|
|
|
| מחבר |
הודעה |
DARKES
שחקן מכור

|
פורסם:
רביעי פבר' 27, 2013 ב-20:06 |
 |
קניתי Metroid Other M אירופאי ואני לא מצליח להפעיל אותו על הווי האמריקאי שלי. דרך הדיסק צ'אנל הוא בכלל לא מזהה לי את המשחק ובטח שלא מציע לי לעשות עידכון (שיהרוס לי את הווי). כשאני מריץ אותו בNeoGamma 9 R56 (הגרסא הכי חדשה נכון להיום) המשחק עולה רואים את הסירטון התחלה, ואז יש קטע הדרכה איך לשחק. אחרי ההדרכה מתחיל סירטון נוסף שבמהלכו המשחק נתקע ומופיעה הודעה שיש להוציא את הדיסק לכבות את המכשיר ולקרוא בספר ההוראות של המכשיר ( הסירטון נתקע !!!!!ספוילר!!!!!! אחרי שסאמוס רואה את הקריאת עזרה הCRY BABY ומשנה את המסלול שלה כך שזה יהיה חלק מהמשימה, לאחר שהיא אומרת את זה יש קלוס אפ על הפנים שלה ובדיוק בקטע הזה המשחק נתקע).
כשאני מריץ את המשחק בNeoGamma זה מה שכתוב לי לפני שהמשחק עולה:
1. no patch found
2. requested IOS is: IOS56
2. IOS reload block
בתחתית המסך כתוב: NeoGamma R9 b56 , IOS249 (rev 14)
אני חושב שהבעיה היא בNeoGamma ובקבצים שקשורים עליו בשם IOS וcIOS שצריך לעדכן/להתקין אותם. אני ממש לא מתמצא בזה ואני אשמח אם מישהו פה יכול לעזור לי בנושא.
תודה |
_________________ ציטוטים נבחרים:
נערך לאחרונה על-ידי DARKES בתאריך רביעי פבר' 27, 2013 ב-20:29, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
 |
DARKES
שחקן מכור

|
פורסם:
רביעי פבר' 27, 2013 ב-20:26 |
 |
חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי שלעוד אנשים היו בעיות דומות:
1. חלק מהאנשים קנו את המשחק והווי שלהם גם לא מזהה אותו בדיסק צ'אנל (לא כתוב אם המשחק והווי באותה שיטת שידור). הם אומרים שזו בעיה שיש לווי שיוצרו בסביבות ההשקה, העינית מתקשה לקרוא דיסקים עם "שכבה כפולה". הפיתרון הוא לקנות דיסק ניקוי ולהשתמש בו. זו התשובה שגם נמסרה מנינטנדו. חלק כתבו שזה עבד וחלק כתבו שלא. *בחזרה אליי: הווי שלי אולי סובל מהבעיה הזו כי קניתי אותו כחצי שנה עד שנה אחרי ההשקה. מצד שני אני מסוגל להפעיל את SSBB ואת המטרויד פריים קולקשן שהם גם כן דיסקים עם שכבה כפולה.
2. חלק מהאנשים שהורידו את המשחק וצרבו אותו אמרו שהמשחק נתקע בדיוק באותו הקטע. הפיתרון שלהם היה להוריד קובץ אחר כי הבעיה הייתה בגרסא שהם הורידו. *אני קניתי את המשחק אז אני מאמין שזו לא הבעיה.
3. חלק מהאנשים שהורידו אותו נתקלו בהודעות שגיאה מסוימות והפתרון היה או להוריד גרסא אחרת או לעדכן כל מיני קבצים הקשורים לNeoGamma בשם IOS, cIOS. *אני אומנם לא הורדתי את המשחק אבל אני מנסה להריץ אותו באותה תוכנה. אני כמעט בטוח שאני צריך גם לעדכן שם משהו אבל אני ממש לא מתמצא בזה ואני לא יודע מה לעדכן ואיך.
סורי על הדאבל אבל לא רציתי לערוך וליצור הודעה אחת ארוכה שתבריח אותכם מהתרד |
|
|
|
 |
eran
שחקן אלוף

|
פורסם:
חמישי פבר' 28, 2013 ב-16:53 |
 |
ניסת לשחק שם עם האפשרויות?
שלי היה בעיות עם פיקמין אירופאי שינתי כל מני דברים עד שזה הפעיל (אני זוכר יש שם כל מני FORCE משהו)
או שפשוט תתקין את הIOSים |
|
|
|
 |
DARKES
שחקן מכור

|
פורסם:
חמישי פבר' 28, 2013 ב-18:12 |
 |
איזה IOSים להתקין?
אם אני מתקין IOS שכבר מותקן אז הוא מסיר אותו או שזה פשוט לא משנה כלום?
אני מפחד לדפוק את הערוץ/לקבל בריק איכשהוהשאלה איזה IOSים להתקין. אם אני מתקין IOS שכבר מותקן אז הוא מסיר אותו או שזה פשוט לא משנה כלום?
אני מפחד לדפוק את הערוץ/לקבל בריק איכשהו |
נערך לאחרונה על-ידי DARKES בתאריך חמישי פבר' 28, 2013 ב-20:12, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
 |
eran
שחקן אלוף

|
פורסם:
חמישי פבר' 28, 2013 ב-19:35 |
 |
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
שישי מרץ 01, 2013 ב-00:57 |
 |
אה חברים לא יודע מה קרה למנהלים אבל אסור לדבר פה על משחקים צרובים,אימיולטורים,המוברו או כל דרך אחרת להפעלת משחקים עי תוכנה פיראטית. |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
|
|
|
|
|
צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|