משחק חדש של דיסני שמשלב עולמות שונים מסרטי דיסני ופיקסר ובדומה ל'סקיילנדרס' גם כאן יהיה שימוש בפיגרס
של הדמויות כדי לפתוח דמויות ודברים נוספים.
בנוסף למשחק הראשי ולהרפתקאות בעולמות השונים, ניתן להשתמש בדמויות, מבנים, חפצים, נשקים, גאדג'טים שצברתם
במה שנקרא Toy Box על מנת לבנות משחק\הרפתקאה משלכם.
המשחק מתוכנן להשקה ביוני 2013 (עוד כחצי שנה) וייצא ל-PS3, Xbox360, Wii-U, 3DS.
נראה מעניין אבל אם זאת לא מת על הגימיק של בובות כדמויות, ועוד שכל אחת עולה מחיר מלא בערך.
ואני הולך לצאת פה טיפה פאנבוי אבל באמת? הכנסתם את לייטנינג מקווין ומטור אבל לא את מרידה? The hell is that? בכלל יש פה כמה דמויות שהייתי מעיף ומחליף באחרות.
אני יעקוב אבל לא חושב שאקנה, אולי אם זה יהיה ממש אבל ממש זול.
_________________ No Copyright Law In The Universe Is Going To Stop Me!!!
Slim מנהל אתר
פורסם:
רביעי ינו' 16, 2013 ב-16:31
הממ לפי מה שהבנתי (לפחות כרגע) המחיר של החבילה ההתחלתית של המשחק פלוס 3 דמויות תעלה
בתור התחלה 75$ (מסכים שעדיף לחכות שהמחיר יירד חח) אבל כל דמות נוספת תעלה 13$
הרעיון חמוד ומעניין איך יעבוד ה'מצב בניית משחקים' אבל אני גם חושב שהבובות זה די גימיק
נחמד בעיקר אם בא לך לאסוף אותן אני מניח
בדיוק כמו סקיילנדרס. זה יקר מאוד! פשוט שימו את כולם במשחק ואם תרצו להוסיף (משהו שאני דיי תומך בו כי אם זה הולך להיות מה שזה מתיימר להיות חסרים הרבה פרצופים מוכרים ואייקונים) יש DLC.
אם אני ארצה את האקשן פיגרס אני אקנה אותן בנפרד תודה רבה, או יותר טוב, אני אלך למקדונלדס ואקנה ארוחת ילדים לבני דודים הקטנים שלי. כשאני קונה משחק אני רוצה להנות מהמשחק, לא מהמוצרים הנלווים.
_________________ No Copyright Law In The Universe Is Going To Stop Me!!!
Slim מנהל אתר
פורסם:
רביעי ינו' 16, 2013 ב-19:29
היום יש חברות מחפשות איך להכניס עוד קצת כסף ואולי בדרך להוסיף גם גימיק שימשוך איכשהו
בהחלט יש עוד דמויות דיסני להוסיף, כאלו שהופיעו גם למשל ב-KH למשל ומבחינת פיקסר יש גם את באגס לייף, וול-אי, אפ
פורסם:
ראשון ינו' 20, 2013 ב-17:46
רעיון מעניין ודי אהבתי את הכיוון אבל אכן אינו זול בכלל. נעקוב. אני בטוח שיהיו עוד DLC עם הזמן וככל שיהיו יותר שחקנים.
מעניין אם הגרסה לWIIU תיהיה זולה יותר כי היא תשתמש בNFC שיש בשלט.
_________________ The Church of the Flying Spaghetti Monster
The Out Campaign: Scarlet Letter of Atheism
eyal708 שחקן מכור
פורסם:
שני ינו' 21, 2013 ב-16:34
זה נראה כמו סתם זבל שנועד לסחוט כסף, אבל נקווה שלא...
צפה בנושא הבא צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה