| מחבר |
הודעה |
רונן יצחק
שחקן גיבור

|
פורסם:
ראשון ספט' 05, 2010 ב-07:21 |
 |
Gamescom 2010 נגמר, וכבר אנו ניצבים בפתחה של תערוכה אחרת: Tokyo Game Show אשר תתקיים במהלך 16-19 בחודש זה.
אני פותח את הדיון ממחשב של עבודה, כך שאין לי גישה לאתרים אחרים כדי להעתיק מהם את רשימת המשחקים אשר מיועדים להופיע בתערוכה, אך עדיין קיימת יכולת התייחסות למה שצפוי להופיע בתערוכה.
סוני, למשל, מעבר להופעה של משחקיה הבולטים כמו Motorstorm 3, inFAMOUS, Killzone 3 ועוד, גם הבטיחה חשיפה של משחק בלעדי נוסף שטרם נודע, וההערכות החזקות מדברות על אוסף של ICO ו-Shadow of the Colossus (אישית, אני חושב שזו אפשרות אדירה). וכמובן, The Last Guardian צפוי להראות נוכחות טובה יותר מאשר הראה בעבר. המפיק של המשחק כבר הודיע שהוא יהיה שם כדי להציג משחק, וכמובן שמדובר במשחק הזה.
במקרה של מייקרוסופט, על-פי מה שידוע לי, הדברים יותר עמומים. מלבד תצוגה של משחקיה שכבר נודעו, לא נמסר איזשהו רמז לגבי חשיפות חדשות.
ומה עם נינטנדו? אני מניח שהמקרה דומה למצב של מייקרוסופט בתערוכה. היא בטח תציג את משחקיה העתידיים המוכרים כמו Donkey Kong Returns, GoldenEye 007, Kirby Epic Yarn ועוד. אני גם מקווה שתהיה חשיפה טובה יותר של The Legend of Zelda: Skyward Sword, של אזורים חדשים, וכמו כן, מקווה שיימסרו פרטים חדשים על המשחק הזה.
מה הן ציפיותיכם מהתערוכה? מה אתם הכי מצפים לראות?
|
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון ספט' 05, 2010 ב-07:33 |
 |
|
|
 |
רונן יצחק
שחקן גיבור

|
פורסם:
ראשון ספט' 05, 2010 ב-07:44 |
 |
| GolanBerlin כתב: |
בקשר לנינטנדו, ADi אמר שנינטנדו לא משתתפת בדרך כלל בתערוכה הזאת.
|
זכרתי משהו כזה. נינטנדו הפארשית. |
 |
ADi
שחקן מכור

|
פורסם:
ראשון ספט' 05, 2010 ב-09:34 |
 |
גולן, יא חמוד, איך זכרת? חחח.
אבל כן, נינטנדו לא משתתפת. פעם הייתה לה תערוכה משלה, אבל משום מה זה בוטל.
כרגע אמורה להיות עוד מסיבת עיתונאים שלא ידוע מי ייקח אותה. מה שכן נינטנדו תכריז על משהו ב-29 לספטמבר. אז נחכה ונראה מזה. |
|
|
|
 |
רונן יצחק
שחקן גיבור

|
פורסם:
ראשון ספט' 05, 2010 ב-10:43 |
 |
| ADi כתב: |
|
יש פער גילאים גבוה ביניכם, רד מזה
| ציטוט: |
פעם הייתה לה תערוכה משלה, אבל משום מה זה בוטל.
|
כן, Space World, שלפני כן נקראה שושינקאי (בעידן ה'נינטנדו 64')... חחחחח הנוסטלגיה...
(Space World, איזה שם מטופש לתערוכת משחקים) |
 |
Nimiauredhel
שחקן אלוף

|
פורסם:
ראשון ספט' 05, 2010 ב-14:11 |
 |
ה'משהו' של נינטנדו ידוע מראש: מחיר ותאריך השקה סופיים ל3DS, שבכנות מעניינים אותי יותר מכל דבר אחר שהם יכולים להראות שם. |
|
|
|
 |
lidor_Sa
שחקן גיבור

