הדף נטען.. המתן בבקשה!

הדף עדיין לא מופיע? לחץ כאן

אינדקס הפורומים של ConSouls
!בדקו איך אתם יכולים לתרום לאתר
 חזרה לאתר  •  אינדקס הפורום  •  צ'אט  •  שאלות נפוצות FAQ  •   חיפוש בפורום  •  רשימת חברים  •  קבוצות משתמשים   •  הרשמה  •  פרופיל  •  התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות  •  התחבר
 הפלייסטיישן 3 חוגג היום חצי עשור צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם

פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב
מחבר הודעה
hcsp1
חבר צוות
חבר צוות

הודעהפורסם: שבת מרץ 24, 2012 ב-18:16 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

כן כן היום לפני כ5 שנים ראה הפס3 אור יום באירופה(וכתוצאה מכך בארצנו הקטנטונת). לאור המאורע, איך אתם השגתם פס3?

אני זוכר שזה היה ביוני, הלימודים התקרבו לסיומם ואני הייתי עמוק בלמצוא פס3 איפהשהוא. יום שבת אחד, לא חשבתי בכלל שזה יהיה באותו יום, יצאתי עם המשפחה לטיול מוצאי שבת ועצרנו בכל מיני חנויות לבירורים ומי היה מאמין שבסוף הסיור אני אחזור הבייתה עם פס3 וטלוויזיה חדשה. אין לתאר כמה שמחתי באותו רגע Smile למחרת אחרי הלימודים חיברתי אותו ומיכוון שלא קיבלתי איתו אף משחק(שקם אלקטריק לא מוכרים משחקים) ניסיתי להפעיל כמה ממשחקי הפס2 שלי ורק אחד מהם עבד למרבה ההפתעה(Crash bandicoot warth of cortex למי שתוהה). כעבור כמה ימים התחדשתי במשחק הפס3 הראשון שלי וכמובן שהספרייה רק גדלה עם הזמן...

יום הולדת אירופאי שמח פס3!

Image
Meta Ridley
חבר צוות
חבר צוות

הודעהפורסם: שבת מרץ 24, 2012 ב-19:15 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

הסיפור שלי כבר דיי מוכר פה, כי זה קרה בתקופה שהייתי פה:

לכבוד יום הולדתי ה15 החלטתי שנמאס לי מהווי שבקושי יש לו משחקים מדהימים (למרות שבאותה שנה היו מלא משחקים שרציתי שיצאו כמו אדר אם וסוניק קולרס) והיו הרבה משחקים לפס3 שהתלהבתי מהם כל כך ורציתי לשחק בהם בטירוף, כמו אינפמוס,GOW3 ואנצ'רטד. ביקשתי מאבא שלי לכבוד היומולדת שלי שיקנה לי פס3 והוא נענה בחיוב. ואז ב20 לאוגוסט 2010 (כן אני זוכר תתאריך,יומיים אחרי היומולדת אחרי הכל) קיבלתי את הפס3 עם אנצ'רטד, ואני כל כך שמח שעשיתי זאת. I LOVE YOU SONY. מי יתן והפס4 יהיה טוב כמו הפס3,רק נקווה שההתחלה שלו לא תהיה מגושמת כל כך כמו הפס3.

חבר צוות

הודעהפורסם: שבת מרץ 24, 2012 ב-21:29 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

הסיפור שלי נראה לי הכי חדש פה, ואולי גם הכי פחות מעניין, אבל אני אספר בכל זאת:
בגיל 9 נחשפתי למשחק האיום (שבזמנו נראה לי אדיר, ואני מתכוון, ממש אדיר) סוניק 06. בזמנו היה לי פס2, ולא שמעתי את השם אקסבוקס. לאחר ויכוחים רבים עם ההורים (לילד בן 9 אין ממש חסכונות...), החלטתי לוותר על הקונסולה, במיוחד כשהתברר לי שהיא צולעת (בזמנו) ושסוניק 06 משחק מזעזע. אז בערך 5 שנים אחרי זה, הדבר חזר על עצמו, עם סוניק ג'נריינשס, רק שהפעם הקונסולה הייתה הרבה יותר מפותחת והייתי חשוף למגוון הרבה יותר גדול של משחקים, כך שלקנות קונסולה רק בשביל משחק סוניק לא הייתה אופציה ממש... אז הנני עם חמישה משחקים לקונסולה, ומתעלק על השייר של הראל XD
וגאד דאמט לא טרחת לציין שהיום לפני 10 שנים הפסיקו לייצר את הדרימקאסט! יהי זיכרו ברוך...

שחקן גיבור

הודעהפורסם: שבת מרץ 24, 2012 ב-22:25 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

עבדתי, ואז נסעתי לארה"ב וקניתי

סיפור מדהים אני יודע, תסדרו את השאלות בסדר אלפבתי ואני אשתדל לענות על כולן

הודעהפורסם: שבת מרץ 24, 2012 ב-23:16 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אבא שלי טס לארה"ב, ראיתי שהמחיר ירד ל250 דולר אז נתתי לו כסף שיקנה לי עם אינפמוס. לא מתחרט על זה עד יום.

חבר צוות

הודעהפורסם: ראשון מרץ 25, 2012 ב-06:57 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

guyho כתב:
הסיפור שלי נראה לי הכי חדש פה, ואולי גם הכי פחות מעניין, אבל אני אספר בכל זאת:
בגיל 9 נחשפתי למשחק האיום (שבזמנו נראה לי אדיר, ואני מתכוון, ממש אדיר) סוניק 06. בזמנו היה לי פס2, ולא שמעתי את השם אקסבוקס. לאחר ויכוחים רבים עם ההורים (לילד בן 9 אין ממש חסכונות...), החלטתי לוותר על הקונסולה, במיוחד כשהתברר לי שהיא צולעת (בזמנו) ושסוניק 06 משחק מזעזע. אז בערך 5 שנים אחרי זה, הדבר חזר על עצמו, עם סוניק ג'נריינשס, רק שהפעם הקונסולה הייתה הרבה יותר מפותחת והייתי חשוף למגוון הרבה יותר גדול של משחקים, כך שלקנות קונסולה רק בשביל משחק סוניק לא הייתה אופציה ממש... אז הנני עם חמישה משחקים לקונסולה, ומתעלק על השייר של הראל XD
וגאד דאמט לא טרחת לציין שהיום לפני 10 שנים הפסיקו לייצר את הדרימקאסט! יהי זיכרו ברוך...

אני לא שוכח לך שאתה חייב לי את פרק 2!

והדרימקאסט זה מוות, אז אין מה לציין...

Image
הצג הודעות מלפני:      
פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב

קפוץ אל:   

צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה