| מחבר |
הודעה |
nemesh
שחקן מכור

|
פורסם:
ראשון אוג' 08, 2010 ב-00:44 |
 |
דיי נו גולן אתה באמת מגזים.
כולנו רואים שזה דומה אתה לא צריך להדגיש את זה כל הזמן. |
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון אוג' 08, 2010 ב-00:45 |
 |
| nemesh כתב: |
 |
|
|
|
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון אוג' 08, 2010 ב-00:46 |
 |
אני כן, מכיוון שאני רואה את זה כדבר מאד מסריח. |
|
|
|
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
ראשון אוג' 08, 2010 ב-01:16 |
 |
אני שמח שכולכם מבזבזים את הזמן שלכם בלזלזל בפאטץ' שמוציאים בחינם לHeavy Rain ושאין עליו עדיין כמעט שום מידע חוץ מתמונות שלא אומרות לך כלום (באמת מה עובר עליכם? ממתי מתמונות שופטים שלטי תנועה?) והתרשמות של Destructoid, שדווקא אמר שזה מוסיף הרבה לחוויה של המשחק
וכן, הMove מבוסס על הרעיון של הWii, זה ממש לא אומר שהם אותו דבר או שהם יעבדו אותו דבר, כבר בכל ההדגמות שראו נראה שהMove הרבה יותר מתקדם טכנולוגית, וגם שבגלל שהוא משתמש בעיבוד תמונה ולא רק בשלטים עצמם, הוא גם יודע לעקוב אחרי תנועות גוף וראש, ולא דורש כיול מחדש כמו הWM+.
אני אישית מאוד מרוצה שסוני מוציאים מוצר כזה ושהוא נראה מאוד מלוטש ורציני, ואני חושב גם שמשחק כמו Heavy Rain שאטמוספרה ותחושת הטבילה בעולם המשחק הם כלי מפתח שלו מרוויח המון מתמיכה במוב, אתם סתם מזבלים את השכל כשלדעתי כמעט אף אחד מהמגיבים הקבועים פה נגד המוב לא שיחק במשחק בכלל. |
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון אוג' 08, 2010 ב-01:22 |
 |
| I.T.P כתב: |
אני שמח שכולכם מבזבזים את הזמן שלכם בלזלזל בפאטץ' שמוציאים בחינם לHeavy Rain ושאין עליו עדיין כמעט שום מידע חוץ מתמונות שלא אומרות לך כלום (באמת מה עובר עליכם? ממתי מתמונות שופטים שלטי תנועה?) והתרשמות של Destructoid, שדווקא אמר שזה מוסיף הרבה לחוויה של המשחק
וכן, הMove מבוסס על הרעיון של הWii, זה ממש לא אומר שהם אותו דבר או שהם יעבדו אותו דבר, כבר בכל ההדגמות שראו נראה שהMove הרבה יותר מתקדם טכנולוגית, וגם שבגלל שהוא משתמש בעיבוד תמונה ולא רק בשלטים עצמם, הוא גם יודע לעקוב אחרי תנועות גוף וראש, ולא דורש כיול מחדש כמו הWM+.
אני אישית מאוד מרוצה שסוני מוציאים מוצר כזה ושהוא נראה מאוד מלוטש ורציני, ואני חושב גם שמשחק כמו Heavy Rain שאטמוספרה ותחושת הטבילה בעולם המשחק הם כלי מפתח שלו מרוויח המון מתמיכה במוב, אתם סתם מזבלים את השכל כשלדעתי כמעט אף אחד מהמגיבים הקבועים פה נגד המוב לא שיחק במשחק בכלל. |
ועכשיו לנושא - ליאור, אני מצטער אבל זו דעתי.
והגרסה הזאת יוצאת בחינם? את זה לא ידעתי. אפשר מקור בבקשה? כי הבנתי שזה יעלה כסף. |
|
|
|
 |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
ראשון אוג' 08, 2010 ב-01:22 |
 |
ליאור אני תמיד אמרתי בעבר שרק מתמונות אי אפשר באמת לדעת את טיב הכותר וכמובן גם בפאטצ'.
אבל ממה שזה נראה זה לא לגמרי משפיע. כמובן שנצטרך לראות בעצמנו מישהו משחק עם המוב בכדי לדעת. המשחק בד מספיק טוב - לפי דעת הרוב - עם דואל שוק ולכן מעבר למוב לאו דווקא תשפר אותו.
כבר אמרתי בעבר, לא אכפת לי מעדכוני מוב למשחקים קיימים אבל לא במקום תוכן חדש, וכאן זה במקום DLC שיכל להרחיב את המשחק ולהעשיר אותו יותר. ובאמת שזה לא משנה אם זה חינמי או לאו, הבעיה היחידיה שלי כנגד העדכון הזה הוא שזה בא במקום DLC ולא בנוסף. |
|
|
|
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
ראשון אוג' 08, 2010 ב-01:27 |
 |
|
|
 |
nemesh
שחקן מכור

|
פורסם:
ראשון אוג' 08, 2010 ב-01:28 |
 |
אני חושב ככה גם בלי התמונות.
וגולן אתה ממש אבל ממש מגזים.
אתה נהיית שונא של סוני בגלל שאקטיויז'ן מוציאים DLC לMW2 ב15$. |
 |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
ראשון אוג' 08, 2010 ב-01:32 |
 |
ליאור אני תמיד יריגש שאני משחק במשחק, אתה ידע למה?
כי זה משחק
שימוש בדואל שוק ושימוש במוב\ווימוט\קינקט או כל אופצית משחק אחרת זה עדיין ירגיש כמו משחק.
בכל מקרה מה באמת המוב יכול לעשות שיגרום לך לא להרגיש שזה משחק, זה הרי סוג של קווסט כזה, ממה שהבנתי זה פשוט יהיה מין פוינט אנד קילק. |
|
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון אוג' 08, 2010 ב-01:32 |
 |
אני חושב ככה גם בלי התמונות.
וגולן אתה ממש אבל ממש מגזים.
אתה נהיית שונא של סוני בגלל שאקטיויז'ן מוציאים DLC לMW2 ב15$. |
זה ממש לא בגלל זה. |
|
|
|
 |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
ראשון אוג' 08, 2010 ב-01:34 |
 |
גולן אם אתה שונא את סוני למה אתה מנהל פורום PS? |
|
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון אוג' 08, 2010 ב-01:36 |
 |
| shgadlic כתב: |
| גולן אם אתה שונא את סוני למה אתה מנהל פורום PS? |
לא שונא את סוני, חס וחלילה. פשוט לא אהבתי את המהלך של ה-Move, ובנוסף אני מתעב את מסיבת העיתונאים שלהם ב-E3 2010. זה הכל |
|
|
|
 |
nemesh
שחקן מכור

|
פורסם:
ראשון אוג' 08, 2010 ב-01:36 |
 |
כדי שיוכל להפיץ את האור של נינטנדו בעוד מקומות. |
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
ראשון אוג' 08, 2010 ב-01:38 |
 |
| shgadlic כתב: |
ליאור אני תמיד יריגש שאני משחק במשחק, אתה ידע למה?
כי זה משחק
שימוש בדואל שוק ושימוש במוב\ווימוט\קינקט או כל אופצית משחק אחרת זה עדיין ירגיש כמו משחק.
בכל מקרה מה באמת המוב יכול לעשות שיגרום לך לא להרגיש שזה משחק, זה הרי סוג של קווסט כזה, ממה שהבנתי זה פשוט יהיה מין פוינט אנד קילק. |
אז אתה פספסת את הרעיון של Heavy Rain לחלוטין. זה ממש לא קווסט
זה משחק שכולו כמעט מורכב מQuick Time Events ומקטעים שבהם אתה מוליך את הדמות ומבצע פעולות שונות עם הסטיק הימני או עם כפתורים, להוליך את הדמות זה תהליך הזוי של החזקת האנאלוג השמאלי לכיוון + החזקת R2 (או L2, לא זוכר כבר) וכשאתה מסתכל על חפץ שאפשר לעשות עליו פעולה, הסמל של הפעולה יופיע (לדוגמא להפעיל ברז אתה תצטרך לסובב את האנאלוג הימני למטה ואז חצי סיבוב כלפי מעלה)
כל פעולה שלך דומה איכשהו למה שהדמות עושה, במיוחד בקטעי הפעולה שבהם לדוגמא הטריגרים הם הידיים שלך והתנועות עם הסטיק הימני הם הגוף, ולדוגמא משיכה כלפיי מעלה של הSixAxis זה סוג של טאקל קדימה, הכל בהתאם למה שמופיע.
או לדוגמא יש קטע פעולה שבו הדמות שלך נוסעת נגד כיוון התנועה וצריכה להתחמק מרכבים שמגיעים ע"י תנועות סיבוביות עם הSixaxis או ימינה/שמאלה של הסטיק הימני
לא צריך להיות גאון בשביל לראות שהMove מושלם למשחק כזה, והוא יוסיף הרבה לחווית המשחק ולתחושה העומק של העולם (אני תמיד מתקשה לתרגם את המלה הזאת, הכוונה שלי Immersion) |
 |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
ראשון אוג' 08, 2010 ב-01:38 |
 |
האור שנובע מהכוכבים שהוא אסף מSMG? |
|
 |
|
|