|
|
|
| מחבר |
הודעה |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון פבר' 17, 2013 ב-03:08 |
 |
הייתי עם אבא שלי ואחותי בקניון, כי הלכנו לסרט. במדרגות הנעות ראיתי אותה לראשונה, עם החברות שלה. כבר שם נדלקתי, והמשכתי לעקוב אחריה בעיניים אחרי שהיא הלכה. כשאכלנו (אני, אבא ואחותי) שאלתי את אחותי אם הבחורה הזאת היתה מהבית כנסת שלו, כי פשוט היא היתה ממש דומה למישהי מהבית כנסת. היא אמרה שלא.
בהמשך ראיתי אותה עוד פעם בתור לכרטיסים, והבנתי שהיא גם הולכת לסרט ודי התרגשתי (LOL?), ועלינו לתור לפופקורן. אבא שלי כבר נכנס לאולם, ואחותי קנתה קולה. אני נשארתי ליד המדרגות כי חיכיתי שהיא תבוא, עדיין לא בטוח אם אני מחכה רק כדי לראות אותה שוב או כדי לנסות לדבר. אמרתי לעצמי שאם הייתי עם חבר שלי, היה לי אומץ לגשת אבל אני מתבייש כי אני עם המשפחה. אבל משום מה זה התחיל לזרום אצלי, ואחותי שאלה אותי (לאחר שסיימה לקנות את הקולה) למי אני מחכה בדיוק, אמרתי "לא, סתם" ונכנסתי איתה לאולם. אמרתי לאחותי ששאלתי אותה אם הזאתי היא מישהי מהבית כנסת כי אני רוצה להתחיל איתה, ואחותי אמרה "אה, סליחה". שמתי את הדברים ליד אבא שלי באולם, ואילתרתי "אני כבר חוזר, אני הולך לשירותים".
עכשיו זה יישמע כמו קטע מהסרטים, חחחחחחחחחחח, אל תצחקו עליי: התחלתי לצאת מהאולם בסוג של ריצה, ונתקלתי במישהו (מה לעשות, התרגשתי, זו פעם ראשונה), צעדתי אל מחוץ לאולם כשאני מסדר את הסוודר ואומר לעצמי "אני נראה טוב", ויצאתי מהאולם. ראיתי אותה עם החברות שלה, ופשוט ניגשתי.
"סליחה? את מתפללת בבית כנסת גבורת מרדכי?".
היא התחילה לחייך, ובת'כלס היא חייכה **כל** השיחה, ואמרה "לא".
"פשוט את נראית לי דומה למישהי מהבית כנסת שלי".
כמה שניות של שתיקה, עדיין מחייכת. "כן...".
חברות שלה מסתובבות אליי, מבינות מה הולך (אני מתפדח בטירוף בגלל זה), ונראה לי ששמעתי אחת מהן אומרת "אוי...".
"אהה.. בת כמה את?".
"18".
"אני גולן... אני... אה... אני... אני... אה..." וככה ממשיך לגמגם, מסתכל קצת על החברות שלה מרוב בושה.
עדיין מחייכת. "יש לי חבר. אבל תודה".
ואז אמרתי "תודה", אני חושב, ופשוט חזרתי לאולם, בהלם מעצמי.
 |
נערך לאחרונה על-ידי GolanBerlin בתאריך ראשון פבר' 17, 2013 ב-18:00, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
 |
zaom
שחקן אלוף

|
פורסם:
ראשון פבר' 17, 2013 ב-08:58 |
 |
|
|
 |
Anbu
שחקן גיבור

|
פורסם:
ראשון פבר' 17, 2013 ב-09:21 |
 |
איך אומרים דווד... על כל ה100 לא שתשמע מבחורות תמיד יש אחת שתגיד כן =P
גאים בך גולן!! |

|
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
ראשון פבר' 17, 2013 ב-11:24 |
 |
על דאגה תתאמן תשתפר, תכיר בנות לא חובה שיהיו חברות שלך אלא ידידות וזה יעזור לך עם הביטחון העצמי שלך ליד בנות ולא תתרגש מלדבר איתן כי מה לעשות בנות קולטות חוסר ביטחון.
ומשם אין מה לעשות תצטרך כמו שחכם חנוכה מעלי רשם, לזרוק מאה חכות אולי יותר ואתה תמצא משהיא. |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
ראשון פבר' 17, 2013 ב-16:08 |
 |
כן חייבים לשלוח טניטקלים לכל עבר, כמו גרורות של סרטן
בסופו של דבר יצא משהו, מה שכן טוב של התביישתה למרות הגמגום, הצעד הראשון הוא הכי קשה.
דרך אגב תזכיר לי מה הגיל שלך? אני הייתי ממליץ לך, אם אתה יודע את הגיל של הבחורה שאתה רוצה להתחיל איתה, שהיא לא תיהי מעל הגיל שלך כי בנות מחפשות בנים גיל שלהן או מבוגר יותר ברוב המקרים כמובן. |
|
 |
EpicShow
שחקן גיבור

