משחק חדש בכיכובו של הדינוזאור האהוב של נינטנדו. משחק זה הוא השלישי בסדרה, ויצא ל3DS בשנה הבאה. קיבלנו היום טריילר חדש למשחק, שמראה כמה מכניקות חדשות ומכניקות שחוזרות מהמשחקים הקודמים בסדרה.
לא משנה כמה פעמים ניסיתי לשחק את קודמו ב-DSI לא נהנתי ממנו, משהוא בעיצוב של המשחק מוזיקה ועוד פשוט משעמם אותי...
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
GolanBerlin חבר צוות
פורסם:
רביעי יונ' 12, 2013 ב-08:28
MEH. אני מעדיף את מריו.
Meta Ridley חבר צוות
פורסם:
רביעי יונ' 12, 2013 ב-08:50
יניר אני לא יודע לגבי המשחק לDS, אבל המקורי לSNES פנטסתי בעיניי.
וגולן, באמת ניסית את הסדרה שאתה שופט את זה?
פורסם:
רביעי יונ' 12, 2013 ב-09:03
Meta Ridley כתב:
יניר אני לא יודע לגבי המשחק לDS, אבל המקורי לSNES פנטסתי בעיניי.
וגולן, באמת ניסית את הסדרה שאתה שופט את זה?
האמת שלא, אבל לא נראה לי שאני ארכוש את המשחק הזה. אולי אני אנסה אותו במפגשים, ואז אחליט אם לרכוש.
אתה צריך לבקש אותו מאנשים כי לא ניראה לי שיש למשהוא את המשחק הזה...
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
Slim מנהל אתר
פורסם:
שישי פבר' 14, 2014 ב-00:24
טריילר חדש:
לפי מה שהבנתי גם הספיישל אדישן 3DS של יושי אמיתי ויצא יחד עם המשחק:
צפה בנושא הבא צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה