הדף נטען.. המתן בבקשה!

הדף עדיין לא מופיע? לחץ כאן

אינדקס הפורומים של ConSouls
!בדקו איך אתם יכולים לתרום לאתר
 חזרה לאתר  •  אינדקס הפורום  •  צ'אט  •  שאלות נפוצות FAQ  •   חיפוש בפורום  •  רשימת חברים  •  קבוצות משתמשים   •  הרשמה  •  פרופיל  •  התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות  •  התחבר
 סיפורים טראגים לפני שינה רק בבקשה להכניס קצת הומור צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם

פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב
מחבר הודעה
eric
שחקן באימונים
שחקן באימונים

הודעהפורסם: שני אוק' 12, 2009 ב-00:25 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

חחחח   אצלי זה היה דיי טרגי Image

אייך שהתחלתי לשחק זה באמת מגניב הסיפור הזה כי היה אצלי השבוע איזה מישהו ובדיוק היה לנו דיון על זה במספרה...

אם אני לא טועה שהייתי בגן ככה הייתי קופצ לחבר שלי שהוא היה שכן שלי.... הם היו משחפחה שנחשבה דיי עשירה (כי רק למשפחות העשירות היו את הדברים האלה) אם אני לא טועה היה להם אטרי וכל שנה היה להם אטרי אחר עם גוסטיקים שונים והיה להם וידאו גם וסירטי ברוס לי

מידיי פעם היו נותנים לי לשחק חצי פסילה והיו חוטפים לי את זה מהידיים כי ממש הייתי שמאלי בזה ולא הבנתי כלום מהדבר הזה שביד שלי שניקרא גויסטיק... אני רק זוכר שהייתי צריך לפגוע בצוללות ובספינות וגם את הספייס אינוודרס... וזה לא ממש עניין אותי...

בכיתה ב' יום אחד סיימתי את הלימודים ואז חבר אחר אמר לי "אתה רוצה לבוא ל-קמפ דיוד?" לא הבנתי מה זה וביקשתי שיספר לי.. הוא ניסה באמת שניסה אבל לא הבנתי כלום , אבל הסכמתי להיצטרף אליו כי הוא הבטיח שיהיה כייף אז הלכתי איתו....

באמת מבחוצ זה היה ניראה שמכינים במקום המבורגרים אבל מבפנים במדרגות כשאתה הייתה עולה לקומה שמעל שהיתה דיי אפלה וחשוכה (שזה מה שהיה עושה את אולמות הארקייד) כל המיסתורין הזה והצלילים המוזרים האלה פיתאום אתה מגלה מין מכונות ארקייד ציבעוניות אני זוכר שהיה שם גלגה ומיס פקמן ואת חריצ האסימונים שהגלגה היה עולה משהו כמו 30 אגורות במטבעות של פעם (זה היה לפני השקל החדש) המיס פאקמן היה 20 אגורות... וזה היה מלהיב כי בפעם הראשונה בחיים שלי נהנתי ממשחק ואין לי מושג למה לעזזל... אבל ברור שזה היה עניין של כסף ולא היה לי הרבה ואז עשו בעיות לבעל המקום שאסור לו להכניס ילדים קטנים לשם אז הוא גם לא הירשה לנו לבוא ובכך נחתם התקופה של כיתה ב' אחרי 5 פעם אולי שההיתי במקום...

כשעליתי לכיתה ו' אז אני זוכר עוד בחופש הגדול שהמקום ניפתח מחדש בצורה לא חוקית והיה פתוח רק ביום שבת... אז זה כבר היה אסימונים וכל משחק עלה כ-חצי שקל... היו שם משחקים כבר יותר מיתקדמים כמו אנדרו רייסר, מיס פקמן נישארה, אקסלנטסלינה... קינג אוף בוקסר.... ארקנוייד... 1942... צ'ופליפטר... איקארי ווריאר.... גוסט אנד גובלין... ו-3 פליפרים... המקום עדיין היה ב-שושו והיה לי מאוד כייף לשחק שם...

עכשיו ה-גוסט אנד גובלין היה המשחק הכי קטלני שיכול להיות ועד היום לא מאמינים שאפשר לגמור אותו באסימון אחד אבל אני כבר עשיתי את זה שהייתי בכיתה ו' בערך בשנת 86 שנה אחרי שהוציאו את המשחק.... הייתי להיט במשחקייה וכולם עמדו מסביבי כשהייתי משחק דבר שגרם לי להינות עוד יותר בתור גיימר...

המקום היתעייף כבר באותה השנה וכבר ב-87 באחד מהערבים של מוצאי שבת שהיו מקרינים תוכניות משעממות בערוצ הראשון הסתובבתי עם אבא שלי ואח שלי בדיזינגוף וניתקלתי באולם הארקייד שזכור לכולם ועד היום לאחד הטובים של תל אביב שקראו לו כוכב שבתאי.... פיתאום אתה מגלה שמשחקיי ווידאו זה חוקי ושלכולם מותר והמקום היה עמוס שהיינו צריכים לדחוף כיי לשחק ומלא מכונות מעל ל-100 מכונות וכבר שם גיליתי משחקים חדשים יפים ומדהימים עוד יותר כגון... 2 מכונות של דאבל דראגון... קארטה צמפיון... סטרייט פייטר הראשון.... דראגון נינג'ה.... אווט ראן.. פאנצ' אווט והסיוטים של בוטבול הטורקי....

