|
|
|
| מחבר |
הודעה |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
חמישי מאי 02, 2013 ב-20:37 |
 |
לא שאני ראיתי, יש כמה כפתורים:
צפה בהודעות שטרם נענו - מציג דיונים אחרונים בכל הפורומים עם 0 תגובות
הצג הודעות מאז ביקורך האחרון - מציג דיונים שיש בהם הודעות חדשות מאז הביקור האחרון שלך (בלבד)
ולא מכיר עוד פי'צר בפורום כרגע שמאפשר משהו דומה, אם אתה מכיר אשמח לבדוק
מה שאני רוצה להוסיף זה קישור נוסף שמאפשר תצוגה של כל הדיונים בהם היו תגובות אחרונות
באחד מפורומי הגיימינג (בלבד, ללא פורומים אחרים) כמו שערן הציע, כך שזה ייצור מן עמוד מעורב
שמכיל דיונים אחרונים מכל פורומי הגיימינג(מלבד הדיונים 'המקושרים' כך שיופיע רק הדיון המקורי שלהם)  |
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
חמישי מאי 02, 2013 ב-21:02 |
 |
באמת שאני לא מבין אתכם. "הצג הודעות מאז ביקורך האחרון" זה הכפתור. |
|
|
|
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
חמישי מאי 02, 2013 ב-22:16 |
 |
גולן, התייחסתי לכפתור הנ"ל, הוא נחמד ובהחלט שימושי אבל עם זאת עדיין לא מספק פתרון מושלם,
הוא מציג מספר מוגבל של דיונים - רק את אלו שיש בהן הודעות חדשות מאז הביקור (כניסה) האחרונה שלך ולכן
דיונים עם הודעות חדשות מהכניסה הקודמת שלך, שלא הספקת לבדוק אותן למשל, לא יופיעו (וכמובן גם כאלו ישנים יותר),
ובנוסף הוא יכול לערב הודעות ממגוון הפורומים כולל דיון כללי, הכרזות, קניות ומכירות וכו' שזה לא בהכרח רע אבל
המטרה העיקרית שלפי הבנתי הדיון מתייחס אליה הוא יותר הצגת הדיונים מפורומי הגיימינג מקובצים בעמוד אחד (אם כי לא אמורה
להיות לי בעייה לאפשר להציג גם אותם יחד עם דיוני הגיימינג במידה ונרצה)  |
 |
kultuk
כתב ביקורות

|
פורסם:
רביעי מאי 22, 2013 ב-23:17 |
 |
כרגיל, לא היה לי כוח לקרוא את כל התגובות שלפני, אבל אולי אוכל להציע רעיון ביניים: פורום למשחקים שהם קרוס פלאטפורם? ככה דברים שכאלה יהיו מרוכזים, ויהיה באופן כללי פורום אחד שמוקדש לגיימינג ושכולם יכולים להיות בו  |
_________________ פרובוקטור מורשה ויחצ"ן אירועים פיקטיבים.
אני, ענק, יפה וחזק.
מיאו. |
|
|
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
שבת יונ' 01, 2013 ב-23:44 |
 |
טוב, אז אני מבין שמתוכנן איחוד של פורום Wii U ופורום 3DS, אז רציתי להציע שהלוגו יהיה אחד מהאפשרויות הבאות:
1. לוגו של נינטנדו.
2. לוגו של Wii U ו-3DS ביחד. |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|