה(ששווה לתחת) תנסה לתקן לבד זה לא כזה מסובך. |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
שבת מרץ 17, 2012 ב-23:51 |
 |
אם יש לך פס3 סלים מהדורות הראשונים שלהם, אז הלך לך הספק כוח. זה תקלה ידועה שנתקלו בה הרבה (חבר שלי דין (F.P) לדוגמא).
זה דפק בייצור שלהם, אבל אתה צריך שהוא יהיה באחריות אם אתה רוצה שישפאר יתקנו את זה.
אני לא חושב שיש כל כך דרך לתקן את זה לבד, וזה קורה בכל משחק בלו-ריי לפי מה שהבנתי, פחות או יותר כמו שתיארת - המכשיר מכבה את עצמו בלי שום אזהרה. |
 |
edward
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
ראשון מרץ 18, 2012 ב-05:56 |
 |
| guyho כתב: |
| המממ... קרה לי, האם לפני שהתחלת לשחק שוב הופיעה לך הודעה של:"המכשיר כובה בפעם האחרונה באופן לא ראוי, ויכול להיות שהמערכת הושחתה בידי גורם כלשהו. אם היא באמת הושחתה, ייקח 2-3 שעות לסדר את הקבצים מחדש" או משהו כזה... אם לא לקח לזה 2-3 שעות לסדר את הקבצים, אלא דקה-שתיים, אז המערכת לא בעייתית, וזה קורה המון פעמים שיש הפסקת חשמל או קצר, ובמקרים האלו נורית החיווי לא מאירה באופן לגיטימי אז... יכול להיות? כמובן, אני לא הכי אמין כי יש לי פס3 רק 5 חודשים ואני לא ממש מבין בתחום... |
כן, זאת בדיוק ההודעה שהופיעה, ושחכתי לציין את זה, אבל זה באמת לקח רק דקה וחצי לשחק לטעון...
הפסקת חשמל לא הייתה, זה אומר שהיה איזה קצר במכשיר?
יניר-לא מצאתי את הבעיה ביוטיוב, כי בגדול חוץ מההודעה הזאת והעובדה שזה נסגר באמצע בלי שום הזהרה הכול תקין...
אני לא חושב שהבעיה במשחק, כי אחרת זה סתם היה נתקע או משהו, ולא גורם לכיבוי של המכשיר, ואני גם לא חושב שזה משהו שקשור לשימוש ממושך במכשיר, כי כבר איזה שבועיים לא נגעתי בו....
ליאור-למעשה "זכיתי" במכשיר לפני שנתיים בערך, והוא דגם של 120 ג'יגה... זה הדורות הראשונים שלהם? |
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
ראשון מרץ 18, 2012 ב-08:19 |
 |
כן, סלים 120GB זה הגרסא הראשונה של הסלים שיצאה, והיה לה כמה מחזורי ייצור
מקריאה קצרה אנשים באינטרנט כותבים שהכבל מתח היה מחובר הפוך/לא יציב. שווה לנסות לא? |
 |
guyho
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון מרץ 18, 2012 ב-17:09 |
 |
סביר להניח שזה קצר או בעיה במגעים, אפילו לא בתוך המכשיר אלא בכבלים שבקיר. הסיבה שזה לא מפיל את כל הבית זה כי מדובר בחיבור חשמלי במקביל... תנסה שקע אחר, אולי יעבוד. |
_________________ THAT TORNADO... I MEAN, MARIJUANA PLANT IS CARRYING A CAR!!! SHIT JUST GOT REAL!!! |
|
|
 |
edward
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
ראשון מרץ 18, 2012 ב-20:42 |
 |
| I.T.P כתב: |
כן, סלים 120GB זה הגרסא הראשונה של הסלים שיצאה, והיה לה כמה מחזורי ייצור
מקריאה קצרה אנשים באינטרנט כותבים שהכבל מתח היה מחובר הפוך/לא יציב. שווה לנסות לא? |
סליחה על הבורות, אבל מה זה הכבל מתח? למרות שאני לא חושב שזאת הבעיה, מאחר ולא נגעתי בשום דבר במכשיר, והוא מחובר באותה צורה כבר הרבה זמן...
וגיא-אותו דבר, המכשיר מחובר כבר הרבה זמן באותה הצורה ורק אתמול הוא עשה לי בעיות... |
 |
|
|
|
|