| מחבר |
הודעה |
Meta Ridley
חבר צוות

|
פורסם:
חמישי דצמ' 26, 2013 ב-16:51 |
 |
בפס3 יש 111GB בכולל, ולאחרונה בגלל המשחקים הרבים שיש לי, אני מגיע למצב שאני צריך למחוק הרבה משחקים והתקנות למרות שאני לא רוצה כדי לפנות מקום.
יש דרך להגדיל את הנפח של ההארדיסק? נמאס לי למחוק דברים וניסיתי לחבר למכשיר הארדיסק חיצוני אבל זה לא עבד ואני כבר לא יודע מה לעשות. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח, כי באמת שנמאס לי מזה. |
 |
Yanivle
שחקן גיבור

|
פורסם:
חמישי דצמ' 26, 2013 ב-18:54 |
 |
לפני הכל, תמיד אפשר לקנות אחד גדול יותר.. כל דיסק קשיח בגודל 2.5" שתקנה היום בחנות יתאים..
סתם לדוגמה: http://ksp.co.il/?uin=21073
בגדול, קראתי קצת ואין יותר מידי מה לעשות כדי לפנות מקום, רוב ההמלצות זה פשוט להכנס לgame data ולהתחיל
למחוק התקנות של משחקים..
120GB זה די מעט, אם יש לך את הכסף שווה לשקול לעבור ל500GB באיזה 270 ש"ח |
|
|
|
 |
Meta Ridley
חבר צוות

|
פורסם:
חמישי דצמ' 26, 2013 ב-19:42 |
 |
ברור לי שאני יכול לקנות חדש, השאלה היא איך אני מתקין אחד, והאם אני יכול להעביר את כל המידע של ההתקנות והשמירות לחדש. |
 |
Yanivle
שחקן גיבור

|
פורסם:
שישי דצמ' 27, 2013 ב-09:45 |
 |
לגבי הפירוק וההחלפה עצמה, פה יש הסברים לכל הסוגים: https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/362
לגבי המידע, מה שתכלס משנה זה הsave data.. את ההתקנות אתה תמיד יכול להתקין שוב..
תעביר את הsave data שלך מהמכשיר לאיזה זכרון חיצוני נגיד HDD חיצוני או USB, ואחרי זה תתחיל את כל
התהליך של חיבור HDD חדש |
|
|
|
 |
Meta Ridley
חבר צוות

|
פורסם:
שישי דצמ' 27, 2013 ב-13:08 |
 |
אוקי זה לא נראה יותר מדי מסובך....תודה! אני אנסה לעשות את זה בימים הקרובים.
ולגבי השמירות, אני חושב שהדרך הכי בטוחה להעברה של שמירות זה דרך הקלאוד בפלוס, כי אני חושב שאם אני מעביר דרך USB זה מונע ממני לקבל גביעים |
 |
Yanivle
שחקן גיבור

|
פורסם:
שישי דצמ' 27, 2013 ב-13:33 |
 |
אין צורך להעביר גביעים הם שמורים על חשבון הPSN שלך.. (שים לב שתמיד יש סנכרון בין שרת הגביעים למכשיר שלך)
תהליך הגיבוי ממש פשוט- קודם כל תפעיל את המכשיר ותחבר כונן חיצוני כלשהו
לך להגדרות- הגדרות מערכת- אשף הגיבוי- גבה.
ואז פשוט תבחר את הכונן שחיברת.. זהו. מה שהוא לא מגבה זה:
- Digital Right Management (DRM)
- PlayStation® format software game data
- PlayStation®2 format software game data
- PlayStation®3 format software Game Save Data flagged as unexportable
- Trophy data, trophy data is saved onto your Sony Entertainment Network account
אותו תהליך עושים אחרי שהחלפת לכונן אחר, רק שבסוף במקום גבה אתה בוחר שחזר
בהצלחה |
|
|
|
 |
Meta Ridley
חבר צוות

|
פורסם:
שישי דצמ' 27, 2013 ב-13:54 |
 |
ממה שהבנתי אבל אם אתה מעביר שמירה לפס3 אז זה מבטל את האפשרות שתוכל לקבל גביעים בשמירה הזאת, כי זה עובד כמו להעביר שמירה למכשיר. |
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
שבת דצמ' 28, 2013 ב-09:24 |
 |
אפיק, פשוט יש תוכנה , של שמירת מידע למחשב שסוני הוציאו במיוחד , אחרי שאתה עושה סינכרון לגביעים מול השרת של סוני על הפס 3 יש שם אופציה כזו הכל ישמר לך שם.
אתה מעביר למחשב את כל המידע התקייה מסודרת, מחליף ההרדיסק, מחבר תפוס ישוב למחשב וואלה מחזיר תמידע וזהו סיימתה.
לתוכנה קוראים: Contant Manger |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
|
|
|
|