| מחבר |
הודעה |
רונן יצחק
שחקן גיבור

|
פורסם:
חמישי ספט' 02, 2010 ב-22:26 |
 |
Valkyria Chronicles II הוא משחק לקונסולת ה-PSP, שהופץ ופותח על ידי Sega. המשחק הוא המשך למשחק Valkyria Chronicles, שיצא לקונסולת ה-PlayStation 3.
המשחק יצא בתאריך 31 לאוגוסט, 2010. |

נערך לאחרונה על-ידי רונן יצחק בתאריך חמישי ספט' 02, 2010 ב-22:28, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
שישי ספט' 03, 2010 ב-15:28 |
 |
|
|
 |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
שישי ספט' 03, 2010 ב-15:47 |
 |
2 יצא לPSP? מה ההגיון בזה? בעוד ה1 וה3 יוצאים לקונסולה הנייחת של סוני? מוזרים שם בסגה |
|
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
שישי ספט' 03, 2010 ב-16:03 |
 |
עוד לא הכריזו לאיזה קונסולה יצא 3, אנחנו רק יודעים ש1 לפס3 ו2 לPSP
עוד לא הספקתי לשחק בו הרבה, אבל ממה ששיחקתי הוא מצויין וממשיך את דרכו של הראשון |
 |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
שישי ספט' 03, 2010 ב-16:09 |
 |
וואלה, הייתי בטו שהשלישי יגיע לנייח. טוב אז לפי ההגיון הזה 3 יגיע לDS ו4 לWII  |
|
 |
Jack Frost
שחקן גיבור

|
פורסם:
שישי ספט' 03, 2010 ב-18:08 |
 |
| shgadlic כתב: |
וואלה, הייתי בטו שהשלישי יגיע לנייח. טוב אז לפי ההגיון הזה 3 יגיע לDS ו4 לWII  |
זה מה שחשבתי לול |
 |
Jack Frost
שחקן גיבור

|
פורסם:
שישי ספט' 03, 2010 ב-18:13 |
 |
VC2 משחק מצוין |
 |
Chwomp
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
שישי ספט' 03, 2010 ב-19:18 |
 |
Oh, boy
זה נראה ממש ממש טוב!
החמצתי את המשחק הראשון בסדרה, אבל נראה לי שאת זה אני הולך לבדוק.
גם סגנון האמנות יפהפה.
כמה שאלות למי שכבר בדק:
יש קשר למשחק הראשון או שאפשר להבין את הסיפור גם בלעדיו?
האם המוות הוא קבוע? (בסגנון "פייר אמבלם")
האם אפשר לשלוט בטנקים? |
|
|
|
 |
Jack Frost
שחקן גיבור

