הדף נטען.. המתן בבקשה!

הדף עדיין לא מופיע? לחץ כאן

אינדקס הפורומים של ConSouls
!בדקו איך אתם יכולים לתרום לאתר
 חזרה לאתר  •  אינדקס הפורום  •  צ'אט  •  שאלות נפוצות FAQ  •   חיפוש בפורום  •  רשימת חברים  •  קבוצות משתמשים   •  הרשמה  •  פרופיל  •  התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות  •  התחבר
 ויכוח בעקבות משחקי כדורגל צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם

פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב
מחבר הודעה
edward
שחקן עם עתיד
שחקן עם עתיד

הודעהפורסם: שבת אוק' 09, 2010 ב-11:44 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

לפני כמה דקות דיברתי עם אפיק (meta ridley), ובאיזשהו שלב של השיחה התחלנו להתווכח בנושא PES החדש.
עכשיו השאלה אליכם-
האם לדעתכם, אפילו שהם קטנים, יש הבדלים בין משחקי הכדורגל כל שנה?
חוץ משחקנים חדשים בקבוצות, יוצרי המשחק מנסים ליצור לכל שחקן תנועה משלו, והם משנים דברים במשחקיות, בזרימה של המשחק ובעוד דברים נוספים, אפילו שהם כמעט ולא מורגשים.
מה דעתכם?

חבר צוות

הודעהפורסם: שבת אוק' 09, 2010 ב-11:45 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אני עדיין חושב שזה אותו חרא כל שנה ואנשים בכל את קונים את זה כל שנה

שחקן מתקדם

הודעהפורסם: שבת אוק' 09, 2010 ב-11:47 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אכן,זה בול אותו המשחק.
יש לי את פיפא 1996 ותאמינו לי שאני לא רואה את ההבדל בינו לבין 2011 חוץ מהגרפיקה.

שחקן מכור

הודעהפורסם: שבת אוק' 09, 2010 ב-11:48 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

לפעמים השינוי בין משחק אחד להמשך שלו בשנה הבאה קטן מאוד, ואז באמת אין טעם לקנות שוב. זה היה בולט בדרך כלל בסדרת pes. לעומת זאת, השנה pes עשו שינוי ענק, זה בכלל לא נראה כמו אותו משחק. אז לדעתי השנה כדאי לקנות את pes 2010 כי הוא שיפור ענק מקודמיו. גם fifa world cup היה כיפי, למרות שלא באמת היה בו שינוי(:

חבר צוות

הודעהפורסם: שבת אוק' 09, 2010 ב-11:56 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

לדעתי אין ממש שינוי וכל שנה המשחק הזה יוצא רק על מנת לעדכן את הליגה לשחקנים הנוכחיים.
סוג של כותר ממוחזר והוא קיים רק כי הם הכניסו את עצמם למין סוג של loop שאין לו מוצא.

זה נובע בגלל שהם הרגילו אותנו בעבר שכל שנה (בכותרים הראשונים) יש שינוי כביר, אבל עכשיו
כבר אין והם פשוט חייבים את זה למעריצים.

EpicShow
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שבת אוק' 09, 2010 ב-12:25 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

דיברתי עם חבר שלי על זה, ולפי מה שהוא אומר קיימים יותר ממעט הבדלים זניחים בין משחק למשחק, אבל בסופו של דבר לי זה לא משנה ומשחקי ספורט אף פעם לא עניינו אותי..

שחקן מכור

הודעהפורסם: שבת אוק' 09, 2010 ב-12:50 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

biggoron כתב:
לדעתי אין ממש שינוי וכל שנה המשחק הזה יוצא רק על מנת לעדכן את הליגה לשחקנים הנוכחיים.
סוג של כותר ממוחזר והוא קיים רק כי הם הכניסו את עצמם למין סוג של loop שאין לו מוצא.

זה נובע בגלל שהם הרגילו אותנו בעבר שכל שנה (בכותרים הראשונים) יש שינוי כביר, אבל עכשיו
כבר אין והם פשוט חייבים את זה למעריצים.

אתה צודק, אבל כמו שאמרתי במקרה של pes השנה באמת יש שינוי. אני משחק הרבה משחקי כדורגל עם חברים, וכשה ps2 שלי עבד כמו שצריך חרשתי על פיפ"א. אף פעם לא ממש התעמקתי באיכות של המשחקים האלה, אני פשוט משחק אותם כי זה כיף ולא אכפת לי כל כך מי יותר טוב. זה חברים שלי שמוציאים מאות שקלים על משחק חדש בסדרה כל שנה.

