|
|
|
| מחבר |
הודעה |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
רביעי מרץ 30, 2011 ב-11:49 |
 |
מייקרוסופט מתכוננים לעידכון הבא של האקס בוקס 360, בתיכנון לבקש מתנדבים מארה"ב שיעזרו להיות הטסטרים של הפורמט החדש של התוכנה והדיסקים.
ע"י כך שאותם מתנדבים ירשמ ל MICROSOFT CONNECT WEBSITE וימלאו שאלון אותם מתנדבים שעליהם בעצם נבדק הפורמט יקבלו קדימון של העידכון, כמובן תהיה העדפה למשתמשי הXBL GOLD על פני XBL SILVER.
כל משתתף בעידכון יקבל עותק של HALO REACH וכניראה עוד כמה צופרים, אבל אליה וקוץ בה התוכנה היא עם סיכונים במהלך כל הרישומים מייק לא מתחייבים לתקן מכשיר שנהרס בגלל עידכון שלא נבדק והרבה מאותם אנשים שנרשמו יהיו עם מכשירים הרוסים.
כרגע לא נאמר מה נקבל יותר בעידכון עם זה יותר מקום או אבטחה אבל אפשר לנחש שהמטרה היא לשפר את האבטחה של המכשיר עם שיפור בכמות המידע שאפשר לשים במכשיר עידכון כזה הוא מבורך כי כבר מזמן משחקים הגיעו למיצוי של 8 גיגה.
הסבר על העידכון בהמשך. |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
נערך לאחרונה על-ידי Yaniryb בתאריך רביעי מרץ 30, 2011 ב-12:14, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
רביעי מרץ 30, 2011 ב-11:51 |
 |
ראיתי את הפרסום, נשמע שווה לאללה!! חבל שזה סגור רק לתושבי ארה"ב ((( |
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
רביעי מרץ 30, 2011 ב-12:13 |
 |
אז עידכון מהיר ביותר: C4Eva שהוא סוג של פורץ רשמי כבר הסביר בצורה די פשוטה מהוא העידכון ופירוט של שמו מה יעשה יוסיף וכו'.
השם של העידכון יהיה כניראה XGD3 אתם כניראה שואלים מה זה בדיוק טוב דקה ואני מסביר. העידכון כניראה יגיע באפריל/ תחילת מאי.
כרגע לכל מי שלא יודע אנחנו משתמשים בפורמט: XGD2 שברגום XBOX GAME DISK 2, מה שאומר שהדיסק מוגבל לIMAGE של 6.8 גיגה.
הפורמט החדש XGD3 מציע בעצם עוד גיגה נוסף ויגיע בערך לכמות מקום של 7.8 גיגה.
כמובן שהגיגה הנוספת תשמש למפתחים ובנוסף לבדיקות כנגד פיראטים שמייק יוסיפו שם.
כרגע כל דיסקי XGD3 IMAGE (גם אם יצליחו לקרוא בדרך הרגילה) לא ניתנים להשיג תדיסקים האלה או לצרוב אותם בדרך הרגילה של דיסקים כפולי שיכבה מכיון שהם מחוץ לכמות המידע של הדיסק, כביכול נדחסו למקסימום בקצוות אם לא הבנתם אני מסביר בסעיף הבא לא לדאוג .
במהלך תהליך ההכנה של הדיסק הכוונה היא תהליך הכבישה(מקווה רשמתי נכון) בצורה וירטואלית דוחפים בצורה מקסימלית את המידע לקצוות של הדיסק תהליך האישור שהדיסק מקורי(מה שהיה עד היום) ומצד שני המנגנון של Anti-Piracy הכל באותו 1 גיגה.
כרגע בגלל שאותם אזורים שמייק דוחפת את המידע הזה בדיסקים כיום הם אזורים שאינם ניתנים לקריאה משמע אזור ריק במצב הקיים לא ניתן לצרוב את הדיסקים ולהפעילם על קונסולות XBOX מכיון שהמכשיר יחפש תמערכת.
במצב הקיים מייקרוסופט מצאו דרך לחסל כמעט סופית את הפריצות הקיימת במערכת האקס בוקס.
אבל כל משתמשי XBOX 360 JTAG לא צריכים לפחד כי הדבר לא נוגע להם והם יכולים לקפץ להם בשמחה בהמשך חייהם.
מעבר לזה העידכון יעבוד על כל מערכות הXBOX מהישנות ביותר עד החדשות ומשחקים ישנים יפעלו גם במערכת החדשה כניראה. |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
|
|
|
|
|
צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|