|
פורסם:
שישי ספט' 03, 2010 ב-19:45 |
 |
אין. רק רפרנסים
בVC2 לא. בטח כי אתה משחק תחמידי בית ספר
בטח שאפשר!
אתה יודע שאני יכול להלוות לך את VC1 נכון? |
 |
Chwomp
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
שבת ספט' 04, 2010 ב-02:18 |
 |
תודה רבה! הסדרה התחילה לעניין אותי.
נ.נ אחלה חתימה, לידור. עוד סדרה שאני מעריץ. |
|
|
|
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
ראשון ספט' 05, 2010 ב-00:55 |
 |
טוב, טחנתי את המשחק כמו משוגע, ועכשיו הגיע זמן הרשמים.
קודם כל קחו בחשבון שאני בחודש השלישי (המשחק מחולק לחודשי השנה במקום לפרקים, go figure) אז יכול להיות שחלק מהרשמים שלי ישתנו.
+ יש הרבה יותר משימות לשחק, ואני מתכוון הרבה הרבה הרבה יותר משימות לשחק, זה גורם לנוסחא של המשחק הראשון של משימה אחת גדולה על כל 5 Cut Scenes להראות מגוחכת.
- מכיוון שיש כל כך הרבה משימות, המשימות חוזרות על אותם האזורים שוב ושוב ושוב ושוב ושוב (ברצינות, לא צוחק. אותו אזור יכול להיות ב6-7 משימות שונות בכיף)
+ בכל משימה יש כמה אזורים קטנים, המשימות עצמן הרבה יותר קצרות וזה מרגיש יותר "חזק ולעניין".
+ למרות מחזור האזורים, כל פעם ה"תפאורה" של האזור וכמות/סוגי החיילים משתנים, ככה שזה לא מרגיש ממוחזר מדי
+ בגלל שהאזורים קטנים והמשימות מהירות, יש הרבה פחות תחושה של "לקחתי טונה חיילים ואני משתמש רק ב2 מהם..." שהייתה הרבה בראשון.
+ יש מערכת "קרדיטים" שמקנה פרסים לחיילים שהשתתפו בלחימה, הפרסים האלה משמשים לשדרוג הקלאס של החייל (אני אסביר עוד רגע) ככה שיש סיבה טובה לפזר את הלחימה בין החיילים
+ מערכת האזורים נותנת דינאמיות צוותית הרבה יותר מהירה והרבה יותר שליטה במיקומי החיילים בגלל ריבוי מחנות, זה עובד בצורה מדהימה.
+ חמשת הקלאסים במשחק נשארו כמעט ללא שינוי, במשחק הראשון היה Scout (גשש), Shocktrooper (חירנ"יק), Lancer (יחידת אנטי שריון עם תחמושת מוגבלת), Engineer (מהנדס שיכול לרפות, לתחמש ולטקן טנקים) וSniper (צלף). מתוך הקלאסים האלה הצלף תמיד הרגיש מיותר וחלש, והם טיפלו בתלונה הזאת, במשחק החדש יש במקומו Armored Tech (טכנאי משוריין) שיכול לתקוף רק מטווח 0 עם פטיש עצום (או לזרוק רימונים), אבל הוא משוריין כמו טנק מהלך והופך חירניקים שהם היחידה הכי קטלנית להתקל בה לבדיחה מהלכת.
+ בנוסף לחמשת הקלאסים הללו, במקום להכניס חמישה סופר-קלאסים שהחיילים משתדרגים אליהם אוטומטית כשאתה משפר קלאס מסויים מעל רמה 10, הם הכניסו עץ של קלאסים: לכל קלאס יש 2 תתי-קלאסים, ולכל תת קלאס יש שתי תתי קלאסים משלו. ככה Fencer (סייף) הוא תת-קלאס של טכנאי משוריין ומשתמש בחרבות, הצלף מהמשחק הראשון הוא תת-קלאס של הגשש, "חיל המוזיקה" (אני לא צוחק) הוא תת-קלאס של מהנדס, ויש עוד המון שלא הגעתי אליהם או לא ניסיתי אותם. מכיוון שהעלייה בקלאסים היא אינדיבידואלית לכל חייל בחולייה שלך ומשתמשת ב"עיטורים" שהוא קיבל על פעילות מבצעית, אתה מרגיש הרבה יותר צורך להשתמש בחיילים הפחות אהובים עלייך.
+ יש הרבה יותר קטעי Cut-Scene אופציונאליים שממקודים בדינאמיקה בין הדמויות בחוליה/כתה שלך,
- הקטעים הנ"ל באים על חשבון קטעי סיפור (לפחות בינתיים), והם ללא דיבוב (מלבד מילה או שתיים קבועות שהדמויות משמיעות)
- הסיפור הרבה פחות מושך מהראשון מהסיבה שלוקח לו המון זמן להכנס לתמונה, בעוד שבמשחק הראשון אתה היית עמוק בסיפור כבר בפרקים הראשונים, פה מרבית הסיפור מתרחש באקדמיה צבאית, וזה מרגיש מאוד Shojo Anime meets Harry Potter כזה, הקטעי סיפור הראשיים שכן ראיתי מעניינים, אבל בגלל החופש העצום שיש לך יש המון מרווח ביניהם.
+ הPSP עושה עבודה מדהימה עם המשחק, אני לא מרגיש שיש משהו במשחקיות שנפגע מהמעבר חוץ מאולי הגודל של האזורים, אבל זה יותר בחירה עיצובית מכל דבר אחר, גם כשחיברתי את הPSP לטלוויזיה ושיחקתי עליה, הרגשתי יותר כאילו אני משחק בולקיריה 2 על הפס2 אבל עם כל מה שיש לולקיריה להציע מאשר שהרגשתי שאני משחק בגרסא נחותה של המקור.
בינתיים אני מסכים עם הציון של IGN של 9.0, תלוי באיך זה יתפתח, אולי אפילו יותר. |
 |
רונן יצחק
שחקן גיבור

|
פורסם:
ראשון ספט' 05, 2010 ב-02:33 |
 |
| I.T.P כתב: |
קודם כל קחו בחשבון שאני בחודש השלישי...
|
בשעה טובה.
(תודה לאל על מה שבסוגריים. לרגע לא הבנתי). |