|
|
|
| מחבר |
הודעה |
רונן יצחק
שחקן גיבור

|
פורסם:
שבת דצמ' 12, 2009 ב-05:14 |
 |
משחק המבוסס על הסדרה המצוירת המיתולוגית של שנות ה-80. לא הייתי מקדיש לו דיון מיוחד לולא הפרטים הראשונים היו מבטיחים...
המשחק ישתמש במנוע של Unreal, וצוות המשחק, High Moon Studios, לוקח השראה מהגיימפליי של Gears of War המוערך במהלך פיתוחו של המשחק. המצלמה תתמקם מעבר לכפתיים של הדמות הראשית, והיכולת לנהל קרבות תוך כדי שינויי צורה בזמן אמת, יהפכו את האקשן למבוסס על יותר מהירות וקלות תנועה.
אומרים שהמשחק נראה מרשים כרגע, ושהוא יפצה על כל שנות משחקים ממוצעות בסדרה הזו (נו, האם Batman: Arkham Asylum לא יהיה היחיד בדור הזה שעשה היסטוריה?).
אמנם בשלב זה המודלים של הרובוטריקים במשחק לא נראים ממש כמו אלה שבסדרה המקורית, אך הצוות משתדל שהמודלים יהיו דומים ככל האפשר לאלה של הסדרה המצוירת המקורית, ויש מספיק זמן כדי שזה ייעשה.
גם העלילה תהיה מקורית ולא תתבסס על שום דבר.
יהיו במשחק שני מצבי סינגל, אחד יוקצה לשקרניקים, והשני לרובוטריקים, כאשר העלילות שלהם תיפגשנה. כמו כן, יהיה גם מצב שיתוף פעולה מקוון.
מקור: IGN |
נערך לאחרונה על-ידי רונן יצחק בתאריך שבת פבר' 27, 2010 ב-21:30, סך-הכל נערך 3 פעמים |
|
|
 |
Chwomp
שחקן עם עתיד

|
פורסם:
שבת דצמ' 12, 2009 ב-11:31 |
 |
עכשיו השאלה, האם המשחק יפצה על שני הסרטים האיומים והמשחקים הגרועים שלהם? |
|
|
|
 |
Kazura
שחקן גיבור

|
פורסם:
שבת דצמ' 12, 2009 ב-12:10 |
 |
אחרי בטמן כבר יש תקווה שמשחקים שמבוססים על זכיונות יהיו אשכרה מוצלחים בסוף... לא יודע למה לצפות. |
|
|
|
 |
han
שחקן מכור

|
פורסם:
שבת דצמ' 12, 2009 ב-13:25 |
 |
סרטים איומים? אלו סרטים מעולים מאוד.
משחקים גרועים? אלו משחקים זוועתיים מאוד. |
 |
Kiwovo
שחקן גיבור

|
פורסם:
שבת דצמ' 12, 2009 ב-13:39 |
 |
^ סרטים גועל נפש..
הראשון היה טוב רק בגלל הקטע עם זאתי והמכונית.. |
 |
רונן יצחק
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני דצמ' 14, 2009 ב-22:09 |
 |
טריילר ראשון, והוא פשוט נראה טוב:
|
 |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
שלישי דצמ' 15, 2009 ב-15:58 |
 |
טוב? מה הבנת ממה שהולך בסרטון? רק קטע CGI וזהו.
וגם הקטע הזה נראה כאילו נלקח מהסרט של מייקל ביי ימח שמו. |
|
 |
רונן יצחק
שחקן גיבור

|
פורסם:
שלישי דצמ' 15, 2009 ב-16:03 |
 |
| shgadlic כתב: |
| וגם הקטע הזה נראה כאילו נלקח מהסרט של מייקל ביי ימח שמו. |
טוב, אני אופטימי מטבעי, רציתי להאמין שזה גיימפליי.
בכל אופן, אם תקרא הודעה ראשונה, תראה שבה נטען שהמשחק נראה מרשים, אז אני מניח שלפחות בזה ניתן להיאחז. עד שייחשף משהו יותר רלוונטי. |
 |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
שלישי דצמ' 15, 2009 ב-16:10 |
 |
אכן יתכן אני לא אומר שלא, אך לא מהטריילר ההספיצפי הזה עדיין.
אני בהלט מקווה שיחזירו עטרה ליושנה ובהחלט יבססו את הכותר הזה על הסדרה המקורית שאותה אני כה אוהב ולא על החרא שמייקל ביי יצר - איי אני כל כך מתעב אותו אררררגגגג. |
|
 |
רונן יצחק
שחקן גיבור

|
פורסם:
שני ינו' 11, 2010 ב-22:50 |
 |
שתי תמונות מהטיזר החדש שעומד להיות משוחרר, למעשה מחר:
| ציטוט: |
This doesn't look like a cheap cash-in on a movie franchise. Thistrailer shows there are definitely some fans working on the project.Along with the trailer, we'll have details of the game straight fromdeveloper High Moon Studios
|
|
 |
רונן יצחק
שחקן גיבור

|
פורסם:
רביעי ינו' 13, 2010 ב-01:59 |
 |
טריילר ראשון:
קיימת גרסה ארוכה יותר, עם קריינות, להורדה כאן. |
 |
han
שחקן מכור

|
פורסם:
רביעי ינו' 13, 2010 ב-02:04 |
 |
אני לא מבין, נפלתם על הראש?
אלו סרטים מעולים מה קרה לכם^_^
משחקים היו חרא ITS TRUE
אבל סרטים היו טובים מאוד.
במיוחד מה קרה לכם ולמייקל ביי
FUCKIN ARMAGEDON FFS...
(וגם BAD BOYS! במאי טוב >: ) |
 |
רונן יצחק
שחקן גיבור

|
פורסם:
חמישי ינו' 14, 2010 ב-01:49 |
 |
שכחתי לעדכן ברשמים הראשונים, בני שני עמודים:
Hearing High Moon Studiosdirector Matt Tieger talk about the upcoming Transformers: War forCyberton raises my hopes that fans will get a worthwhile game.Describing it as "a gamer's game," Tieger speaks about Transformers inthe same way the folks at Rocksteady, makers of Batman: Arkham Asylum,talk about the Dark Knight. Granted, we've yet to set our eyes on Warfor Cybertron, but it's clear the goal is to create something special
|
הולה-לה, נראה שהם רציניים מאוד לגבי הפרויקט.
שימו לב שהדמיון בינו לבין Arkham Asylum הוא ששניהם מבוססי מדיה אחרת, אך עדיין לא מבוססים עליה - הן הראשון והן השני לא מבוססים על סרט קיים.
When you pop in the disc, you'll be given a choice: Autobot orDecepticon campaign. The Decepticon campaign takes place first, but youcan play them in either order. And while the two are tied together, youwon't be playing the same scenarios from different sides. These are twoseparate stories and whichever side you choose believes they are thegood guys
|
בתחילת המשחק יהיה ניתן לבחור בקמפיין של רובוטריקים או שקרניקים, לכל אחד מהם עלילות שונות עם תרחישים שונים לחלוטין. כל אחת מהקבוצות תאמין שהיא הצד הטוב.
At the start of each level, you're given a choice to play as one ofthree different Transformers. The selection changes with each level andthose levels are crafted specifically to fit those Autobots orDecepticons' skill sets. In terms of the gameplay, War for Cybertronhas been compared to Gears of War. In fact, the trailer clearly showssome moments where Transformers take cover
|
בתחילת כל שלב נוכל לבחור לשחק כל אחד משלושת הרובוטים שיוצעו באותו שלב. לכל שלב יהיה מבחר רובוטים אחר שנוכל לבחור ממנו, והיכולות האקרובטיות שלהם יותאמו לשלבים שלהם. למשל, רובוטים אשר יוכלו להפוך לסילונים (Jet) יוקצו לשלבי האוויר, בעוד שרובוטים אשר הופכים לכלי תחבורה קרקעיים, יוקצו לשלבי קרקע.
הגיימפליי של המשחק, כפי שגם הוסבר בעבר, יהיה כמו Gears of War (אני בעד!)
According to Tieger, "It's a much more linear, story-driven, Gears ofWar-type experience. It's not an open world type of experience. It'sabout getting on that rollercoaster ride, which is a really cool story,and blasting your way through it. We feel it's a real benefit, becausewe're trying to tell a solid story."
|
הוא יהיה לינארי ולא מבוסס עולם פתוח כדי לקדם את העלילה בצורה הכי טובה שניתן. הם מבטיחים עלילה סולידית.
אני בעד גם כאן. עולם פתוח למשחק הזה יהפוך אותו לפחות קצבי.
Of course, an action-heavy shooter means that players will be taking alot of damage. Transformers uses a segmented health system similar toThe Chronicles of Riddick. Your health bar is made of several boxes andas you take damage, the health in a box drains. Get to safety and itrecharges. If you lose all the heath in a box, it stops regeneratingand health starts draining from the next box. There are two ways torestore lost health from a depleted segment: find Energon cubes or gethealed by Ratchet (if you're playing as an Autobot)
|
זו גם טכניקה שיושמה ב-Resistance: Fall of Man.
Though the prospects of a great single-player Transformers campaign aretantalizing, Tieger doesn't want gamers to think the multiplayercomponent is being thrown together. "I love multiplayer," he says. "Asa studio, we are huge multiplayer gamers. Multiplayer is a huge portionof what we're going to give gamers. It's been part of our developmentprocess since the first day we started developing this game. The levelof commitment behind multiplayer is very large. The experience we giveyou is as big as Cybertron in my mind."
|
מבטיחים גם מצב מקוון מושקע מאוד. אומרים שהם מתמסרים לו מאוד.
All the talk in the world really doesn't mean a thing. The proof is inthe gameplay. "It's all about how it feels under your thumb," Tiegerconcedes. There is definitely a lot of promise in Transformers: War for Cybertron, but I have to see it to truly believe it. Hopefully Activision will soon show us that there really is more than meets the eye when it comes to licensed games
|
תראו, לפי ההבטחות, המוטיבציה שניכרת בצוות, והפרטים היבשים, יש למה לצפות. נקווה שאכן לא יאכזבו ביישום. |
 |
רונן יצחק
שחקן גיבור

|
פורסם:
שבת פבר' 27, 2010 ב-04:22 |
 |
רשמים חדשים בבני שני עמודים ב-IGN:
We will have much more on War for Cybertron as the game draws closer to release, but everything we've seen of it so far has our hopes high for a licensed title that delivers without sacrificing on lore or gameplay
|
וטריילר חדש:
|
|
|
|
 |
shgadlic
אחראי פורום

|
פורסם:
ראשון פבר' 28, 2010 ב-07:33 |
 |
אז עד כה אני מבין שהכותר יוצא לקונסולת הHD + PC וזהו נכון?
אני לא מעלה את הציפיות שלי לגבי הכותר. עדיין רוב הסיכויים שהוא יהיה בינוני פלוס.
אה והאן, מייקל ביי הוא במאי גרוע נקודה. |
|
 |
|
|
|
|
|
צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|