חבר צוות

הודעהפורסם: שבת אוק' 09, 2010 ב-14:22 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

סבבה, לגיטימי לגמרי.
כל אחד קונה את מה שעושה לו את זה ויש הרבה שלא יבינו איך אני נהנה לדוגמא מקירבי כשיש אפשרות לשחק ב"אל המלחמה" ^_-.

eyal708
שחקן מכור
שחקן מכור

הודעהפורסם: שבת אוק' 09, 2010 ב-14:55 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

קירבי מפוצץ את קרייטוס במכות!

שחקן גיבור

הודעהפורסם: שבת אוק' 09, 2010 ב-14:56 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

לאוהדי כדורגל השינויים בשחקנים בכל קבוצה כל שנה משנים את הכל..

בנוסף יש שינויים קטנים, אני לא אשחק PES2 כשיש לי 2011 לדוגמא, אבל אם יש לי 2010 אני לא רואה טעם לקנות את 2011 לדוגמא..

שחקן מכור

הודעהפורסם: שבת אוק' 09, 2010 ב-15:47 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

סליחה, התבלבלתי. התכוונתי שבpes 2011 יש שינוי ענק. pes 10 היה בדיוק כמו pes 2008.

שחקן מתקדם

הודעהפורסם: שבת אוק' 09, 2010 ב-18:19 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

זה לא מדע מדוייק. פיפא כבר כמה שנים מוציאים כמעט את אותו המשחק, עם שינויים שמתייחסים בעיקר למה שמסביב ולא למשחקיות עצמה, בעוד PES כבר שנתיים מוציא משחקים שונים לגמרי מקודמייהם. PES10 ניסה סוף סוף להיות משחק PES PS3 טוב ונכשל טוטאלית. מקריאת רשמים ומשחקים לא מעטים בדמו של PES11, הוא השתנה לטובה מ-PES10.
eyal708
שחקן מכור
שחקן מכור

הודעהפורסם: שבת אוק' 09, 2010 ב-19:53 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

lidorit3 כתב:
זה לא מדע מדוייק. פיפא כבר כמה שנים מוציאים כמעט את אותו המשחק, עם שינויים שמתייחסים בעיקר למה שמסביב ולא למשחקיות עצמה, בעוד PES כבר שנתיים מוציא משחקים שונים לגמרי מקודמייהם. PES10 ניסה סוף סוף להיות משחק PES PS3 טוב ונכשל טוטאלית. מקריאת רשמים ומשחקים לא מעטים בדמו של PES11, הוא השתנה לטובה מ-PES10.

מחזק. שיחקתי בשני הדמואים ולפי הרשמים שלי השנה pes יותר טוב. אבל אני עדיין צריך לשחק במשחק המלא כדי לקבוע. דרך אגב, יש עדכונים במשחקים האלה, אז אם יש העברות של שחקנים זה מתעדכן, לא?

שחקן מכור

הודעהפורסם: שבת אוק' 09, 2010 ב-20:57 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

רוב השנים השינויים הם בין קטנים אבל חשובים ומורגשים למינוריים וממש לא חשובים, אבל כל כמה שנים מגיע כותר שמשנה ממש את המשחק , לכן זה לא ממש נכון להגיד ש"הם לא משתנים פרט לשחקנים ולגרפיקה"

דוגמאות-
FIFA08 עשה שינוי אדיר מ07 והיה ממש משחק אחר. מ08 עד 11 כל משחק קיבל שינויים מעטים ,אבל לדעתי רובם היו די חשובים.
עוד דוגמא היא שפרו אבולושן לא השתנה הרבה שנים ,שנה שעברה היה ניסיון לעשות שינוי אבל רק השנה נעשה שינוי אמיתי והמשחק מרגיש אחר לגמרי.

הודעהפורסם: שבת אוק' 09, 2010 ב-23:10 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

fifa 2008 היא חייב לעשות שינוי ב2007 בדיוק ש2007 היה בדיוק כמו 06. ושאני אומר בדיוק אני מתכוון בדיוק. זה פשוט היה אותו משחק רק שנה אחרי. התפריט, המוזיקה, המצבים הכל היה זהה. והשדרנים היו בדיליי מטורף...

קפוץ אל:   

צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה