מתחילים: המשחקים הבלעדיים של ה-Xbox One מתחילים להיחשף, ואיתם Quantum Break. מהיוצרים של Max Payne ו-Alan Wake, מגיע אלינו משחק מדע בדיוני, שנראה מרתק במיוחד.
שלטו בזמן כדי לשרוד בהווה, ולהציל את העתיד. Quantum Break הוא חווית בידור מהפכני שמטשטש את הגבול בין משחקיות לבין טלוויזיה. עם Quantum Break, העולם יצפה בדור חדש של בידור מוטמע, בלעדי ל-Xbox One.
אישית, המשחק מאד מזכיר לי את Beyond: Two Souls.
GolanBerlin חבר צוות
פורסם:
שלישי יונ' 04, 2013 ב-21:55
נחשפה העטיפה של המשחק:
חבר'ה, סוף סוף יש כותר בלעדי מרתק לאקסבוקס, ואתם לא מגיבים? אני מתחיל להרגיש שאני משקיע בפורום לחינם.
Meta Ridley חבר צוות
פורסם:
שלישי יונ' 04, 2013 ב-22:36
כי לאף אחד לא באמת אכפת? אף אחד פה לא הולך לקנות באמת אקסבוון, ואנחנו לא ראינו כלום מהמשחק חוץ מסרטון FMV עליו.
אני לא רץ להשוות אותו לביונד, שיש לנו רעיון כללי למה הוא. פה אין לנו מושג מה המשחק ולאיזה כיוון הוא יהיה.
פורסם:
שלישי יונ' 04, 2013 ב-22:43
לא ידוע על המשחק הרבה אבל הטיזר היה נחמד, בהחלט מחכה לראות קצת יותר מהמשחק ב-E3
עוד לא החלטתי לגבי הקונסולה עצמה גם כן, סה"כ אני די מרוצה מקודמתה וגם הדור הזה אני אשמח להשיג
את שלושת הקונסולות (כמובן לא בבת אחת) ולכן מקווה שהתערוכה תראה לנו באמת למה כדאי לקנות את הקונסולה
החדשה שלהם (עוד מידע ופרטים שהובטחו לנו על הנושאים שאנשים חוששים מהם וכמובן משחקים שווים!)
וממעט המשחקים שנחשפו עד עכשיו המשחק הזה הכי נראה הכי מעניין (COD יש בכל קונסולה ובמחשב, ספורט פחות מעניין
וגם פורזה אני פחות בקטע)
צפה בנושא הבא צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה