קונאמי הכריזו היום בכנס הE3 שלהם על קולקשן של משחקי מטאל גיר. האוסף יכלול בתוכו את MGS2,MGS3 ופיס וולקר שיצא שנה שעברה לPSP.
הקולקשן לא יכלול תמיכה ב3D.
סוף סוף זו ההזדמנות שלי להשלים את הסידרה הזו כמו שצריך.
ומאטה שחכתה שיש את הריימיק של MGS1 שיצא לקיוב שניראה ממש סבבה גם היום, אז כן אפשר לעשות לו שדרוג גרפי רציני השאלה כמה הם רוצים לעשות את זה.
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
Meta Ridley חבר צוות
פורסם:
שישי יונ' 03, 2011 ב-19:04
Yaniryb כתב:
סוף סוף זו ההזדמנות שלי להשלים את הסידרה הזו כמו שצריך.
ומאטה שחכתה שיש את הריימיק של MGS1 שיצא לקיוב שניראה ממש סבבה גם היום, אז כן אפשר לעשות לו שדרוג גרפי רציני השאלה כמה הם רוצים לעשות את זה.
לא לזה התכונתי הכוונה שלי שאפשר לשדרג תמנוע הגרפי שלו והמשחק יהיה טוב.
לנינטנדו אין בעלות על שידרוגים גרפים שיעשו למשחק אלא רק לטוין סניקס.
ככה שחבל כי אני הפסדתי את המשחק הראשון וכרגע בעיתי בשבילי להשלים אותו.
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
בתור פאנבוי של MGS אני קונה כאילו פאקניג MGS3 בHD
הא ואני גם קונה את ZOE HD
פורסם:
שני יונ' 06, 2011 ב-01:20
אני קונה את זה בגלל שאף פעם לא שיחקתי ב2, 3 ופיס ווקר. אחלה הזדמנות עכשיוץ
פורסם:
שני יונ' 06, 2011 ב-05:22
ייתכן שזה שווה קנייה בשבילי, בגלל ש3 זה הראשון ששיחקתי בו לפני הרבה שנים ולא אהבתי אותו מאוד אפילו שסיימתי אותו. עככשיו אני יכול להשלים. בנוסף גם לא שיחקתי בפיס וולקר.
2 כן סיימתי אבל.
פורסם:
שלישי יונ' 14, 2011 ב-22:03
יש איזשהו קשר בין MGS1 ל2??
אני חושב שאני אביא אותו... 25 פאונד זה לא כזה נורא לשלושה משחקים חח
פורסם:
שלישי יונ' 14, 2011 ב-22:14
Anbu כתב:
יש איזשהו קשר בין MGS1 ל2??
אני חושב שאני אביא אותו... 25 פאונד זה לא כזה נורא לשלושה משחקים חח
בטח, 2 מתרחש כמה שנים אחרי המשחק הראשון. כדאי לשחק בו או לפחות לברר על העלילה של המשחק. ואני קונה את זה כי שיחקתי רק כמה שעות ב2 וב3 ופיס ווקר לא יצא לי.
פורסם:
שני יונ' 20, 2011 ב-10:42
סרטון גיימפליי מפיס וולקר, רק חבל שמי שמשחק דיי אפס. והגרפיקה עדיין נראית פספיית.
פורסם:
שבת אוג' 13, 2011 ב-23:01
קוג'ימה חשף קצת דברים בקשר למשחק:
הגרסא היפנית של המשחק תכלול קוד לMGS1,בנוסף לMGS2 סאבסטנס (גרסא בה היו שיפורים למשחק) וMGS3 סאבסיסטנס,שבנוסף כוללת בתוכה את שני המשחקים הראשונים בסדרה. אך הגרסא היפנית לא תכלול בתוכה את פיס ווקר.
הגרסא האמריקאית לא תכלול את MGS1,אך תכלול את כל המשחקים שצויינו למעלה בנוסף לפיס ווקר.
בנוסף תמונות של הגביעים אם זה מעניין מישהו.
פורסם:
ראשון אוג' 14, 2011 ב-08:50
אני כל כך קונה את הדבר הזה
הלוואי שיהיה קודי הורדה למגס2 ו3 לויטה וסנכרון בין הגביעים של שתי המערכות.
צפה בנושא הבא צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה