| מחבר |
הודעה |
slix1000
שחקן חדש

|
פורסם:
שבת פבר' 11, 2012 ב-20:20 |
 |
אני לא בטוח מה זה אומר אבל באתר הראשי של פלייסטישן בישראל מופיעות תמונות של הויטה ושל Uncharted לויטה .
יתכן שישפאר מתחילה בשיווק של הויטה .
חוץ מזה שרשת באג הכריזה בעלון שלה שהיא עומדת להפיץ את הויטה בתאריך הפצתה בחו"ל 22.2.12 .
יכול להיות שסוף סוף קונסולה שמוכרזת בחו"ל תגיע לארץ ביבוא רשמי או לפחות ביבוא רציני בתאריך ההפצה בחו"ל .
שלחתי הודעה לישפאר בנוגע לזה אם אקבל תשובה אצרף אותה . |
|
|
|
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
שבת פבר' 11, 2012 ב-20:37 |
 |
היי, ברוך הבא לאתר, לפורום ולקהילה
בעקרון יש דיון רשמי 'דביק' (בחלק העליון של פורום PS) שמוקדש לויטה אבל אני ארשה הפעם
את המשך הדיון בקשר להפצה של הקונסולה בארץ לבינתיים גם כאן
סביר להניח שיהיו חנויות ורשתות שייבאו את הקונסולה בהשקה לארץ, השאלה אם יהיה גם יבוא רשמי
ולשם כך ישפאר או באג הן בהחלט נציגות אפשריות, בכל מקרה זו לא הקונסולה הראשונה שהופצה בארץ
ביבוא רשמי כי גם ה-PS, ה-PS2 וה-PS3 למיטב ידיעתי הופצו/מופצים בארץ בצורה רשמית  |
 |
slix1000
שחקן חדש

|
פורסם:
ראשון פבר' 12, 2012 ב-11:12 |
 |
היי Slim
אני לא באמת משתמש חדש . אני פשוט חזרתי לאתר אחרי שהרבה זמן עבר .
הייתי עוקב אחרי האתר הקודם שלך של הגיים קיוב ורק עכשיו התפנה זמן לחזור לאתר .
בכל מקרה כוונתי היתה שזו הקונסולה הראשונה שמושקת בארץ באותו התאריך שמושקת בחו"ל .
כמובן שכל סדרת הפלייסטישן מופצת פה רשמית ע"י ישפאר .
עוד לא קיבלתי תשובה מהם אבל כשאקבל אוסיף פה את תגובתם .
בינתיים שלחתי גם מכתב לבאג כדי לברר האם היבוא של הויטה הינו ע"י ישפאר או על ידם . |
|
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
ראשון פבר' 12, 2012 ב-22:53 |
 |
ברוך השב,
בנוסף יכולה ליצור קשר עם ישפאר ישירות וככה הייתה נגמרת הדילמה שלך לגבי עם זה רשמי או לא.
בנוסף לזאת קונסולות כמו אקס בוקס וגם ווי נמכרו בארץ באותם תאריכים כמו בחול או מספר ימים די מועט אחרי ביבוא רשמי של כל החניות הגדולות שמוכרות קונסולות כמוצרי דגל.
אגב הם אמרו מה המחיר שלהם לוויטה? |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
slix1000
שחקן חדש

|
פורסם:
שני פבר' 13, 2012 ב-19:18 |
 |
קיבלתי הודעה קצרה מבאג בנושא הויטה שכללה פירוט נרחב וכללה רק מילה אחת : כן .
לא ממש טורחים שם לענות על הודעות באופן נורמלי .
בכל מקרה כנראה שהכוונה היתה שהויטה אכן תמכר בבאג בתאריך 22.2.12 .
אם הכוונה היתה שגם היא באחריות ישפאר אני לא יכול להתחייב .
ו yaniryb בתור אחד שקנה ווי בין הראשונים בארץ , מחנות שמתמקצעת בגיימינג , אני יכול להבטיח לך שמאז שהווי הושקה ועד שהיתה לי הזדמנות לקנות ווי מחנות לקח חצי שנה .
וזה לא בגלל שלא היה לי כסף , אלא בגלל שאף אחד לא היה מסוגל להשיג אחת .
שילמתי אז משהו בסביבות ה 2600 ש"ח בשביל ווי ( מחיר מופקע לגמרי ) אבל הייתי חייב את הווי שלי . |
|
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
שני פבר' 13, 2012 ב-19:46 |
 |
נו באמת באותה תקופה זה הייה ממש קשה להשיג ווי בכלל ובגלל שזה יבוא לא רשמי אז חניות היו צריכים להשיג מהפרורים שהיו על המדף במדינות אחרות.
וברור שימכרו את זה בארץ במחיר מופקע כשיש ביקוש גבוהה וההיצא נמוך אז המחיר בהתאם.
לי קנו בארה"ב וחיפשו לי ב-5 חניות (שני סטיטים) ורק בחנות אחת הייה להם ווי וגם זה הייה האחרון שהייה להם על המדף.
מה שאני בא לומר פה זה שהווי בתחילת דרכו זו לא דוגמא.
לגבי הוויטה VGS התחילו לתת תמונות מצב ראשונית לגבי הויטה מחיר לWIFI 1700 שקל ו 1800 שקל ל3G. |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
edward
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
שלישי פבר' 14, 2012 ב-14:38 |
 |
חזרתי עכשיו מצרפת ומצאתי שם בחנות אחת PS ויטה להתנסות, ולמרות ששיחקתי ממש כמה דקות יש לי רשמים-
קודם כל, המכשיר מעוצב בצורה מקסימה, קומפקטי, המסך מגע הקדמי נוח ממש כמו של סמארטפון, והמקשים נמצאים במקומות הגיוניים.
נקודה חלשה היא הג'ויסטיקים, שלמרות שזה רעיון טוב לשים שניים מהם, לי באופן אישי הם לא היו נוחים, אבל יכול להיות שזה עניין של הסתגלות.
התפריט נוח להתמצאות, למרות שזה קצת מבלבל שיש כמה דפים.
יצא לי לשחק בדמו של ריל פייטרס שהיה משחק חמוד, אבל הייתה איזה בעיה בנוגע לתזוזה של המכשיר שהזיזה את כל המתרחש על המסך בצורה לא נוחה, כנראה משהו שאפשר לשנות בהגדרות.
בגדול, מכשיר חמוד, אבל מנסה יותר מדי לשמש כסמארטפון וזה פוגע בשימוש שלו כקונסולה. אולי ברגע שיצאו עוד כמה משחקים ששווים משהו חוץ מהאנצ'רטד אני אשקול קניה....
חח משעשע, ראיתי את הכותרת ומיד נכנסתי, בלי לדעת על מה הדיון בכלל... יש אפשרות להעביר את הפיסקה שלמעלה לנושא הראשי של הפס ויטה? |
 |
slix1000
שחקן חדש

|
פורסם:
שבת פבר' 18, 2012 ב-19:30 |
 |
היי חדשות טובות .
מסתבר שישפאר אכן תפיץ את הויטה כבר מה 22.2 .
בידיעות אחרונות פורסם על מבצע שעושה ידיעות אחרונות וישפאר לתת במתנה 10 קונסולות ויטה פלוס שלושה משחקים ( מתוך ניחוש המשחקים הזולים ביותר כמו Little Deviants וכאלה ) .
ככה שכנראה ויהיה מלאי סביר בארץ כבר בהשקה . |
|
|
|
 |
|
|
|
|