|
פורסם:
ראשון ספט' 05, 2010 ב-14:16 |
 |
בניגדו לGamescom שהיא תערוכה חדשה וחברות עדיין לא שומרות לה תכנים אקסלוסיביים, TGS כבר ותיקה ואני בטוח שנזכה להפתעות |
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון ספט' 05, 2010 ב-16:56 |
 |
| מה שכן נינטנדו תכריז על משהו ב-29 לספטמבר. אז נחכה ונראה מזה. |
כפי שידידנו מיקי ציין, ה"משהו" שנינטנדו מתכננת ל-29 בספטמבר הוא פרטים אודות מחיר ה-3DS, ומחיר ההשקה שלו, כמפורט בידיעה שהעליתי מזמן באתר, כאן.
| רונן יצחק כתב: |
|
יש פער גילאים גבוה ביניכם, רד מזה  |
 |
|
|
|
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון ספט' 05, 2010 ב-21:48 |
 |
מה אתם אומרים, יש סיכוי ל-Uncharted 3? |
|
|
|
 |
רונן יצחק
שחקן גיבור

|
פורסם:
ראשון ספט' 05, 2010 ב-23:48 |
 |
גולן, אין סיכוי לדעתי. אני לא יודע לאן החבר'ה ממהרים. 'אנצ'רטד 3' יוחזר מתישהו במהלך שנה הבאה.
| Nimiauredhel כתב: |
| ה'משהו' של נינטנדו ידוע מראש: מחיר ותאריך השקה סופיים ל3DS, שבכנות מעניינים אותי יותר מכל דבר אחר שהם יכולים להראות שם. |
הווו שלום גם לך. מי אתה?  |
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
שני ספט' 06, 2010 ב-13:15 |
 |
לפי מה שידוע מייקרוסופט תישא נאום ב-16 לחודש, ותציג את הקינקט וארבעה משחקי קינקט,
וכמובן Halo: Reach ו-Fable III, לא משהו חדש אבל אני רוצה את פייבל!! 3> |
 |
רונן יצחק
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני ספט' 06, 2010 ב-13:30 |
 |
הפאנבואים של ה-360 עקצו אותנו בויגיימס על הדגש שנינטנדו שמה על משחקי קאז'ואל, לכן מצחיק שעכשיו הם חוטפים את אותו הדבר. |
 |
edward
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
שלישי ספט' 07, 2010 ב-13:19 |
 |
בין המגוון הגדול של המשחקים שסוני הולכים להראות, אני מצפה בעיקר לThe Last Guardian, שרק לפי הטיזר שלו נראה לי שווה קניה, ואולי הם אפילו יכריזו על אקסקלוסיבי חדש?
אבל נינטנדו זה משהו אחר לגמרי! יש מלא משחקים מעולים שעומדים לקבל במה, ואני מקווה שנזכה לראות גיימפליי מזלדה SS, גולדן איי ואפיק יארן. |
 |
Meta Ridley
חבר צוות

|
פורסם:
שלישי ספט' 07, 2010 ב-13:20 |
 |
| edward כתב: |
בין המגוון הגדול של המשחקים שסוני הולכים להראות, אני מצפה בעיקר לThe Last Guardian, שרק לפי הטיזר שלו נראה לי שווה קניה, ואולי הם אפילו יכריזו על אקסקלוסיבי חדש?
אבל נינטנדו זה משהו אחר לגמרי! יש מלא משחקים מעולים שעומדים לקבל במה, ואני מקווה שנזכה לראות גיימפליי מזלדה SS, גולדן איי ואפיק יארן. |
ואל תשכח את העובדה שלאסט גארדיאן לא היה בE3 השנה משומה, אז גם אני מצפה לראות אותו.
ונינטנדו אני חושב שלא יהיו שמה, יש להם הכרזה על התאריך של ה3DS בסוף החודש הזה או הבא לא? |
 |
רונן יצחק
שחקן גיבור

|
פורסם:
שלישי ספט' 07, 2010 ב-14:43 |
 |
| edward כתב: |
|
זו גם דעתי! המפיק ידגים אותו באופן אישי על הבמה. יהיה מרשים! |
 |
|
|
|
|