|
פורסם:
ראשון פבר' 17, 2013 ב-16:34 |
 |
וואללה, תהיה מבסוט שעשית משהו, זה כבר חצי דרך
החלק הקשה מאחוריך, בהצלחה בשאר
ועצה להמשך, כלורופורם לא יעיל כמו שהטלוויזיה עושה את זה, זה לוקח כמה דקות, למדתי את זה בדרך הקשה :\ |
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
ראשון פבר' 17, 2013 ב-17:01 |
 |
SAY WHATTTTTTTTTTTT?
I HOPE YOUR NOT SERIES? |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
ראשון פבר' 17, 2013 ב-17:38 |
 |
| EpicShow כתב: |
| ועצה להמשך, כלורופורם לא יעיל כמו שהטלוויזיה עושה את זה, זה לוקח כמה דקות, למדתי את זה בדרך הקשה :\ |
אמרתי לך כלורופם לא עוזר בשיט, רק רופיס. פלאפ אחד במשקה והכל משתנה לטובה. |
|
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון פבר' 17, 2013 ב-17:39 |
 |
תודה לכולם.
אני יודע שזה נשמע מפגר, אבל עדיין קשה לי להתגבר על זה. היא היתה ממש יפה וחמודה, ממש מיוחדת כזאת. זה ממש מבאס.
ואני אהיה בן 18 בפסח, כלומר חודש הבא (ניסן). |
|
|
|
 |
hcsp1
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון פבר' 17, 2013 ב-17:40 |
 |
כל הכבוד על הניסיון! שיהיה בהצלחה בפעמים הבאות!
להגיד את האמת? "סליחה, את מתפללת בבית כנסת ככה וככה..." זו אחלה דרך לפתוח שיחה. אני לא צוחק או מסתלבט או משהו כזה, זו באמת אחלה דרך לדעתי. אני אנסה את זה בפעם הבאה שאחד מחבריי יבקש ממי משפטים להתחלה עם בחורות  |
_________________ No Copyright Law In The Universe Is Going To Stop Me!!!
 |
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
ראשון פבר' 17, 2013 ב-17:48 |
 |
| GolanBerlin כתב: |
תודה לכולם.
אני יודע שזה נשמע מפגר, אבל עדיין קשה לי להתגבר על זה. היא היתה ממש יפה וחמודה, ממש מיוחדת כזאת. זה ממש מבאס.
ואני אהיה בן 18 בפסח, כלומר חודש הבא (ניסן). |
לומר לך דוגרי, אין כזה דבר משפט פתיחה אלא כמה אתה מקרין ביטחון עצמי ואם יש חיבור...
אני יכול לומר לך שאני צחקתי על מישהיא פשוט התפוצצתי עליה מצחוק על טעות שעשתה ויצא מזה משהוא.
הדבר הכי חשוב שתעשה זה לעבוד על הביטחון העצמי שלך בכלל ועם בנות במיוחד, תכלס כל השאר יבוא לבד בזמנו.
ולגבי השאר גולן יכול להיות שזה ישמע כנגד כל הדיון הזה אבל אתה דתי לא? אין איזה קטע של שידוך? כאילו זה לא מקובל להתחיל אצלכם עם בנות. |
|
|
 |
GolanBerlin
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון פבר' 17, 2013 ב-17:50 |
 |
הראל, תודה!
יניר, ממש לא... נראה לי אתה חי קצת בסרט, חחחח... שידוך זה כזה גיי.
ואיך להתגבר על זה? אני עדיין ממש עצוב ומתגעגע אליה.  |
|
|
|
 |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
ראשון פבר' 17, 2013 ב-18:04 |
 |
האמת שעכשיו הזכרתם לי קטע מצחיק ברמות שחבר שלי מהתיכון סיפר אז - ציז זה היה לפני 14 או 15 שנה בערך, אני הולך למות .
בכל מקרה הוא התחיל עם בחורה ברחוב שהלכה עם כלב, הוא אמר לה "איזה כלב חמוד יש לך" היא ענתה לו "תודה" ואז הוא דופק יציאה "אבל לא חמוד כמוך", היא ישרה מבט אליו ואמרה לו "אתה משווה אותי לכלב?"
 |
|
 |
hcsp1
חבר צוות

|
פורסם:
ראשון פבר' 17, 2013 ב-19:11 |
 |
גולן, אני לא מומחה בזה או משהו אבל הכי טוב שאני יכול להציע לך במקרה כזה ואתה כל הזמן חושב על המקרה ועליה זה פשוט לנסות ולהדחיק את הזיכרון הזה עד כמה שאתה יכול. תבלה עם חברים או משהו וזה כבר יעבור לך. אני לא מעודד אותך לנטוש אהבה לתמיד או משהו כזה, פשוט... לקבל ולהמשיך הלאה. אתה תמצא את האחת שלך יום אחד והיי לך תדע, אולי זו אפילו תהייה היא במקום והזמן הכי פחות צפויים. ככה או ככה שוב סחטיין שניסית!
איתי, בונא אני צוחק פה כמו מטורף ממה שכתבת פה! זה ענק! |
_________________ No Copyright Law In The Universe Is Going To Stop Me!!!
 |
|
|
 |
Yanivle
שחקן גיבור

|
פורסם:
ראשון פבר' 17, 2013 ב-20:07 |
 |
קח את זה בקלות.
אני לא חושב שיש מישהו שבאמת הלך לו בפעם הראשונה שדיבר עם בחורה..
ובאופן כללי יש בחורות שהיו עושות ממשפטים כאלו מטעמים, אחרות לא וכולי
ובעקרון "משפט פתיחה" או איך שלא תקרא לזה, זה באמת דבר שמשמעותי,
לכן, אם להבא תראה בחורה נחמדה בקולנוע או וואטאבר, במקום לגמגם או לחשוב
על משהו דבילי לומר פשוט תתקל בה "בטעות", תגיד שאתה מצטער ומשם תגלגל שיחה,
תגיד לה איך קוראים לך ושאל איך קוראים לה ובעיקר תנסה לדבר על דברים שיעניינו אותה..
נגיד לאיזה סרט הולכת ודברים לא פולשניים מידי lol
באמת שזה תלוי בסוג הבחורה, איפה אתה פוגש אותה..
למשל להתקל באיזו פרחה כנראה יגרור אלימות כלשהי
בעיקר הרבה בהצלחה |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|