| מחבר |
הודעה |
ZeldaOfTime
שחקן אלוף

|
פורסם:
רביעי יול' 30, 2014 ב-12:34 |
 |
היי חברים,
צריך עזרה, יש לי נינטנדו 64 עם 4 שלטים חדשים לגמרי, גייםקיוב עם 2 שלטים, גייםבוי אדוונס, PSP, עם איזה 20 משחקים לכולם, כולם במצב מדהים, באמת שלא שבורים, פצועים, כאילו חדשים לגמרי.
בכמה נראה לכם שאפשר למכור את הכל, או כל אחד בנפרד?
תודה לעוזרים |
|
|
|
 |
lidor_Sa
שחקן גיבור

|
פורסם:
חמישי יול' 31, 2014 ב-10:09 |
 |
האדוונס הוא הרגיל או הSP ? |
 |
ZeldaOfTime
שחקן אלוף

|
פורסם:
חמישי יול' 31, 2014 ב-15:14 |
 |
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
שני אוג' 04, 2014 ב-07:48 |
 |
אני יודע שזה לא התשובה שאתה רוצה אבל תחכה כמה שנים טובות עם הn64, אם הוא שמור וגם השלטים שמורים, אתה תוכל למכור אותו במחיר גבוה.
אם לא בא לך ואתה רוצה למכור הכל, לצערי משחקים במכירה יד שניה משמשים רק בתור סיבה ללמה ללקוח כדי לקנות ולא באמת מקבלים עוד כסף בזכות זה (במיוחד שבישראל נוטים לפרוץ קונסולות וה psp פריץ). לדעתי גג אתה מוכר הכל בגג 900 שקל אולי 1000 אם אתה מוצא אספן.
בארץ השוק מאוד קטן לדברים האלו, לטעמי כדי לך לנסות למכור בeBay, בהצלחה. |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
Slim
מנהל אתר

|
פורסם:
שני אוג' 04, 2014 ב-08:24 |
 |
לפעמים אפשר להרוויח יותר מלמכור דברים בנפרד אבל זה לוקח יותר זמן בד"כ, אם אתה לא ממהר
אתה יכול להתחיל לפרסם ברשת\איביי משחקים, שלטים וקונסולות בנפרד (כמובן שקונסולה מגיע לפחות
עם שלט אחד או שניים והייתי נותן אפשרות להוסיף משחקים נגיד בהנחה)
או שכמו שאמרת אפשר למכור בחבילה אחת ואז זה ממהר את התהליכים אבל גם בדרך כלל המחיר
שתתן יהיה נמוך יותר, כדי להחליט לגבי מחירים אני ממליץ לעשות סקר קטן בלוחות מודעות כמו יד2 ואחרים
בארץ ובחול ולהסתכל גם במחירים באיביי לפריטים\חבילות דומות (כמובן להחשיב גם את עלות המשלוח אם צריך)
וככה יהיה לך פחות או יותר טווח מחירים הגיוני שממנו תוכל לבחור את המחירים שלך בצורה הגיונית  |
 |
ZeldaOfTime
שחקן אלוף

|
פורסם:
רביעי אוג' 06, 2014 ב-11:58 |
 |
היי, תודה רבה על התגובות
תאמת אחרי שסידרתי את הבית מצאתי את הקופסאות המקוריות של כל משחק של הנינטנדו בנוסף לחוברת הוראות והכל, והכל שמור בצורה מדהימה
שווה לשמור את זה? אולי באמת בעוד כמה שנים זה יהיה שווה יותר? |
|
|
|
 |
Yaniryb
אחראי פורום

|
פורסם:
שבת אוג' 09, 2014 ב-20:44 |
 |
כל עוד זה ממש שמור לדעתי תארוז את הכל יפה ותמכור את זה בעתיד עוד 10 שנים במחיר מטורף. היה משהו שמכר גיימבוי מקורי עם פוקימון צהוב מהדורה מוגבלת בחצי מליון דולר באיבי.
אז שווה לך לנסות |
_________________ תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר
Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart! |
|
|
 |
Yanivle
שחקן גיבור

|
פורסם:
ראשון אוג' 10, 2014 ב-10:39 |
 |
אם הN64 שלך במצב חדש והקופסה גם, אין סיבה שלא תצליח למכור בעוד כמה שנים בלפחות 400$..
מחיפוש קצר באיביי  |
|
|
|
 |
|
|
|
|