הדף נטען.. המתן בבקשה!

הדף עדיין לא מופיע? לחץ כאן

אינדקס הפורומים של ConSouls
!בדקו איך אתם יכולים לתרום לאתר
 חזרה לאתר  •  אינדקס הפורום  •  צ'אט  •  שאלות נפוצות FAQ  •   חיפוש בפורום  •  רשימת חברים  •  קבוצות משתמשים   •  הרשמה  •  פרופיל  •  התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות  •  התחבר
 Vanquish צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם

פורום זה נעול, אתה לא יכול לפרסם, להגיב או לערוך נושאיםנושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב
מחבר הודעה
רונן יצחק
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שלישי אוג' 31, 2010 ב-19:27 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אני לא יודע אם כבר עלה, אבל בסביבות חצות אמור להיות.

נראה לי שזה הולך להיות דמו טוב וממצה, עם קרב בוס אינטנסיבי בסופו שנצטרך להשתמש בכל היכולות שלנו כדי להביסו.

רונן יצחק
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שלישי אוג' 31, 2010 ב-22:27 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

רשמים חדשים ביורוגיימר:

ציטוט:

The end result, however, feels completely original: a zippy, score-obsessed blend of particle effects, techno music, and elaborate multi-stage bosses delivered at a speed that makes it all feel new. In other words, it's looking pretty good.

ציטוט:

None of that prepares you for the pace at which PlatinumGames' latest actually plays, however. If you're expecting Mikami, the director of Resident Evil 4, to take a fairly stately approach with his new game, you're in for a shock

Vanquish's signature move illustrates this point quite nicely. Burst out of cover! Jet-boost into an enemy! Melee the enemy and go straight into a backflip! While backflipping, trigger slow-mo (the ARS's second-most enjoyable power) and shoot the enemy up for massive damage! Go and have a lie down.

It's great to watch and even better to pull off, but for the first 30 minutes of play or so, it may prove a little too much to get your head around. Vanquish gives you so many tools to be getting on with – and throws in so many enemies – that a fair bit of acclimatising is required.

ציטוט:

You'd best start by getting to know the cover system. Like any decent third-person shooter these days, Vanquish allows you to snap to cover with the press of a button and vault over it with a second press. Add to that the boost function, however, and a generous snapping radius, and you have a game that encourages you to blast across the large levels at great speed, moving from one end of an arena to another in a matter of seconds, chaining cover together in wild streaks as you shoot up the enemies from all angles.

נראה ש-Vanquish הצליח מאוד היכן ש-DarkVoid נכשל.

ציטוט:

Boost takes time to recharge and the same meter also controls your ability to enter a slow-motion state of heightened awareness. Both gimmicks are fun by themselves – even if slow-mo is a pretty elderly kind of feature these days – but when you start to use them together you really begin to see Vanquish's true potential for showboating

ציטוט:

Your arsenal looks to be a thing of great joy in Vanquish, with all manner of oddball rocket launchers and weird plasma variables. Add to the mix the neat animations as each gun grows out of your suit, and the fact that there's a separate levelling system for your weapons depending on how often you pick them up, and the whole thing promises to be pretty intoxicating.

ציטוט:

Enemies tend to be robots and mechs for the most part – they fit in well with the game's lush 360 vistas as you work your way through the tube-like space station – but they're smart when it comes to using cover and flanking.

ציטוט:

If you like combos, balletic and ballistic violence and chunky post-level stat breakdowns, Vanquish is going to be right up your alley. Right up your alley breakdancing, most probably, as it slices someone in half with a buzz-saw.

הולה-לה. הצוות הזה ממשיך לא לפספס.

רונן יצחק
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שלישי אוג' 31, 2010 ב-23:53 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

ורשמים גם ב-IGN!

ציטוט:

you may well have played dozens of other cover-based third-person shooters, but you've never played anything like Vanquish

ציטוט:

That doesn't stop its sci-fi vision from being frequently breathtaking, though; there's a slick efficiency to the presentation that's met with some wonderful imagery, whether that's the sleek design of the ARG suit itself or some of the wider shots of the inverted ring world that hosts the first act. If it can maintain the pace and urgency of the first act then one thing's for sure; if you thought that you were sick of third-person shooters then Vanquish is most certainly going to prove you wrong

אז מי חשב שזה יהיה עוד משחק גנרי? -

PT כתב:

הבעיה המרכזית שלי שהמשחק נראה מערבי ג'נרי... קשה להתרגש.

עוד פספוס לאוסף Image  

מה שמצחיק, שלאחר עמוד -

PT כתב:

נראה לא רע...
מעיין קרייסיס פוגש את מס-אפקט

ועוד סגירת מעגל:

shgadlic כתב:

לא יודע, תחושה שלי אומרת שעדי צודק.(בקשר לכך שהמשחק לא יגיע ל-PS3 כי "מיקאמי שונא את סוני והקונסולה")

ואני צדקתי. וזה לא כי אני חכם. פשוט כי אין היגיון אחר.

רונן יצחק
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: רביעי ספט' 01, 2010 ב-17:57 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

מה זה, אף אחד לא הוריד את הדמו ובדק אותו??

זו פעם שנייה שאני יושב עליו, ואני מאוהב.

אני מציע לא לגשת לדמו הראשי אלא לבדוק את הטוטריאל, כי שם תיחשפו למגוון נשקים וכד' רב יותר מזה שבשלב הדמו. נסו לשנות נשק ולראות נוצר על הזרוע של הדמות, טאץ' יפהפה. והמיפוי של השלט הגיוני וחכם, הנשקים כיפים לשליטה, עם אפקטים מרשימים, וכל נשק בעל אופי ייחודי משלו.

למשל, בטוטריאל בדקתי נשק שאם מתבייתים אתו על אויב אז ריבוע מצטמצם עליו וככל שנמתין עד להשלמת הצמצום, כך הפגיעה תהיה יותר מדויקת ואנושה.

נשק נוסף שבדקתי יורה מסור (אה-לה 'ראצ'ט וקלאנק'). חביב מאוד.

הגרפיקה יפהפיה, האנימציות מושקעות, האויבים די חכמים.

עכשיו אספתי שדרוג מיוחד לנשק המסור, וקיבלתי הודעה שמורה לי שהשדרוג בא לידי ביטוי בכמה מובנים.

ועכשיו מתורגל לגבי רימוני. יש שני סוגים שניתן להחזיק בו זמנית, ומתמרנים ביניהם במקש שמאלי. כל פעם כשאלה ישתנו אז הרימון הצמוד על החגורה של הדמות ישתנה. זריקת רימון על ידי משולש (אמרתי שהשליטה הגיונית - הכפתור הכי למעלה עם המשולש הפונה למעלה).

הרימון הראשון שניסיתי למעשה מהמם את האויבים ומונע מהם לזוז למספר רגעים. הרימון השני פשוט מפוצץ אותם.

לגבי המהלומות הישירות: אופיין תלוי בנשק שאוחזים באותו רגע. גם את זה כיף לבצע. הוא פשוט כותש.

תורגלתי גם לגבי החלקת הסילון: החלקה כזו ומהלומות ישירות מנצלות מד אנרגיה אשר אסור שירד לגמרי, והוא מתחדש מאליו.

עכשיו מתורגל לגבי AR Mode, שזה כאשר אני במצב קריטי נהיה מצב הילוך אטי, שבו אפילו תראו את הקליעים מתקרבים אליו, מצב נוח להתחמקות.

וואי, הבוס בסוף הדמו קשה.

Platinum Games פשוט יודעת איך עושים משחקים!

megadeoxys
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: רביעי ספט' 01, 2010 ב-18:22 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

נשמע אחלה.
אני אוריד את הדמו במהלך הלילה, אני כרגע פשוט מהופנט מאנצ'רטד.

הודעהפורסם: חמישי ספט' 02, 2010 ב-01:22 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

אגב, שימו לב שלפי הדמו, הפעם אין מקרה 'ביונטה', והמשחק רץ חלקלק על ה-PS3 (הבנתי שהפעם ה-PS3 הייתה הקונסולה הראשית של הצוות, אבל לא יודע עד כמה זה נכון).

זה עוד הימור של כמה מכאן שהתבדה. מה שהיה, הוא גם מה שיהיה? קשקוש. לפעמים להפך.

רונן יצחק
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: חמישי ספט' 02, 2010 ב-02:47 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

וואו, הבוס ממש קשה ומעצבן. יש לו כמה שלבים, וקשה להבין כרגע מאיפה באה המכה שלו. עוד לא הצלחתי לעבור אותו.

אולי במשחק המלא זה יהיה קל יותר, כי אני מניח שיהיו לי שדרוגים כשאגיע אליו.

