| מחבר |
הודעה |
amir13
שחקן מתחיל

|
פורסם:
ראשון אוק' 21, 2012 ב-20:32 |
 |
אז אני צריך לבחור איזה שהו לפטופ לבר מצווה אז איזה לפטופ צריך כדי לנגן משחקי PC אני לא עומד לקנות הרבה משחקים כי יהיה לי wii u אבל יש לפטופ שיכול להפעיל משחקים כאלה?
חייבים פול HD?
יש לפטופ כזה בגודל 13.3 אינצ? |
|
|
|
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
ראשון אוק' 21, 2012 ב-21:59 |
 |
קודם כל - כל לפטופ שתקנה היום יכול להריץ משחקים, לפטופ "חלש" (מבחינת כרטיס מסך, מעבד, זכרון וכו')
יוכל להריץ פחות משחקים, רק כאלו שהוא עונה על דרישות החומרה שלהם, אם תקנה לפטופ "חזק" יותר אז מן
הסתם תוכל להפעיל גם משחקים רציניים יותר וחדשים, הכל פונקציה של המפרט שיהיה לך בלפטופ והשאלה
העיקרית היא כמה אתה הולך לשחק בו, אילו משחקים מעניינים אותך (האם אתה רוצה לשחק בכל ה-AAA החדשים?)
ולסיום - מה התקציב שלך.
יש המון דגמים של לפטופים במגוון רזולוציות ואין דרישה ל-FHD בשביל לשחק משחקים, בעיקר אין צורך כי המסכים
של הלפטופים קטנים יחסית. |
 |
Anbu
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני אוק' 22, 2012 ב-00:50 |
 |
אני ממליץ לך לקחת את הכסף שיושקע במחשב נייד שיכול להריץ משחקים כמו שצריך ושים אותו על מחשב נייח עם מסך סבבה שיריץ משחקים ברמה מטורפת.
ב4000 שקל אתה מביא מעבד I5 וכרטיס מסך חזק ואפילו 8 גיגה זיכרון ואתה מסודר ל5 שנים הקרובות בערך. |

|
|
|
 |
amir13
שחקן מתחיל

|
פורסם:
שני אוק' 22, 2012 ב-17:42 |
 |
אז על מחשבי I5 זה יעבוד? אפשר בבקשה שמות של מחשבים?
יש הצעה למשחב כזב ב800 דולר 13.3 אינצ ( קונים לי בחול אז זה אמור להיות קרוב למחיר האמיתי). |
|
|
|
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
שני אוק' 22, 2012 ב-19:40 |
 |
I5 זה סוג של מעבד, וכן הוא אחלה, אם יש לך הצעה למחשב מסויים אתה יותר ממוזמן להשים לנו כאן
את הפרטים שנוכל לראות  |
 |
amir13
שחקן מתחיל

|
פורסם:
שני אוק' 22, 2012 ב-21:42 |
 |
אז ראיתי בזאפ כמה שמים של מחשבים:
HP ProBook 4330s B0W72ES
Dell Vostro 3350 i5-2410M GMA HD
Lenovo IdeaPad Z370 1025-5YG
HP ProBook 4330s QJ664AV
Samsung Q330 JS03IL
איזה מהמחשבים הכי חזק וטוב? |
|
|
|
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
שלישי אוק' 23, 2012 ב-10:48 |
 |
כשאתה מסתכל על המחשב הראשון למשל אתה יכול לראות שהכרטיס מסך שלו (מאיץ גראפי) הוא Intel® HD Graphics 4000
ולמעשה אינו כרטיס מסך חזק (או כל כרטיס מסך אחר של Intel), בכדי לשחק משחקים רצוי כרטיס
מסך כמה שיותר טוב, איך אתה בודק כמה כרטיס המסך טוב?
בשביל זה יש אתרים עם ביקורות ונתונים\השוואות שיכולים לספק לך את המידע, למשל: קישור
גם במחשב השני ברשימה יש כרטיס מסך של אינטל, הוא יכול להספיק לך להרצת משחקים פשוטים יותר
או משחקים ישנים יותר אבל יהיו הרבה משחקים שדורשים יותר מכרטיס המסך ולא תוכל לשחק בהם כמו שצריך.
בעצם היחיד ברשימה שיש לו כרטיס מסך 'נורמלי' הוא האחרון של סמסונג, יש לו Nvidia GF 310M 512MB DDR3,
במקרה זה בדיוק כרטיס המסך שיש לי במחשב הנייד (קניתי אותו לפני כשנתיים~) והוא אמנם יותר טוב
מכרטיסי המסך של אינטל אבל הוא גם לא חזק מדי, הוא יכול לאפשר לך להריץ מגוון משחקים אבל
הרבה מהמשחקים הרציניים או שתוכל להפעיל רק על הגדרות מינימליות (LOW) או שלא תוכל להפעיל
(כלומר המשחק יקרטע), יש בביקורת בנוטבוק צ'ק בדיקה של משחקים שונים עם כרטיס המסך.
אז שוב, זה תלוי גם בתקציב שלך - בתקציב של 3 עד 4 אלף יש מבחר מוגבל של מחשבים שאפשר להשיג
ויכול להיות שתצטרך
להתפשר, המחשבים ברשימה שלך הסמסונג הכי מתאים כביכול למשימה אבל אולי יש עוד דגמים שכדאי לבדוק,
בעיקר כאלו עם כרטיסי מסך חזקים יותר (עד כמה שאפשר).
אם יש לך אפשרות לזלוג גם מעלה קצת (כלומר להוסיף עוד כסף) אולי יפתחו בפניך אופציות נוספות
וטובות יותר. שאלה נוספת, האם ספציפית אתה צריך שהמחשב יהיה נייד?
אם המטרה העיקרית שלו שהוא יהיה אצלך בבית למשחקים אז אולי שווה לשקול מחשב נייח,
אמנם הוא קצת יותר גדול ותופס מקום אבל יש לו יתרונות כמו העובדה שאפשר להרכיב מחשב הרבה יותר חזק
באותו סכום כסף שאתה קונה לפטופ ממוצע.
ושאלה נוספת, במידה ואתה מעוניין בלפטופ בלבד, האם חשוב לך שגודל המסך יהיה קטן (13.3 וכו')
או שזה לא כל כך משנה? דווקא למשחקים לפעמים נוח שהמשחק יהיה גדול יותר וגם יכול להיות שישנם
דגמי לפטופ עם מסכים קצת יותר גדולים שהם טובים יותר לצרכים שלך (צריך כמובן לבדוק)
בבדיקה מהירה מצאתי לך למשל מחשב של Lenovo עם מסך 13.3" שהוא חזק יותר עם כרטיס
מסך יותר טוב (610M) במחיר של 3490 ש"ח
http://ksp.co.il/?uin=17020
עכשיו כשהסתכלתי על מחשבים גם עם מסכים גדולים יותר אז נפתחות עוד המון אופציות,
למשל המחשב הזה של HP עם מסך 15.6" וכרטיס מסך HD 7450M שהוא דומה ל-610M בביצועים
פחות או יותר ואפילו מעט (ממש) יותר טוב (ולא הוספתי שיש לו יותר זכרון, הארדיסק יותר גדול וכו') ב-3590 ש"ח
http://ksp.co.il/?uin=16540
יש כל כך הרבה דגמים בכל מקום, אם יש מקום ספציפי שיותר נוח לך לקנות ממנו תבדוק שם
ופשוט צריך לעשות מחקר קטן וגם להסגר על מה חשוב לך המחשב ומסגרת מחיר.
למשל נמשיך ב-KSP, אם אתה מוסיף עוד קצת יש מחשב של Lenovo ב-3890ש"ח
עם כרטיס מסך שלפי הביקורת נראה טוב יותר משמעותית(!) GT 630M
לפי הביצועים והבדיקות עם המשחקים, לדעתי זה כרטיס שכבר נכנס לקטגוריה שמאפשרת לך לשחק
ברב המשחקים שיש היום (וברב המשחקים הממש חזקים לפחות בהגדרות מדיום~) אם כי למשל
Battlefield 3 שבאמת דורש הרבה, עדיין יעבוד לך בצורה נורמלית רק על LOW
יש שם עוד מחשבים כרטיס המסך הזה ואחרים כמו HD 7670M שהוא גם פחות או יותר באותה
רמה או טיפ-טיפה יותר טוב (בהתבסס על הבדיקות בביקורות שלהם בלבד)
לסיכום, לדעתי תנסה לחפש מחשב טוב עם אחד מכרטיסי המסך האלו (640M או HD 7670) במחיר שנכנס
במסגרת שלך.  |
 |
amir13
שחקן מתחיל

|
פורסם:
שלישי אוק' 23, 2012 ב-14:53 |
 |
המחיר לא כל כך משנה כי קונים לי בחול אבל צריך מקום לדיסקים. הגודל מסך יכול ליהיות גם 15 אני מעדיף מחשב נייד כי אני יוצא הרבה מהבית
אני מסתכל באתר הזה http://www.squidoo.com/best-gaming-laptop-under-1000
אני לא ממש מבין את המפרט אבל מה המחשב הכי חזק שם? ( מה 13-15.3 אינצ ולא מה 17) |
|
|
|
 |
Yanivle
שחקן גיבור

|
פורסם:
שלישי אוק' 23, 2012 ב-22:33 |
 |
להתרחק מHP- אמנם ברוב המקומות תקבלו 3 שנות אחריות עד הבית,
אבל המחשבים עצמם מתחממים מאד.