הדף נטען.. המתן בבקשה!

הדף עדיין לא מופיע? לחץ כאן

אינדקס הפורומים של ConSouls
!בדקו איך אתם יכולים לתרום לאתר
 חזרה לאתר  •  אינדקס הפורום  •  צ'אט  •  שאלות נפוצות FAQ  •   חיפוש בפורום  •  רשימת חברים  •  קבוצות משתמשים   •  הרשמה  •  פרופיל  •  התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות  •  התחבר
 תמיכה בIOS צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם

פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב
מחבר הודעה
Yanivle
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שלישי מאי 31, 2011 ב-19:35 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

היי

יכול להיות שזה רק אני, אבל שמתי לב שלגלוש מהאייפון לאתר/פורום שלנו לא כזה נוח, מכיוון שאין לו גרסת iPhone, או שפשוט כל טעינת עמוד יוצאת כמעט 1MB, שזה באסה ואיטי.

הצעה - ישנה אפליקציה מעולה (לא חינמית לצערי) שאני משתמש בה באייפון, שמה הוא Tapatalk- זוהי תוכנה למכשרי אייפון, אנדרויד, בלאקברי ונוקיה, שעיקר מטרתה הינה גישה נוחה, מהירה ואיכותית לפורומים מבוססי vBulletin, IPBoard, phpBB וגם SMF. מה הכוונה? התוכנה לא טוענת את כל הדף, אלא רק את החלקים העיקריים ששוקלים מעט, וגם ממש נוח לגלוש ככה בפורומים שונים

אם אני לא טועה, הפורום שלנו מבוסס phpBB, מה שנותן אפשרות להפעיל את התוכנה דרך אתר tapatalk.com.

אגב- אני לא בא לפרסם את התוכנה או משהו כזה, האינטרס היחיד שלי הוא נוחות גלישה בפורום גם כשלא נמצאים ליד מחשב נייח/נייד..
Slim
מנהל אתר
מנהל אתר

הודעהפורסם: שלישי מאי 31, 2011 ב-20:10 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

היי, בעבר האמת בדקתי כל מיני סוגים של דברים בסגנון וגם בעבר היה לנו סקריפט "שפישט"
את הפורום לגלישה, אבל אני לא זוכר מה הסיבה שהוא לא עובד היום, לאתר אגב יש לנו גרסה חלקית ופשוטה
לעיון מפלאפונים ישנים (או מעדכניים שפשוט רוצים ידיעות/כתבות/ביקורות נטו) Smile

תודה על ההמלצה ואני בהחלט אבדוק אותה! אם תמצא עוד אופציות או דברים שימושיים בסגנון
תרגיש חופשי לשלוח אלי ואני אבדוק, אני תמיד משתדל לשפר את האתר והפורום בכל דרך אפשרית Wink

עריכה:  בדקתי, בהחלט נראית מעניינת ויש גם גרסה לאנדרואיד, המחיר הוא 3$ (כ-10 ש"ח) שזה ממש לא נורא Smile
אני בודק איך להפעיל את זה גם אצלנו, מקווה שזה עובד טוב עם עברית

אני אנסה לחפש שוב סקריפטים בסגנון של מה שהיה לנו פעם לספר אפשרות גלישה נוספת מפושטת בפורום לניידים

שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שלישי מאי 31, 2011 ב-20:57 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

גם למי שלא רוצה לשלם () יכול להשיג את האפליקציה לבלאקבארי, אייפון, אנדרויד ונוקיה

לפי דעתי הדבר הכי טוב שאפשר לעשות זה לבדוק האם יש סקריפטים חדשים שמזהים גלישה מסלולר גם בלי התוכנה הזו, הבעסה היחידה שאם באמת רוצים לעשות את זה, זה בטח לא מעט עבודה בשדרוג המערכת..
הצג הודעות מלפני:      
פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב

קפוץ אל:   

צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה