הדף נטען.. המתן בבקשה!

הדף עדיין לא מופיע? לחץ כאן

אינדקס הפורומים של ConSouls
!בדקו איך אתם יכולים לתרום לאתר
 חזרה לאתר  •  אינדקס הפורום  •  צ'אט  •  שאלות נפוצות FAQ  •   חיפוש בפורום  •  רשימת חברים  •  קבוצות משתמשים   •  הרשמה  •  פרופיל  •  התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות  •  התחבר
 Donkey Kong Country Tropical Freeze צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם

פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב
מחבר הודעה
Meta Ridley
חבר צוות
חבר צוות

הודעהפורסם: רביעי יונ' 12, 2013 ב-08:49 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

Image

הגורילה חוזרת להופעה נוספת על הוויו! אחרי שהמשחק ווי היה הצלחה (והפורט ל3DS שואף להצליח גם כן), הוכרז היום על משחק חדש בסדרה, טרופיקל פריז. המשחק יכלול בתוכו קטעי מים שחוזרים מהמשחקים המקוריים, בנוסף לחזרה של דיקסי קונג מהמשחק ה2, שתעזור לדונקי קונג לרחף, בנוסף לעוד דמות שעדיין לא נחשפה. המשחק יכלול קטעי מצלמה דינאמיים שישתנו בהתאם לסיטואציה. המשחק צפוי לצאת בנובמבר השנה.

אני מצפה למשחק הזה. בהתחלה הייתי קצת מאוכזב, כי זה הפרוייקט הגדול של רטרו וציפיתי למשהו אחר, אבל המשחק נראה נהדר ואני לא יכול לחכות לשחק בו בעצמי בנובמבר.

חבר צוות

הודעהפורסם: רביעי יונ' 12, 2013 ב-09:02 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אני צריך לשחק קודם כל בדונקי קונג ל-3DS לפני שאחליט אם לרכוש גם את זה.
Yaniryb
אחראי פורום
אחראי פורום

הודעהפורסם: רביעי יונ' 12, 2013 ב-12:49 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

GolanBerlin כתב:
אני צריך לשחק קודם כל בדונקי קונג ל-3DS לפני שאחליט אם לרכוש גם את זה.

זה משחק מעולה על ה-3DS.

תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר

Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
zaom
שחקן אלוף
שחקן אלוף

הודעהפורסם: רביעי יונ' 12, 2013 ב-19:47 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

קאנטרי ריטרנס היה אדיר, ולכן זאת קניה בטוחה במידה וישאר לי כסף מכל המזחקים שאני הולך לקנות.
מצפה למשחק.

Meta Ridley
חבר צוות
חבר צוות

הודעהפורסם: ראשון דצמ' 08, 2013 ב-21:13 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

הדמות הרביעית במשחק נחשפה סוף סוף אתמול בטקס הVGX (אל תצפו בו.) וכמו שהודלף לפני כמה ימים, הדמות האחרונה היא אכן קרנקי קונג,  סבו של דונקי קונג שהופיע בכל שאר המשחקים בסדרה ותמיד ירד עליו.

Image

קרנקי יפעל בצורה דומה לסקרוג' מדאקטיילס, בכך שהוא יוכל לקפץ על המטה שלו מעל קוצים ולהימנע מנזק מהם.

בנוסף נחשף שהמשחק צפוי לצאת באמריקה ב21/2/2014. לא נאמר מתי באירופה ושאר המקומות.

מנהל אתר

הודעהפורסם: שישי פבר' 14, 2014 ב-00:59 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

לאחרונה ראיתי הרבה מהמשחק והוא נראה מעולה!
יוצא החודש!

טריילר חדש:

אחראי פורום
אחראי פורום

הודעהפורסם: שבת מרץ 08, 2014 ב-11:26 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

הציונים למשחק נעים בין 7.5 ל 9.0.

הסיבות ללמה המשחק הזה לא טוב, כי הוא קשה, לאן הגענו...

תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר

Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
Yanivle
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שבת מרץ 08, 2014 ב-16:49 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

איזה טיעון מגוחך!
מה עם זה שמריו 3D WORLD הוא קל להחריד ובגלל זה אני לא מסיים אותו כבר מעל כמה חודשים (משעמם)..
כשסוף סוף יש משחק נינטנדו פלטפורמר מאתגר צריך לומר תודה.. אבל כנראה שנינטנדו קבעו רף מסוים לרמת קושי בפלטפורמרים שלהם בזמן האחרון..
Slim
מנהל אתר
מנהל אתר

הודעהפורסם: ראשון מרץ 09, 2014 ב-13:01 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

בכלליות אני חושב שרף הקושי ירד בהדרגה בעשור (ויותר) האחרון, אני מניח שיכולות להיות כמה סיבות
הרצון של החברות ליצור משחקים פחות 'מתסכלים' (ואולי יותר "מהנים" מנקודת המבט של הצרכנים) ובכך לפנות
לקהל יעד רחב יותר (למרות שבשביל זה נעשה שימוש גם ברמות קושי אבל זה גם יכול להיות מוגבל תלוי במשחק\ז'אנר)
וגם הגיימרים נעשו קצת מפונקים חחח זה בסדר למות הרבה במשחקים, לשחק עוד ולהשתפר Smile

מסכים שכל עוד רמת הקושי הגיונית זה לא משהו שצריך להוריד עליו ניקוד ככה,
ויש אנשים שמחפשים דווקא משחקים כאלו שהם מאתגרים יותר מהרבה משחקים אחרים שיוצאים היום Smile

אחראי פורום
אחראי פורום

הודעהפורסם: שלישי מרץ 11, 2014 ב-10:11 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

זה הבעיה אפילו רמות הקושי המאתגרות, אחרי מוות אחד או שניים וזה כבר לא מאתגר יותר ודי עוברים את המשחק בלי למות יותר מידי.

באסה, ובמריו 3DS, בהחלט היה אפשר להרגיש שהם הורידו מאוד את הרמה, בחיים לא ראיתי את המסך של ה GAME OVER שלו.

הצג הודעות מלפני:      
פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב

קפוץ אל:   

צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה