הדף נטען.. המתן בבקשה!

הדף עדיין לא מופיע? לחץ כאן

אינדקס הפורומים של ConSouls
!בדקו איך אתם יכולים לתרום לאתר
 חזרה לאתר  •  אינדקס הפורום  •  צ'אט  •  שאלות נפוצות FAQ  •   חיפוש בפורום  •  רשימת חברים  •  קבוצות משתמשים   •  הרשמה  •  פרופיל  •  התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות  •  התחבר
 עזרה בקניית סטרימר לסלון צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם

פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב
מחבר הודעה
JayJayDimaggio
שחקן מכור
שחקן מכור

הודעהפורסם: שני יול' 16, 2012 ב-09:05 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

רציתי לקנות סטרימר לסלון ובתור התחלה אין לי כל כך מושג מה כדאי לקנות ומה אני אמור לשאול את עצמי.. שמעתי על Xtreamer Prodigy, Boxee Box , pop corn אבל באמת שאני לא יודע כל כך מה ההבדלים ביניהם ומה אני אמור לבדוק בהבדלים (עיינתי בטבלאות השוואה אבל לא ידעתי במה להתמקד)

כמובן שתמיכה בכתוביות בעברית חשובה לי, כמו כן ניגון קבצי MKV שאני מניח יש לכל מזרימי המדיה.
עוד דבר שאני לא רוצה ליפול בו זה איכות הקליטה של רשת האינטרנט בבית - הסלון שלנו נמצא בקומה התחתונה לעומת המחשב והראוטר שנמצאים בשניה, חיברתי את הפליסטיישן באופן חד פעמי בסלון והוא אכן קלט את החיבור אינטרנט. לכן אני מחפש מזרים מדיה שיקלוט wifi בצורה טובה בלי צורך לחבר אליו כבל רשת מהקומה העליונה.

עוד שאלה, ישנם מזרימי מדיה עם HDD מובנה ? איזה נפח ?

מקווה שאוכל למצוא כאן עזרה או לפחות כיוון כלשהו,

תודה !

נ.ב צירפתי לינק לתמונה שמפרטת את ההבדלים בין הסטרימרים הקיימים בשוק. (זה ענק)

http://www.hometheater.co.il/images/articles/ziv_r/generic-temp- pics/A73.png

מנהל אתר

הודעהפורסם: שלישי יול' 17, 2012 ב-13:02 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

משום מה הוא לא נותן לראות את התמונה, נראה לי שזו הטבלה בעמוד הזה:  http://www.hometheater.co.il/article02195

אני לא יכול לעזור לך יותר מדי כי לא יצא להתעניין בסטרימרים עדיין (אין לי עוד צורך) אבל תעשה מחקר קטן
על התחום, מחירים שבהם הסטרימרים נעים (כמובן אם יש לך אפשרות לרכוש מחו"ל - אם אתה או חבר\קרוב
טס או מגיע מחו"ל זה יכול להיות משתלם) ומה כל אחד מציע היום, אתה יכול להשתמש בזאפ למשל
כדי להשוות גם כן: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-mediaplayer
הכתבה שיש שם קצת מיושנת (כתוב מ-2010 נדמה לי) וכל הזמן יוצאים דגמים חדשים וכאלו ישנים יורדים במחיר ו\או מוחלפים לפי מה שיצא לי לראות Smile

תעשה באמת כמה נקודות שהן הכי חשובות לך במכשיר, נראה שרב הסטרימרים היום תומכים באמת
גם ככה בכל סוגי הקבצים והקידודים הפופולארים כולל MKV, אם חשובות לך כתוביות בעברית
אז באמת אני רואה שמצויין באתרי קניות בארץ על סטרימרים ש'תומכים בעברית מלאה כולל כתוביות'
אבל ראיתי כאלו שכתוב בפירוש שלא תומכים בכתוביות בעברית אז חשוב באמת לבדוק

בעקרון שיש סטרימרים עם נפחי אחסון משתנים אבל סביר להניח שזה גם מוסיף קצת למחיר וגם לא יודע עד כמה
זה פופולארי (אולי יש רק למעט דגמים?), בזמן שאני כותב ראיתי שיש דגמים שמאפשרים לך לחבר כונן חיצוני גם כן
וכמובן דיסק-און-קי לכניסת ה-USB של המכשיר שזה גם נחמד Smile

בכל מקרה תעבור על הדגמים הקיימים שמספקים את הצרכים שלך (וכמובן מתאימים למחיר שאתה מוכן לשלם)
ואז תקרא קצת חוות דעת בזאפ וברשת בכללי (וביקורות) שיעזרו לך להחליט

אחד המוצרים שיצא לי להתקבל בהם עכשיו בזמן שבדקתי קצת זה ה-Boxee Box  שנראה די מעניין ופופולארי
יש סה"כ ביקורות די טובות לפי מה שקראתי (אבל שוב, לא חקרתי לעומק) אבל הוא קצת יקר

בכל מקרה אם אני אתקל במישהו שמבין יותר ממני ותהיה לו המצלה על מוצר\ים ספציפיים אני אוסיף, בהצלחה!

שחקן מכור
שחקן מכור

הודעהפורסם: שלישי יול' 17, 2012 ב-15:47 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

תודה רבה על התשובה המפורטת !!
דיי התעמקתי בנושא וקראתי מספר פעמים אנשים שאומרים שכדאי להרכיב מחשב שישמש כמדיה סנטר. אולי זה יפתור לי את החששות של הזרמת מדיה "כבדה" באמצעות ה WIFI לסטרימר, עצם העבודה שאני משדר ישירות לטלוויזיה מהמחשב. מה גם שהמפרט הטכני שאפשר לבנות במחשב שכזה הרבה יותר חזק ממפרט של סטרימרים. לא ככה ? ישנן גם תוכנות שמדמות ספריות מולטימדיה בדיוק כמו לסטרימרים אז מבחינת ממשק אני אמור להיות מסודר, ואפשר לקנות אפילו שלט למחשב ולשלוט על הכל מהספה Wink

כרגע שני החסרונות היחידים לדעתי זה העובדה שהרכבת מחשב שכזה תעלה בכמה מאות שקלים יותר מסטרימר ממוצע בשוק. וגם להכניס מארז של מחשב לסלון זה לא הכי אידיאלי. כנראה שאצטרך לקנות מיני מארז, לא יודע אם קיימים מארזים קומפקטיים וקטנים בשביל זה..

אחראי פורום

הודעהפורסם: רביעי יול' 18, 2012 ב-08:30 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

יש מארזי מדיה סנטר בכל מיני גדלים, אם תרצה להרכיב מפרט שיכול להיות לך גם PC שיכול לשמש לגיימינג תצרך מארז קצת גדול יותר אבל עדיין אחד שיהיה בגודל שמזכיר רסיבר.

יש גם מאריזים קופקטים יותר שדורשים רכיבים יעודיים כגון לוח אם קטן, מאוור בסיסי בלבד וכן הלאה. וזה ישמש לך רק להזרמת מדיה בלבד שאר הדרים קצת יותר קשים.

מבחינת הממשק עם יש לך חלונות 7 אולטימייט אז יש לך את הוינדוס מדיה סנטר שזו תוכנה נוחה מאד לתפעול עם שלט MCE תואם שעולה מאה שקל ככה.
תמיד אפשר להתקין לינוקס עם בקוסי עליו ואתה מסודר.

The Out Campaign: Scarlet Letter of Atheism
Anbu
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: חמישי יול' 19, 2012 ב-09:39 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

למה אתה לא משתמש בPS3 כמזרים מדיה?

על Playstation Media Server שמעת?
http://www.ps3mediaserver.org/

אני אישית משתמש בה כל הזמן. קצת להתעסק אבל בסוף הכול יוצא אחלה ^^
כתוביות בעברית וקידוד בזמן אמת לסרטים שלא נתמכים בPS3.

אחראי פורום
אחראי פורום

הודעהפורסם: חמישי יול' 19, 2012 ב-09:52 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

לא מספק כלל, מדיה סנטר זה כמה רמות מעל.

JayJayDimaggio
שחקן מכור
שחקן מכור

הודעהפורסם: חמישי יול' 19, 2012 ב-13:16 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אין לי אפשרות להעביר את הפליסטיישן לסלון מה גם בניגון קבצים כבדים הוא מקרטע טיפה, ולפי מה שקראתי הוא לא תומך ב- MKV אלא מבצע המרה של הקבצים.
אני כנראה אלך על איזה HTPC, נחכה טיפה שתקופת המבחנים תסתיים ואז נתעסק בזה לעומק.

אחראי פורום

הודעהפורסם: שישי יול' 20, 2012 ב-06:31 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אם תצרך עזרה, יש לי HTPC בבית מבוסס וינדוס 7 עם אפליקציית מדיה סנטר. אז אוכל לתת לך כמה טיפים. מה שכן אם זה רק נועד לניגן סרטים אתה יכול די בקלות לצאת עם HTPC בעלות של 1000 עד 1500 שקל ואפילו תוכל לכלול לוכד וידאו, מה שנקרא, DVR - מה שלא ניתן לעשות עם PS3 סטדנרטי ומרבית הסטרימרים.

עריכה: אתה צריך גם לעמוד את התקציב שלך ועד כמה את מועניין שהHTPC שלך יהיה מודולרי.

shgadlic
אחראי פורום
אחראי פורום

הודעהפורסם: שישי יול' 20, 2012 ב-07:24 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

יצא לי קצת לחטט ובניתי לך מחשב HTPC דרך KSP, אבל המפרט שבחרתי הוא יחסית חזק, אפשר לשחק איתו ולהוריד לו את המחיר. מה שכן הוא כולל כל מה שאתה צריך - מלבד לוכד וידאו - וכן גם כולל שלט ומקלדת קטנה לשימוש בסלון.

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מחיר החבילה: 3359 שקל
לרכישה

megadeoxys
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שישי יול' 20, 2012 ב-09:49 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

JayJayDimaggio כתב:
אין לי אפשרות להעביר את הפליסטיישן לסלון מה גם בניגון קבצים כבדים הוא מקרטע טיפה, ולפי מה שקראתי הוא לא תומך ב- MKV אלא מבצע המרה של הקבצים.

אני מחבר את שלי ישירות לראוטר, וזה לא מקטרע, מה שכן אי אפשר כל כך להריץ קדימה אחורה.
זה נראה פנטסטי. בלי חיבור ישיר זה נראה נורא, אבל לא נראה לי שיש דבר כזה להעביר סרט ווירלס ושזה יראה טוב.

הודעהפורסם: שישי יול' 20, 2012 ב-09:57 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

תודה רבה על העזרה !!
לגבי הדרישות שלי הן דיי מנימלסיטיות - ניגון קבצי סרטים כבדים בלבד ואולי שמע בעתיד. אין לי צורך במקליט וידאו או צורב וכדומה. באמת משהו בסביבות ה- 1300 שקל נראה לי יתאים לדרישות האלה. בנתיים אין לי מערכת שמע שמחוברת לסלון אבל אשמח לכרטיס קול יעודי שיאפשר לי להתחבר בעתיד למערכת.
חוץ מזה מארז קומפקטי זה גם משהו שאני מחפש..

הלינק שפירסמת מוביל לדף ריק שלא נעשו בו בחירות כלל

אחראי פורום

הודעהפורסם: שישי יול' 20, 2012 ב-11:45 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

מוזר אצלי זה כן עבד.

בכל מקרה המפרט שהכנתי עבר את ה3K בכל מקרה.
יש ל-KSP מחשבים מוכנים מראש שמגיעים לעלות גם של 1500 שקל.
תיכנס ותבדוק אם המפרט נראה לך.

בנוגע לכרטיס קול שיתאים לרסיבר עתידי תוודה שאכן יש אופציית הרחבה של כרטיס PCIE + ספק עם אקסטרה כוח בשביל שיתמוך בזה. תמיד אפשר לשדרג אם צריך - כגון הוספת כרטיס מסך חזק יותר או החלפה של HDD וכדומה.

אז לך על המפרט הבסיסי ומקיסמום תוסיף אחר כך עדו חלקים. רק תוודה מראש שהלוח אם והספק שלך מאפשרים אופציה לשדרוג אחרת תצרך גם להחליף אותם ואז ההוצאה עולה פלאים.

JayJayDimaggio
שחקן מכור
שחקן מכור

הודעהפורסם: שישי יול' 20, 2012 ב-22:18 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

ככל הנראה זה מה שאעשה..
איזה מפרט יש לך ?
ובאיזה תוכנת מדיה סנטר אתה משתמש XBMC ?

קפוץ אל:   

צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה