|
|
|
| מחבר |
הודעה |
רונן יצחק
שחקן גיבור

|
פורסם:
ראשון אוג' 09, 2009 ב-00:40 |
 |
זה משחק שכמה מאתנו סיימו, אך רבים אחרים עדיין חורשים עליו בימים אלה.
זה משחק עולם פתוח שבו מגלמים את קוֹל אשר קיבל כוחות חשמל עקב פיצוץ מסתורי. כוחותיו של קוֹל ייהנו משדרוג במהלך המשחק, ואף יוספו כוחות חדשים, מגניבים ושימושיים. מדי פעם במהלך המשחק ייתכנו גם מצבי בחירה בין טוב ורע, ומה שתהיו, טובים או רעים, ישפיע על העולם סביבכם: ההבדל בין אזרחים אוהדים שמריעים ותולים פוסטרים שלכם על הקירות ואף עוזרים לכם במאבק נגד הרעים, לבין אזרחים שרואים בכם איום ומנסים לפגוע בכם.
המשחק כיפי מאוד (אחד הכי כיפיים וסוחפים ששיחקתי בהם - לא הנחתי לו עד שסיימתי), ובעל עלילה מאוד מושקעת, עד לסוף המפתיע עד מאוד (העלילה גם מתואר בסצינות קומיקס משובחות בין הקטעים).
להלן פתרון העלילה מוסתר, שימו לב שהקריאה על אחריותכם בלבד כי מדובר בספוילר מהותי. אני מביא אותה לכאן לאלה שפספסו כמוני את השתלשלות העניינים המהירה בסוף המשחק:
| ציטוט: |
"קסלר" הוא, למעשה, קוֹל מהעתיד, אשר גם כן קיבל כוחות. אנו מבינים זאת מהפלאשבק שרואים לאחר חיסול הבוס האחרון, מראים את "קסלר" בחתונה נישא לטריש, כאשר זאק הוא השושבין שלהם. סצינה אחרת מראה שאיש מרושע בעל כוחות דומים הופיע בתקופת הזמן של "קסלר", ובמקום להתעמת אתו, קסלר נהג באנוכיות כשהציל את משפחתו בלבד וברח איתם. דבר זה אפשר לאיש הרע להרוס את הכל (כי "קסלר" לא עצר בעדו), ולבסוף הוא גם השיג את אשתו וילדיו של "קסלר" והרג אותם.
"קסלר" שבור, החליט לנצל את כוחותיו כדי לחזור בזמן ולפגוש את עצמו. למה? נכון הוא התעלל במהלך המשחק בקוֹל ולכן חשבנו אותו לאיש הרע (להרוג את טריש, לגרום לזאק לבגוד בו)? אז מסתבר שהוא נהג כך בקוֹל (שהוא, למעשה, עצמו) כדי להפוך אותו לבן אדם הרבה יותר טוב ממנו, שיהיה מנותק מקשרים לאנשים אחרים, כך שכאשר קוֹל ("קסלר") יגיע לאותו עימות עם הרשע, אז הוא יהיה מוכן לקראתו, בלי תלות עם אנשים אחרים, וכך ימנע מהרשע להשמיד את הכל.
קוֹל גם אומר בסוף שהוא חזק וטוב יותר מ"קסלר", ושהוא יהיה מוכן לכל מה שיהיה.
אז אם מדובר באותו אדם, מאיפה הגיע השם "קסלר"? זה הכינוי שהעניק לעצמו לאחר שחזר בזמן כדי לבדל את שמו מזה של קוֹל, כדי שלא יחשוד.
|
לא הבנתי את זה לבד, הקרדיט לאלעד (P.T). לאחר צפייה שנייה בסרטון הסיום הוא הבין את הכל. אני גם מתכוון לחזור ולצפות בסרטון הזה. לאחר שקיבלתי הסבר לו, אז אראה זאת בפרספקטיבה אחרת. ותודו שזה וואחד ספין מעניין
אלעד, בדיוק קיבל פלטיניום עליו (כל המשימות, וגם סיים כרע), דן גם כן משחק בו בימים אלה, ושי מתעכב בו, נתקע באיזו משימה כי לדבריו, האויבים שם הם "צלפים אולימפיים" ( ). אז החלטתי לפתוח את הדיון גם כדי שישמש לעזרה במשחק, וגם יהיה גם מעניין להשוות אותו ל-Prototype - מי שיחק בשניהם? איזה מהם הכי אהבתם?
|

נערך לאחרונה על-ידי רונן יצחק בתאריך ראשון אוג' 09, 2009 ב-11:34, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
 |
han
שחקן מכור

|
פורסם:
ראשון אוג' 09, 2009 ב-00:48 |
 |
סיימתי כבר את אינפיימוס על הטוב.
אני לא מאמין שזה מה שקרה בסוף D:
אני עכשיו הולך לסיים על הרע. איזה רע אני. ם: |
 |
SSBB4EVER!
שחקן מתקדם

|
פורסם:
ראשון אוג' 09, 2009 ב-06:49 |
 |
אני משחק בו עכשיו. הוא אחד המשחקים הטובים ביותר בהם שיחקתי... הוא גורם לך פשוט לרצות לשחק עוד ועוד. |
 |
Blue blur
שחקן גיבור

|
פורסם:
ראשון אוג' 09, 2009 ב-07:50 |
 |
שיחקתי בו בPS3 של חבר שלי,משחק מצוין,קנייה בטוחה כשיהיה לי PS3. |
_________________ Just according to keikaku |
|
|
 |
PT
מנהל

|
פורסם:
ראשון אוג' 09, 2009 ב-12:05 |
 |
אגב, המשחק הרבה יותר קל כרע מכיוון שהיריות הרגילות גורמות לאויבים להתפוצץ
דבר שמאוד מקל על ההריגה שלהם.
מי אמר שהרוע לא משתלם? |
 |
han
שחקן מכור

|
פורסם:
ראשון אוג' 09, 2009 ב-15:10 |
 |
יש לדעתי רק חיסרון אחד ב-INFAMOUS. משימות הצד לדעתי משעממות. כמעט ולא הלכתי עליהן...
אבל ה-STORY, אם לדעתי היו מוותרים על הרבה ממשימות הצד ומוסיפים עוד משימות STORY LINE, היה הרבה יותר טוב. ^_^ |
 |
Blue blur
שחקן גיבור

|
פורסם:
רביעי אוק' 07, 2009 ב-22:53 |
 |
| רונן יצחק כתב: |
פתחתי את כל ה-Stunts (גביע כסף)! כמה מהם לא היו פשוטים בכלל, ודרשו המון ניסיונות...
באחרון נדרשתי לבצע Thunder Drop על קונדיוט. חשבתי שזה יהיה מסובך, ואז גיליתי שאני יכול לבצע את התרגיל הזה בלי לעלות על פלטפורמה בכלל, אמנם הנזק שייגרום מוגבל. אז היכיתתי אותו בקטנות, עד שמת. השתמשתי במגן תוך כדי, להגן מהיריות החלשות שלו, ומההדף ששלח אליי ברחתי.
אוף, עכשיו נותר לי למצוא עוד שני שארדס... כמו מחט בערימת שחת. אני מאוד מקווה שהם נמצאים זה ליד זה. |
רק עכשיו הבנת שלא צריך פלטפורמה? |
|
|
 |
Blue blur
שחקן גיבור

|
פורסם:
רביעי אוק' 07, 2009 ב-23:09 |
 |
| אז אני אנסח זאת אחרת: "עכשיו נזכרתי שזה לא מחייב..." |
 |
|
|
 |
Blue blur
שחקן גיבור

|
פורסם:
חמישי אוק' 08, 2009 ב-00:05 |
 |
יש לכם תמונה לכל דבר, אה? |
 |
|
|
 |
SSBB4EVER!
שחקן מתקדם

|
פורסם:
חמישי אוק' 08, 2009 ב-08:11 |
 |
רונן... אצלי בול אותו דבר. עשיתי הכל ורק נשאר לי שארד אחד... לא מצאתי אותו והתייאשתי חחח... |
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
חמישי אוק' 08, 2009 ב-10:14 |
 |
אולי בקרוב אתפנה לשחק בו עכשיו אני מסיים את הפלטיניום של אנצ'רטד ואחריו אני אשחוט את בלייזבלו, ואחרי זה או אינפיימוס, או אנצ'רטד 2 אם יגיע כבר. |
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
ראשון אוק' 11, 2009 ב-09:25 |
 |
טוב, אכן התחלתי לשחק בו אחרי שסיימתי את הפלטיניום של אנצ'רטד הראשון.
בינתיים הגעתי לאזור השני (Warren) ועוד לא פתחתי דרך חזרה (אני מניח שיש כזו?), את האזור הראשון סיימתי 100% משימות וDead Drops, אבל אני מאמין שיש לי שם עוד Shards למצוא. בחרתי לשחק את המשחק פעמיים - פעם אחת בNormal ולהיות טוב כל הזמן, ופעם אחת בהארד ולהיות רע כל הזמן (מן הסתם הרבה פחות קשה להיות רע, אז אני אנצל את זה). בינתיים המשחק יחסית מאתגר, ומאוד מעניין עלילתית, הוא הרבה יותר טוב ומעניין מהדמו שלו זה בטוח. אני מצפה להנות מאוד לאורך המשחק
נ.ב - יש לי כבר 20% גביעים ו12 סטאנטים, Me>>You |
 |
לאון
שחקן באימונים

|
פורסם:
שלישי אוק' 13, 2009 ב-22:16 |
 |
האמתי גמרתי אותו כמעט 3 פעמים בשביל טרופיס התחיל לשעמם |
|
|
|
 |
I.T.P
מנהל

|
פורסם:
ראשון אוק' 18, 2009 ב-22:51 |
 |
סיימתי את הפלטיניום! משחק מצויין, נהניתי ממנו מאוד, למצוא את השארדס היה מגניב |
 |
han
שחקן מכור

|
פורסם:
ראשון אוק' 18, 2009 ב-23:00 |
 |
מההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
פלאטינום שלישי :סופרייזפייס: |
 |
|
|
|
|
|
צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|