Chwomp
שחקן עם עתיד
שחקן עם עתיד

הודעהפורסם: חמישי ספט' 02, 2010 ב-16:39 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

כן, אפשר לראות שהמשחק לא מתכוון לרחם יותר מדי.
נסה לשתשמש בהילוך איטי כדי לפגוע בו במפרקים בזמן שהוא יורה על מישהו אחר.
מרוב ההתקפות שלו אפשר להתחמק אם מתחבאים מאחורי קירות, ואלה שלא - ברורות מאוד.
רונן יצחק
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: חמישי ספט' 02, 2010 ב-17:36 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

הקאץ' בהילוך אטי שזה מקרב את מותך. וזה קל מאוד למות ממנו. יש לו מהלומות קטלניות.

ואני מסתתר מאחורי מחסות, זה יעיל במיוחד לשלב מסוים, אבל יש לו כמה צורות.

רונן יצחק
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שישי ספט' 03, 2010 ב-17:47 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

יאללה, אחרוש שוב על הדמו (סימן שבאמת אהבתי אותו)

עריכה: וואייייי זה בוס בלתי אפשרי. הבוס דמו הכי מסריח EVERRRRRRRRRRRR

JayJayDimaggio
שחקן מכור
שחקן מכור

הודעהפורסם: שבת ספט' 04, 2010 ב-07:10 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

עברתי את הבוס בנסיון השני. עליתי למעלה במדרגות ומשם נלחמם עם הבוס כדי להיות איתו באותו Level, מה שעשיתי היה לתמרן בין צד שמאל לצד ימין במחסות ויריתי אך ורק על הנקודות החמות, ברגע שהורגים לו אחת הוא נעצר ואז התמקדתי בעין האדומה. כך עשיתי גם אחרי שהוא עובר טרנספורמציה. יש לו מספר מכות שמגיעות אליך גם כשאתה תחת מחסות אז מהם יש להיזהר, פשוט גלשתי עם L2 מצד לצד עד סיום המכה.

ואגב הדמו נורא קצר..

נערך לאחרונה על-ידי JayJayDimaggio בתאריך שבת ספט' 04, 2010 ב-08:35, סך-הכל נערך פעם אחת
Yaniryb
אחראי פורום
אחראי פורום

הודעהפורסם: שבת ספט' 04, 2010 ב-07:43 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

טרילר רשמי למשחק:

תקשיב אני יקטר כאן כמה שבא לי וגם אם בע לי אני יכתוב בשגיות קתיב יש לכ בהיה עם זא?! אם מישהו כאן אכי אוהב את ריימן זה אני ויש לי סכות להגיד כאן מה שבע לי! אז SUPER טמבל תקשיב אני היה מופתה אם יש לך חברים ביכלל אם כל הערות המצבנות שלך סתום! כבר

Wise man once said, put your brain in gear before activating your fingers! Be smart!
רונן יצחק
שחקן גיבור
שחקן גיבור

הודעהפורסם: שבת ספט' 04, 2010 ב-21:25 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

JayJayDimaggio כתב:

ואגב הדמו נורא קצר..

ואיך התרשמת מהמשחק?

JayJayDimaggio
שחקן מכור
שחקן מכור

הודעהפורסם: שבת ספט' 04, 2010 ב-21:51 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

רונן יצחק כתב:
JayJayDimaggio כתב:

ואגב הדמו נורא קצר..

ואיך התרשמת מהמשחק?

כמו שכבר אמרתי הדמו נורא קצר אז קשה להתרשם רבות מהמשחק, אני אחכה לביקורות שלו. בעצם על מי אני עובד, אין סיכוי שאני אקנה את המשחק. לא מתחבר כל כך לשוטרים עתידניים, ואני מניח שהסיפור במשחק הזה לא אמור להיות החלק החזק במשחק. הסיבה היחידה שיכלה לגרום לי לקנות אותו הוא קו-אופ ואם אני לא טועה אין לו את זה. מה לגבי מולטי, יש ?

מנהל

הודעהפורסם: ראשון ספט' 05, 2010 ב-20:23 הגב עם ציטוטחזרה למעלה

וואי, הדמו אחד האדירים.

רונן, אני לא מבין מה הסתבכת עם הבוס
עברתי אותו על נורמל פעם ראשונה ששיחקתי ועוד עשיתי מלא שטויות
בקושי התחבאי, רק EVADE ו-BOOST כשצריך וגם רוקנתי עליו את המכונות יריה שיש, זה מקצר תהליכים.

קפוץ אל:   

צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה