ConSouls
 משתמש
 סיסמה
הרשמה | שכחתי סיסמה
מהי קונסולת הדור השמיני הבייתית הראשונה שרכשתם או מתכננים לרכוש?
Wii-U

Xbox One

PlayStation 4

אין תכנון לרכוש אף אחת


אם ברשותך משתמש רשום, אנא התחבר לפני ההצבעה
לקבלת עדכונים, תחרויות, הזמנות לארועים ועוד - הרשמו לעלון שלנו!

שם:       
דוא"ל:    
לא למלא:
         





תרגום מהיר

!בדקו איך אתם יכולים לתרום לאתר

Firefox - מומלץ


     

     

     

שמור אותנו בדלישס!      





חדשות

Rage: מידע וטריילר חדש
נכתב ע"י יניב לוין בתאריך
11 באפריל 2011


RAGE
מפתחת: Bethesda
מפיצה: id Software
תאריך יציאה: 13/09/2011
ז'אנר: יריות מגוף-ראשון
פלטפורמות: PS3, Xbox360, PC, Mac


RAGE הוא משחק היריות מגוף-ראשון החדש של id Software ובהפצת Bethesda, שעושה שימוש במנוע המתקדם id Tech 5, אותו מנוע שבו עושה שימוש גם Doom 4.

 

המשחק עבר כברת דרך ארוכה מאז הוצג לראשונה ב-2007 ולאט לאט נחשפו יותר ויותר פרטים על המשחק המעניין הזה שמתרחש בשממה פוסט-אפוקליפטית שנוצרה בעקבות פגיעת האסטרויד "Apophis" (נקרא על שמו של אל הכאוס המצרי) בעתיד הקרוב, ליתר דיוק ב-23 לאוגוסט 2037, אז פוגע האסטרויד בכדור הארץ בעוצמה אדירה של 2.4 מיליון מגהטון!

 

בתוך 26 שניות כ-30% מהחיים על פני כדור הארץ נכחדים, ההרס הוא עצום, בתוך שנה כ-80% מכלל החיים בכדור הארץ נעלמים, שנים לאחר מכן השורדים נאלצים להתחיל ולבנות מחדש ציויליזציה.

אך השורדים נתקלים בכמה מכשולים לא צפויים, התגלו מוטציות מחרידות שמשוטטות בין החורבות וקם ממשל רודני ומסתורי שמקדם סדר עולמי חדש.

 

 

 

 

ידוע שהמשחק יכיל קטעי מרוצים ונהיגה ואף יאפשר לשדרג מכוניות בעזרת מענקי כסף ממרוצים, כמו כן, המשחק מכיל גם מצבים מרובי משתתפים ואלמנטים של משחקי תפקידים כגון מערכת ניהול מלאי ויכולות נשקים שיבוססו על סוגי תחמושת בנוסף לאפשרות לשדרוג והתאמה אישית של נשקים.

 

דרך אגב, האסטרויד 99942 Apophis אכן קיים ומציאותי לחלוטין, גילו אותו בסוף שנת 2004 והוא צפוי לחלוף על פני כדור הארץ בסביבות שנת 2036!

המשחק יגיע ל-PS3, Xbox360 ולמחשב האישי (כולל מק) בסביבות ה-13 לספטמבר, לבינתיים אתם מוזמנים להנות מטריילר הנשקים החדש.

 

 





תגובות
 4
כתוב תגובה הדפס כתבה הרשם להזנה
שמור ושתף



תגובות

1. נכתב ע"י guyho בתאריך 11 באפריל 2011 בשעה 09:09 דיווח

אתה רציני לגבי האסטרואיד האמיתי? אווו.. מפחיד -_-... המשחק נראה טוב מאוד, אני אנסה אותו אולי מתישהו



2. נכתב ע"י יניב לוין בתאריך 11 באפריל 2011 בשעה 12:12 דיווח

יאפ, אכן אמיתי ומטריד wink



3. נכתב ע"י guyho בתאריך 11 באפריל 2011 בשעה 14:02 דיווח

אה, והסמיילי בעצם מסכם את הרוח של ההודעה שלך יניב? חחחח... XD



4. נכתב ע"י TheOrev בתאריך 11 באפריל 2011 בשעה 20:08 דיווח

כן, באמת יש כזה אסטרואיד.

אתה כזה עצלן שאפילו גוגל לא עשית ?




רק משתמשים רשומים יכולים להגיב, בכדי להגיב התחברו למערכת
דרך פאנל הכניסה שבצד שמאל למעלה.
אם אינכם רשומים לחצו כאן להרשמה מידית לאתר ולפורום.



600 / תווים נותרו לתגובה