|
|
|
| מחבר |
הודעה |
ZeldaOfTime
שחקן אלוף

|
פורסם:
שני יול' 02, 2012 ב-14:24 |
 |
היי,
מאיפה אני יכול לקנות משחקים לסוני 3? במחירים נורמלים? |
|
|
|
 |
hcsp1
חבר צוות

|
פורסם:
שני יול' 02, 2012 ב-14:45 |
 |
באינטרנט, אני ממליץ על zavvi.
אם אתה מחפש חנויות בארץ בכל זאת אז אנדרדוג בתל אביב |
_________________ No Copyright Law In The Universe Is Going To Stop Me!!!
 |
|
|
 |
Meta Ridley
חבר צוות

|
פורסם:
שני יול' 02, 2012 ב-16:14 |
 |
א' סוני 3. NERD MODE ENGAGED. סוני זאת הפאקינג חברה. UGH שונא את זה שכולם בישראל קוראים לזה סוני, למרות שלמכשיר קוראים פלייסטיישן.
ב' אם אתה רוצה להזמין מהארץ, האתר הכי זול שאני מכיר זה PC גיימס. יש להם מחירים דיי טובים
ג' אם אתה רוצה להזמין מחו"ל, למשחקי אירופאיים אני ממליץ על זאבי, ולמשחקים אמריקאיים אני ממליץ על VGP (למרות שיש בVGP עלות משלוח של 7.5 דולר בערך). |
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
שני יול' 02, 2012 ב-19:26 |
 |
אמרו פה את הרב, חלק מהמשחקים אפשר לקנות ב-PSN (פשוט מורידים הכל להארקדיסק) במיוחד כשיש מבצעים
Zavvi כפי שאמרו מציע מחירים -מאוד- יפים לעותקים אירופאיים (ואם תחליט לקנות משם נשמח אם לפני הרכישה תלחץ
על פרסומת שלהם אצלנו או על הלינק הזה) והמון מבצעים
כמו כן, יש גם את ShopTo (תוכל למצוא פרסומות שלהם אצלנו גם וזה הלינק), שגם מוכרים עותקים אירופאיים ויש
להם מחירים יפים ומבצעים שונים
וגם באיביי אפשר למצוא פה ושם דילים נחמדים (במיוחד על משחקי יד-שנייה)
ב-mediagame ראיתי שיש משחקים משומשים (רובם ישנים או לא מוצלחים במיוחד אבל אולי תמצא משהו שמעניין אותך)
די בזול החל מ-20 שקל ומעלה (ככל שהמחיר עולה בד"כ המשחקים יותר שווים), מחירים של משחקים חדשים יקרים יותר
כמו רב החנויות בארץ (תוספות שונות של משלוח, מכס/מעמ' וכו') ויש עוד כמה חנויות כמו פיסי גיימס שאפיק הציע שהן סבבה
ומציעות מחירים יחסית זולים יותר |
 |
|
|
|
|
|
צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|