| מחבר |
הודעה |
JayJayDimaggio
שחקן מכור

|
פורסם:
שני ספט' 13, 2010 ב-18:07 |
 |
היי, אני מתכנן לעשות אצלי בבית סשן משחקי אימה. משמע להתחיל את אחד מהמשחקים הבאים סיילנט היל או דד ספייס בשעה מאוחרת בלילה ולהמשיך אל תוך הלילה עד סיום המשחק. עכשיו ההתלבטות היא כמובן בין שני המשחקים הללו, בתור מובילים בז'אנר האימה. יש כאן מישהו ששיחק בהם ויכול להמליץ מה יותר מתאים לאווירה? מה נחשב ליותר מפחיד? לתת קצת חוות דעת לגבי המשחקיות של שניהם, אורך משחק וכו'...אודה מאוד לעוזרים. המטרה שנשתין מרוב פחד את כל האלכוהול שנשתה תוך כדי משחק :] |
 |
Jack Frost
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני ספט' 13, 2010 ב-18:14 |
 |
כל סיילנט היל אחרי 4 הוא בזבוז זמו |
 |
JayJayDimaggio
שחקן מכור

|
פורסם:
שני ספט' 13, 2010 ב-18:17 |
 |
| Jack Frost כתב: |
| כל סיילנט היל אחרי 4 הוא בזבוז זמו |
תסביר את עצמך בנאדם ... מהתשובה שלך אני לא יכול ללמוד כלום :\ |
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
שני ספט' 13, 2010 ב-18:22 |
 |
| JayJayDimaggio כתב: |
| היי, אני מתכנן לעשות אצלי בבית סשן משחקי אימה. משמע להתחיל את אחד מהמשחקים הבאים סיילנט היל או דד ספייס בשעה מאוחרת בלילה ולהמשיך אל תוך הלילה עד סיום המשחק. עכשיו ההתלבטות היא כמובן בין שני המשחקים הללו, בתור מובילים בז'אנר האימה. יש כאן מישהו ששיחק בהם ויכול להמליץ מה יותר מתאים לאווירה? מה נחשב ליותר מפחיד? לתת קצת חוות דעת לגבי המשחקיות של שניהם, אורך משחק וכו'...אודה מאוד לעוזרים. המטרה שנשתין מרוב פחד את כל האלכוהול שנשתה תוך כדי משחק :] |
לא שיחקתי בHomecoming, אבל כן טחנתי את דד ספייס, והוא שונה מהסגנון של הסיילנט היל
סיילנט היל זה סגנון אימה של "אלוהים ישמור, מה זה היצור המזוויע הזה! תהרוג אותו! מהר! מה אי אפשר להרוג אותו?!?!?!?! תברח! עכשיו מהר כמה שאתה רק יכול תברח!!!!!"
דד ספייס ורזידנט אוויל זה סגנון אימה של "אמאל'ה הוא קפץ עליך מאחור! לא ראיתי אותו מגיע! תהרוג אותו תהרוג אותו" *בום* "מגניב! שיחקת אותה!"
או במילים אחרות, דד ספייס הוא משחק הרבה יותר סוציאלי ומגניב בשביל ערב בסגנון שאתה מתאר, והוא גם זורם ויש לו עלילה מעניינת
סיילנט היל הוא הרבה יותר פסיכולוגי ומנסה להחריד אותך למוות. |
 |
Jack Frost
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני ספט' 13, 2010 ב-18:30 |
 |
רגע. אתה מנסה ללגלג על SH? אולי זה לא הסגנון שלך אבל זה סדרה ממש טובה. פאק ההתחלה של SH מפחידה ברמות ולא קורא כלום. SH זה סדרה שאתה פוחד לא נבהל. ויש הבדל |
 |
JayJayDimaggio
שחקן מכור

|
פורסם:
שני ספט' 13, 2010 ב-18:33 |
 |
סיילנט היל הוא יותר הישרדותי מדד ספייס נכון ? |
 |
Jack Frost
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני ספט' 13, 2010 ב-18:38 |
 |
הישנים. בHC אתב חייל שיכול להרוג כל דבר וכל הזמן רודף אחרי הילד שלו. שחק דד ספייס |
 |
רונן יצחק
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני ספט' 13, 2010 ב-20:50 |
 |
לא שיחקתי בסיילנט, אבל אני חושב ששניהם יצטיינו במטרה שלך. אם אתה מחפש יותר פסיכולוגיה,לך על סיילנט.
גם DS מעולה ומפחיד, בפרט בשלבים היותר מאוחרים. |
 |
Kazura
שחקן גיבור

|
פורסם:
שלישי ספט' 14, 2010 ב-03:00 |
 |
פאק סיילנט היל זה כלכך טוב
אני יכול לקרוא על הדמויות ועל העלילה שעות
זה פשוט נהדר
לשחק את זה, מצד שני... |
|
|
|
 |
adom4
שחקן מתקדם

|
פורסם:
שלישי ספט' 14, 2010 ב-03:06 |
 |
אני היחיד שחשב שזה עוד משחק בסדרת ה-VS?  |
|
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
שלישי ספט' 14, 2010 ב-07:16 |
 |
DS ללא ספק , גם אני האמת חשבתי לשחק אותו עכשיו שוב על הרמה הכי קשה, מי שסיים כמובן לראות איזה דברים קיבלתי עם החליפה החדשה לא יודע למה לא בדקתי אחרי שסיימתי תמשחק. |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
JayJayDimaggio
שחקן מכור

|
פורסם:
שלישי ספט' 14, 2010 ב-09:03 |
 |
שמעו אנחנו נפגשים היום ומכל העצות שאספתי החלטנו להוציא את הפליסטיישן 2 מהמגירה ולשחק בסיילנט היל 4 ... תודה על העצות עזרתם לי מאוד! |
 |
Jack Frost
שחקן גיבור

|
פורסם:
שלישי ספט' 14, 2010 ב-09:05 |
 |
לא עדעף סיילנט היל 3 או 2? |
 |
JayJayDimaggio
שחקן מכור

|
פורסם:
שלישי ספט' 14, 2010 ב-09:07 |
 |
| Jack Frost כתב: |
| לא עדעף סיילנט היל 3 או 2? |
אנחנו שלושה ואחד מהחברים שלי כבר שיחק ב 1-3 וב-5, את 4 הוא לא סיים. אם אני אוהב את הסדרה אולי אני אשחק בראשונים ברגע שאני אשיג פליסטיישן 2. הבנתי שיש רצף עלילתי בשלושה הראשונים. וקשר מסויים בין 2 ל-4. |
 |
lidor_Sa
שחקן גיבור

|
פורסם:
שלישי ספט' 14, 2010 ב-09:11 |
 |
| I.T.P כתב: |
דד ספייס ורזידנט אוויל זה סגנון אימה של "אמאל'ה הוא קפץ עליך מאחור! לא ראיתי אותו מגיע! תהרוג אותו תהרוג אותו" *בום* "מגניב! שיחקת אותה!"
או במילים אחרות, דד ספייס הוא משחק הרבה יותר סוציאלי ומגניב בשביל ערב בסגנון שאתה מתאר, והוא גם זורם ויש לו עלילה מעניינת
סיילנט היל הוא הרבה יותר פסיכולוגי ומנסה להחריד אותך למוות. |
או במילים אחרות, דדס ספייס וRE הם survival horror, שזה ז'אנר שנקבע לראשונה בRE1 לPS1
מיקוד גדול על ההישרדות במשחק ובריחה מהאוייבים כדי לא לבזבז תחמושת מיותרת |
 |
|
|
|
|