הדף נטען.. המתן בבקשה!

הדף עדיין לא מופיע? לחץ כאן

אינדקס הפורומים של ConSouls
!בדקו איך אתם יכולים לתרום לאתר
 חזרה לאתר  •  אינדקס הפורום  •  צ'אט  •  שאלות נפוצות FAQ  •   חיפוש בפורום  •  רשימת חברים  •  קבוצות משתמשים   •  הרשמה  •  פרופיל  •  התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות  •  התחבר
 Whiplash/וויפלאש צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם

פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב
מחבר הודעה
edward
שחקן עם עתיד
שחקן עם עתיד

הודעהפורסם: ראשון אוק' 19, 2014 ב-04:59 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

היי חבר'ה, לא ראיתי יותר מדי נושאים על קולנוע בפורום אז רציתי לפתוח אחד על סרט שראיתי הסופ"ש, סרט נפלא שאני באמת ממליץ לכולם, Whiplash.
Image

מדובר בסרט דרמה מוסיקלי העוקב אחר מערכת היחסים של אנדרו לימן (מיילס טלר), מתופף ג'אז מוכשר בקונסרבטוריון נחשב, ומנצח הביג באנד של תזמורת בית הספר טארנס פלטשר (ג'יי. קיי. סימונס), מורה קשה וסדיסט שיעשה הכול כדי להוציא את הטוב ביותר מנגניו.
הסרט סובב סביב השאלה "עד כמה רחוק תלכו על מנת להיות הכי טובים במה שאתם עושים", והוא ריתק אותי, תלתל אותי ונהניתי מכל שניה שלו.
בתור אדם מוסיקלי נהניתי מאוד מהרקע של הסרט, אבל חשוב לי לציין שהוא הרבה יותר מג'אז, וגם אנשים שלא מתלהבים מהסגנון הזה ימצאו סיפוק מדהים בסרט.
המשחק הגאוני של טלר וסימונס, הצילום הנפלא, העריכה המבריקה והפסקול המצויין, כל אלה גרמו לי להתאהב בסרט הלא פחות ממדהים הזה, ואני ממליץ לכולכם לצפות בו.

קפוץ אל:   

צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה