פורסם:
שישי אוק' 01, 2010 ב-14:19
שמתי לב שכאשר כותבים הודעה ב"הודעה מהירה" ואז לוחצים על "שלח תגובה"(כלומר, אם רוצים לערוך את הודעה למשהו יותר מושקע) אז כל מה שרושמים בהודעה המיהירה לא עובר לדף שבו רושמים את ההודעה וזה לפעמים מציק.
בינתיים אם זה קורה לי אז עושים העתק הדבק ונגמר עניין. אבל לעתיד אם תהיה אפשרות שהאתר בעצמו יעביר לי את מה שרשמתי שם זה יהיה ממש טוב ונח.
הממ האמת שלרב אני משתמש או בתגובה מהירה או בתגובה 'המלאה', אבל זה רעיון מעניין,
בעקרון זה לא כל כך פשוט אבל אולי אפשרי בעזרת ג'אווה סקריפט או שימוש בעוגייה וכאלה
הכנסתי לרשימה וכשיהיה לי זמן אנסה, תודה על הרעיון!
פורסם:
שישי אוק' 01, 2010 ב-17:10
אחרי בדיקה קצרה בקוד הבנתי משהו.
זה כבר בערך קיים באתר. אם לוחצים על "תצוגה מקדימה" זה מביא אותי לדף שהו אפשר לכתוב "תגובה מלאה". אבל עדיין אפשר לרשום את זה גם בקוד של הכפתור "שלח תגובה".
כי הכפתור של התצוגה המקדימה מחובר לטופס של שליחת התגובה המהירה - והכפתור של "שלח תגובה"
לא קשור בכלל ולכן אין לו קשר כלל כרגע למה שאתה מקליד בשדה התגובה המהירה.
האמת שאין לי מושג איך לא חשבתי על זה חחח אני מסטול, בכל מקרה הכפתור של התצוגה המקדימה
עושה בדיוק את מה שצריך וזה סתם עבודה מיותרת שאני יכול לנצל את הזמן להמון דברים אחרים ככה
שכרגע עדיף להשאיר את המצב כמו שהוא ואם במקרה אתה מעוניין לעבור ישר לתצוגה המלאה של כתיבת
תגובה באמת תלחץ על הכפתור "תצוגה מקדימה".
צפה בנושא הבא צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה