ConSouls
 משתמש
 סיסמה
הרשמה | שכחתי סיסמה
מהי קונסולת הדור השמיני הבייתית הראשונה שרכשתם או מתכננים לרכוש?
Wii-U

Xbox One

PlayStation 4

אין תכנון לרכוש אף אחת


אם ברשותך משתמש רשום, אנא התחבר לפני ההצבעה
לקבלת עדכונים, תחרויות, הזמנות לארועים ועוד - הרשמו לעלון שלנו!

שם:       
דוא"ל:    
לא למלא:
         





תרגום מהיר

!בדקו איך אתם יכולים לתרום לאתר

Firefox - מומלץ


     

     

     

שמור אותנו בדלישס!      





 ביקורת

Costume Quest - ביקורת
נכתב ע"י kultuk בתאריך
14 במאי 2011


Costume Quest
מפתחת: Double Fine
מפיצה: THQ
תאריך יציאה: 19/09/2010
ז'אנר: משחק תפקידים/ קווסט
פלטפורמות: PS3, XBox 360






זוכרים איך, כשהיינו ילדים קטנים, היינו עוברים מבית לבית, מחופשים למפלצות קטנות ושואלים את השכנים "תעלול או ממתק"? ובכן, אם נולדתם (או גדלתם) באותו חצי הכדור כמוני, סביר להניח שזה זר לכם לחלוטין, אבל שכן יצא לכם להיות בוקר/אינדיאני/זורו/ליצן או במקרה הנשי, נסיכת אסתר/הלילה/הכוכבים, ונהנתם בכל רגע מזה. את אותה הרגשה נוסטלגית לקחו היוצרים מ-Double Fine וממנה יצרו את Costume Quest כאחד ממשחקי ה-Amnesia Fortnight (אותו פרוייקט יצירתי שהביא לנו את Stacking).

 

 

 

 

עלילת המשחק מספרת על ווארן וריינולד, אח ואחות תאומים, העוברים לשכונה חדשה, ועל מנת להכיר חברים חדשים, הוריהם שולחים אותם מחופשים לסבב ממתקים בשכונה. בבית הראשון אליהם הם מגיעים, ווארן נחטפת ע"י מפלצת (אלא אם כן בחרתם בהתחלה בווארן כדמות הראשית ואז ריינולד יחטף) וריינולד יוצא להצילה. כמו כל ילד נורמלי אחר בגילו, הוא מסוגל להילחם במפלצות כשהוא הופך לדבר אליו הוא מחופש, משמע בזמן קרב, הקרטון הכחול עם האנטנה שעל ראשו הופכים אותו לרובוט אימתני, (עם דימיון קל למגאטרון מהרובוטריקים) ועוד דוגמאות רבות דומות. 

 

כפי שניתן להבין מאווירת המשחק עוד בתחילתו, עלילת המשחק לא מתפתחת רבות ואין לצפות לסיפור עמוק ומותח אלא לאחד קליל, לא מחייב ואפילו משעשע לעיתים. ההומור ועיצוב הילדותי בולטים במיוחד ומעניקים ניחוח נוסטלגי לכל החבילה ולצערי, אי אפשר להנות ממנו מספיק זמן לפני שהמשחק מסתיים. את כל אחד משלושת האזורים במשחק לוקח פחות משעתיים לסיים, כשזה כולל את זמן החיפוש של אביזרים לתחפושות הרבות, ולשלב ה-DLC, אפילו פחות מזה. בהתחשב בכך שמדובר בכותר להורדה, האורך די סביר, אבל בכל זאת ישנה הרגשה שניתן היה יכול להיות נחמד יותר עם תוספת של מספר שעות בודדות. 

 

 

costume-quest-1

 

 

מבחינת משחקיות, Costume Quest הוא משחק RPG עם טוויסט קטן. בחציו ניתן לחקור את האזורים, לדבר עם אנשים ולחפש חלקי תחפושות חדשות כשכל זה באווירת חג ילדותית למדי. בחציו השני, מצבי הקרב משנים את האווירה מקצה לקצה. זה המקום בו המשחק מתחיל לקחת את עצמו ברצינות והעיצוב משתנה לסגנון קצת פחות ריאליסטי, כאילו כל זה קורה רק בראשם של הילדים.

 



1 2
תגובות
 2
כתוב תגובה הדפס כתבה הרשם להזנה
שמור ושתף



תגובות

1. נכתב ע"י יניב לוין בתאריך 15 במאי 2011 בשעה 07:07 דיווח

משחק חמוד לאללה! בת'כלס יש עוד פוטנציאל לדעתי שיכלו לממש אבל בהחלט זה היה לוקח יותר זמן\תקציב, גם מה שיש עכשיו אחלהsmile
מת שיוציאו עוד איזה DLC מגניב ככה!



2. נכתב ע"י kultuk בתאריך 15 במאי 2011 בשעה 10:10 דיווח

מבלי ״לספיילר״ יותר מידי, הסוף נגמר לגמרי פתוח ככה שהכל אפשרי...




רק משתמשים רשומים יכולים להגיב, בכדי להגיב התחברו למערכת
דרך פאנל הכניסה שבצד שמאל למעלה.
אם אינכם רשומים לחצו כאן להרשמה מידית לאתר ולפורום.



600 / תווים נותרו לתגובה