מה שעשה לי את זה לחזור לשם ולהמשיך לשחק היה המשחק דאבל דראגון.... פשוט הייתי חולה על הגרפיקה ועל עניין המשחק שחוטפים את הבחורה....

הזמן עבר העגעתי לגיל מיצוות כמובן המתנות זרמו ולפתע עברתי ליד אחד החנויות שליד הבית שלי וגיליתי שיש שם משחק לבית ויש את המשחק כמו במכונות.. וונדר בויי (עם הפטישים) של SEGA MASTER SYSTEM כמובן שלא היססתי לגבי המחיר שעלה 600 שקל וקניתי אותו מבלי להניד עפעף... אחרי חצי שנה אמא שלי שברה לי את המכשיר עם הרגל וגזרה לי את החוטים עם מיספריים... היא טענה שאני יושן ב-12 בלילה ושהיתדרדרתי בלימודים בגלל המכשיר... כמובן שבכיתי יותר מיום והיתאבלתי על המכשיר מאודדדדד ואמרתי לה שאני נישבע שמתי שרק יצא לי אני יאסוף משחקים וכל החיים שלי אני רק אשחק (זהו מאז נידפק לי הקופסא לתמיד)

מי שרוצה לזרוק את הקופסאות או קרטונים של הקונסולות שלו או קונסולות שבורות או שבכלל בא לו לזרוק כל מיני דברים שלא נחשבים בישבילו אז בבקשה אני הכתובת אני מוכן לשלם על זה כסף ויום יבוא והוא עלול לראות את זה במוזאון שאני אקים
צרו איתי קשר לגבי זה בבקשה אני נמצא בטלפון  052-7476260 או בטלפון  03-6165937
Jack Frost
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שני אוק' 12, 2009 ב-00:33 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

Image

Image
eric
שחקן באימונים
שחקן באימונים

הודעהפורסם: שני אוק' 12, 2009 ב-00:33 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אני רציתי להוסיף שאלת סקר ואני לא יודע אייך עושים את זה אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי מהמנהלים אז בבקשה

השאלה היא: "האם גם לכם היה טרגדיה עם משחקים בעבר משחקים לא עבדו אכזבות ועוד"

מי שרוצה לזרוק את הקופסאות או קרטונים של הקונסולות שלו או קונסולות שבורות או שבכלל בא לו לזרוק כל מיני דברים שלא נחשבים בישבילו אז בבקשה אני הכתובת אני מוכן לשלם על זה כסף ויום יבוא והוא עלול לראות את זה במוזאון שאני אקים
Jack Frost
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שני אוק' 12, 2009 ב-00:37 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

eric כתב:
אני רציתי להוסיף שאלת סקר ואני לא יודע אייך עושים את זה אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי מהמנהלים אז בבקשה

השאלה היא: "האם גם לכם היה טרגדיה עם משחקים בעבר משחקים לא עבדו אכזבות ועוד"

אכזבות?
אובליביון
פולאאוט 3
דיסגאיה 2
דום 3

Image
alonva2
שחקן עם עתיד
שחקן עם עתיד

הודעהפורסם: שני אוק' 12, 2009 ב-00:42 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אחרי חצי שנה אמא שלי שברה לי את המכשיר עם הרגל וגזרה לי את החוטים עם מיספריים... היא טענה שאני יושן ב-12 בלילה ושהיתדרדרתי בלימודים בגלל המכשיר... כמובן שבכיתי יותר מיום והיתאבלתי על המכשיר מאודדדדד ואמרתי לה שאני נישבע שמתי שרק יצא לי אני יאסוף משחקים וכל החיים שלי אני רק אשחק (זהו מאז נידפק לי הקופסא לתמיד)[/quote]

אתה עוד מדבר אם אמא שלך אחרי זה בכול זאת שלמתה 600 שקל אל זה Image
eric
שחקן באימונים
שחקן באימונים

הודעהפורסם: שני אוק' 12, 2009 ב-00:47 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

שנה אחרי המיקרה קנו לי קומודור 64 אבל זה כבר סיפור אחר Smile

alonva2
שחקן עם עתיד
שחקן עם עתיד

הודעהפורסם: שני אוק' 12, 2009 ב-00:53 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

eric כתב:
שנה אחרי המיקרה קנו לי קומודור 64 אבל זה כבר סיפור אחר Smile

ואת זה אני מקווה לא הרסו לך
eric
שחקן באימונים
שחקן באימונים

הודעהפורסם: שני אוק' 12, 2009 ב-02:29 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

את זה אני כבר הרסתי ... כי כבר אז אהבתי לפתוח קונסולות ולראות הבפנים שלהם.. הרסתי אותו בזה ששחקתי לו בכיוונים של האנטנה הפנימית עם מברג כי אהבתי לראות תמונות קופצות ועיוותים במסך אבל בסופו של דבר סידרתי את זה לבד ומיד מכרתי אותו

הצג הודעות מלפני:      
פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב

קפוץ אל:   

צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה