בבלוג חדשות הגיימינג GameBlog עלו על חשיפה מרעישה למדי: אתר המכירות Amazon העלה בגרסתו הצרפתית עמוד רכישה לכותר בשם Call of Duty: Black Ops 2, שצפוי לצאת בעונת החגים. זהו, אם כן, ה-Call of Duty השנתי. הסדרה חוזרת לתקופת המלחמה הקרה באדיבותה של חברת הפיתוח Treyarch.
ובאמת גולן שראיתי תחשיפה הזו לפני כמה ימים הדבר הראשון שחשבתי בטוחח 1000 אחוז גולן יפרסם משהוא
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
לדעתי עדיף שימישכו את בלאק אופס מאשר מודרן וורפייר שדי מיצה את עצמו(תכלס cod בכללי די מיצה, אבל בלאק אופס פחות),
אז זה נחמד לדעת שאם כבר עוד משחק לפחות המשיכו את בלאק אופס...
אוקיי. זה מדהים. סוף כל סוף, הסדרה משנה נוסחה. הולכים על דבר חדש לגמרי, שמעולם לא נעשה בסדרה. רק חבל שהם לא חיכו לשנה הבאה, ואז זה היה עוד יותר מדהים.
אישית, אני מאד אוהב את כל הקטע של לוחמה עתידנית, בה הטכנולוגיה מגיעה למצב שבה היא שוות ערך לבני האדם, ויכולה להילחם בגזע האנושי בכוחות עצמה.
אני בקרוב אעלה כתבה פובליציסטית לאתר, ובה אני אסביר למה השנה כדאי לכל חובבי ה-FPS לשים עין על Black Ops 2, ולא רק המעריצים המושבעים. נחשפו פרטים רבים על המשחק, ונראה כי הפעם, סוף כל סוף, Call of Duty עולה רמה. החל ממשימות אסטרטגיה בתוך הסינגלפלייר שישפיעו על ההתקדמות במשחק (במקום הקטעים המתוסרטים והמוכנים מראש), ועד ל-Story Mode במצב הזומבים.
eyal708 שחקן מכור
פורסם:
שישי מאי 04, 2012 ב-12:45
נראה די מפגר...
פורסם:
שישי מאי 04, 2012 ב-14:00
סוסים וחייזרים? אולי הפעם המשחק החדש יהיה חדש! :O
בהצלחה לחברה עם זה..
פורסם:
שישי מאי 04, 2012 ב-14:39
אוי אוי אוי....
זה הכל ממני...
_________________ No Copyright Law In The Universe Is Going To Stop Me!!!
צפה בנושא הבא צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה