הדף נטען.. המתן בבקשה!

הדף עדיין לא מופיע? לחץ כאן

אינדקס הפורומים של ConSouls
!בדקו איך אתם יכולים לתרום לאתר
 חזרה לאתר  •  אינדקס הפורום  •  צ'אט  •  שאלות נפוצות FAQ  •   חיפוש בפורום  •  רשימת חברים  •  קבוצות משתמשים   •  הרשמה  •  פרופיל  •  התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות  •  התחבר
 Castle Crashers יוצא ב31 החודש לPSN!!! צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם

פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב
מחבר הודעה
Slim
מנהל אתר
מנהל אתר

הודעהפורסם: שישי אוג' 20, 2010 ב-15:23 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

טוב, חלאס, עכשיו אני אסביר, הוספתי באמת את הפסקה שמדברת על השקעה בדיונים כי זה באמת מוסיף
ונחמד ווגם גורם למשתמשים להשתתף יותר, אז באמת תשתדלו להבא אם אתם רוצים לפתוח דיון רשמי למשחק
להוסיף עוד כמה פרטים, אפילו דברים כמו מפיצה, מפתחת, תאריך יציאה ואם אפשר אז כמה תמונות ו/או טריילר,
זה דבר שלוקח כמה דקות לעשות ומאוד תורם. Smile

אז כפי שאמרתי תודה באמת לכל מי שמשקיע בכל רמה, ולידור גם כשבא לו יכול להוסיף תמונות
ודברים נחמדים - מה שהוא לא עשה הפעם אז אני מקווה שהוא יוכל לעשות את זה פעם הבאה,
- ובכל מקרה, אני מוסיף עכשיו סעיף נוסף לשם, שבאותו הקשר מאפשר גם למנהלי הפורומים השונים
לערוך באמת את ההודעה הראשונה ולהוסיף עוד מידע ומידה מעניינים, כחלק מהתפקיד שלהם
לעזור לפתח ולקדם את הפורום ואין עם זה בעייה, אבל כמובן שרצוי והרבה יותר נחמד
אם מי שבאמת פותח את הדיון יוסיף גם בעצמו. Smile

חוץ מההודעה הראשונה - כרגיל כל משתמש מוזמן להגיב ולהוסיף עוד מידע/תמונות/סרטונים שבא
לו וכל דבר כזה גם תורם לדיונים, תודה. Wink

בחזרה לנושא - משחק מצויין קניתי אותו לא מזמן לXBL ואני עוד צריך לשחק בו יותר שמח מאוד/מרוצה

מנהל
מנהל

הודעהפורסם: שישי אוג' 20, 2010 ב-17:05 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אני פשוט לא חושב שזה נכון לחייב מישהו לדחוף תמונה או מידע מיותר סתם, לידור מן הסתם פתח דיון חדשותי, לא דיון רשמי, אם המנהלים (וזה כולל אותי בפורומים הרלוונטיים) רוצים להוסיף, הם מוזמנים. אבל לאיים בנעילת דיונים כי הוא לא שם תמונה? זה מוגזם לגמרי.

Image

Image
Slim
מנהל אתר
מנהל אתר

הודעהפורסם: שישי אוג' 20, 2010 ב-17:11 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אם זה דיון חדשותי או דיון בכל נושא אחר שהוא לא מתייחס למשחק ספציפי, באמת לא תמיד יש
מה להוסיף, אם כי - כשאפשר, כל תוספת יכולה לתרום וזה מבורך. Smile

אם באמת אין דיון על Catsle Crushers למשל ורונן מעוניין להפוך את הדיון הזה לדיון רשמי על
המשחק זה באמת אפשרי, ולכן הוספתי גם את הסעיף החדש לדיון המידע והכללים בפורום ההכרזות והחוקים,
שפשוט מאפשר לאחד המנהלים לערוך ולהוסיף שם מידע ומדיה כרצונו, גם בלי להכריח אף אחד לעשות זאת
ובלי צורך לנעול כלום, כפי שציינתי - במיוחד כשהכוונה היא באמת פתיחה של דיון רשמי מלכתחילה
רצוי שהפותח יוסיף לפחות מעט מידע אבל בכל מקרה כחלק מהאחריות והסמכות של המנהלים ובשביל קידום
ופיתוח הפורום הם יכולים להוסיף גם בעצמם. Smile

עכשיו כדאי שנחזור לנושא Image

מנהל
מנהל

הודעהפורסם: שישי אוג' 20, 2010 ב-17:20 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

המשחק מעניין אותי אבל לא עד כדיי כך, שיחקתי בו מעט בגרסאת הX360

מה שכן, לידור אמר לי שהוא כנראה יקנה, אז ככה שיהיה לי את המשחק מוציא לשון אני מאמין שאני אעשה בו 100% גביעים (או אנסה) כמו שאני עושה בכל המשחקי PSN שלי.

Image

Image
הצג הודעות מלפני:      
פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב

קפוץ אל:   

צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה