לא יודע אם יש למשחק הזה כבר נושא אז פתחתי...
מקס פיין 3, ההמשך המצופה לצמד המשחקים המצליח אושר רשמית אחרי לא מעט דחיות למרץ 2012!
עם ההכרזה הגיע גם טריילר חדש:
_________________ No Copyright Law In The Universe Is Going To Stop Me!!!
Anbu שחקן גיבור
פורסם:
חמישי ספט' 15, 2011 ב-12:24
ואאא נראה אדיר לגמריי!
עכשיו שרק יוציאו את 1 ו2 בHD ואני אהיה מאושר ^^
ואאא נראה אדיר לגמריי!
עכשיו שרק יוציאו את 1 ו2 בHD ואני אהיה מאושר ^^
אין צורך להוציא את שתי הקלאסיקות האלו לקונסולות הHD שתי המשחקים האלה ניראים לטעמי עדין מעולה.
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
shgadlic אחראי פורום
פורסם:
רביעי ספט' 21, 2011 ב-23:45
הולי שיט, זה היה פשוט ....
BETRAYAL!!
_________________ The Church of the Flying Spaghetti Monster
The Out Campaign: Scarlet Letter of Atheism
לא יודע למה אבל משהוא בשליטה לא זורם לי וזה די הורס לי תמשחק.
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
צפה בנושא הבא צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה